Low Carb

A low-carb kategória az alacsony szénhidráttartalmú étrendek rajongóiról gondoskodik, akik közül sokan testsúlycsökkentés céljával fogyasztják az ide tartozó ételeket. Ezek a receptek jellemzően fehérjében és egészséges zsírokban gazdagok. A low-carb kategória főételei között húsféléket és salátát alapanyagként felhasználó ételeket, alacsony kalóriatartalmú zero tésztából készült finomságokat, valamint olyan fogásokat találsz, amelyekben a sajt kerül a középpontba.

Nem feledkeztünk meg azonban az alacsony szénhidráttartalmú desszertekről sem. Mit szólnál például finom mogyorókrémhez, kókuszos szelethez, kakaós csigához, esetleg földimogyorós kosárkához vagy kekszhez? Ezek a finomságok nassolnivalóid közé tartozhatnak, de a reggeli receptjeinknek is nagy hasznát veheted, amelyeket felhasználva fehérjés rizskását, fehérjés kenyeret, cukkinis lepényt, tonhalkrémet és változatos módokon tojást készíthetsz.

És ha bármi okból kifolyólag szeretnéd mérsékelni a szénhidrátbeviteledet, a finom italokról sem kell lemondanod. Kipróbálhatod többet között a pumpkin spice lattét vagy a fehérjés forró csokit.

Low-carb receptjeink között a glutén- vagy laktózmentes étrendet követők is megtalálhatják kedvenc desszertjeiket, főfogásaikat, italaikat és nasijaikat, mellettük pedig a vegetáriánusokat és vegánokat is számos lehetőség várja. Az alacsony szénhidráttartalmú étrend bárki számára elérhető; nincs más dolgod, mint eldönteni, ma melyik finomságot készíted el.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Fitness recept: Vegán spagetti kesumártással

Ezt a finom, krémes mártást tejszín nélkül készítheted el, és ehhez nincs szükséged másra, mint kesudióra és vízre. Ha gombával és Zero tésztával kevered, olyan ízletes fogást készíthetsz, amivel garantáltan jóllakhatsz, köszönhetően magas tápanyagtartalmának.

Olvass tovább >