Táplálékkiegészítők

Fehérjék, aminosavak, kreatin, zsírégetők, stimulánsok, vitaminok és ásványi anyagok, amelyek számos pozitív hatással rendelkeznek.

Glutamin: Milyen hatással van az izomnövekedésre, az emésztésre vagy az immunrendszerre, és hogyan kell pótolni?

A glutamin egy esszenciális aminosav, amelyet sok sportoló használ kiegészítők formájában. Szerepet játszik az izomnövekedésben és az edzés utáni regenerációban, valamint hatással van az emésztésre és az immunrendszerre is. Ez a cikk a glutamin egyéb meglepő hatásait tárja fel, és tanácsokat ad az ajánlott fogyasztásra vonatkozóan is.

Olvass tovább >

BCAA-k: milyen hatásaik vannak az izomnövekedésre és a sportteljesítményre, és mennyit ajánlott bevinned belőlük?

A BCAA-k a legnépszerűbb étrend-kiegészítők közé tartoznak a sportolók körében, akik elsősorban az izomnövekedés és -regeneráció támogatására, valamint diéta idején alkalmazzák. Cikkünkből megismerheted legfontosabb hatásaikat és ajánlott bevitel mennyiségüket.

Olvass tovább >

Étrend-kiegészítők fogyáshoz: melyek a legjobb zsírégetők és étvágycsökkentők?

A boltok tele vannak karcsúságot ígérő csodateákkal és gyógynövényekkel, de legtöbbjük igazából csak a reklámokban működik úgy, ahogy kell. Mindazonáltal, jó pár olyan anyag létezik, melyek zsírégetésre és az étvágycsökkentésre gyakorolt jótékony hatásait már tudósok is bebizonyították. Mai cikkünkben megosztjuk veled, hogy melyek ezek.

Olvass tovább >

Hogyan válaszd ki a legjobb növényi fehérjeport?

Napjainkban még a vegán életmód követői sem kell lemondjanak a fehérjeporok előnyeiről. Sőt, kedvükre válogathatnak a különböző típusok között, hiszen a piacon a borsó-, rizs-, szója- és a kender fehérje mellett már a többkomponensű növényi fehérje is elérhető. Melyik a legjobb és hogyan maximalizálható a felszívódása?

Olvass tovább >