Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Táplálékkiegészítők

 1. Mely táplálékkiegészítők segíthetnek influenza vagy megfázás esetén?

  Mely táplálékkiegészítők segíthetnek influenza vagy megfázás esetén?

  Orrdugulástól, köhögéstől, torokfájástól vagy láztól szenvedsz? Ezeket a problémákat többnyire vírusos megbetegedések, például megfázás és influenza okozzák, amelyek megkeseríthetik az életed. Szerencsére több módszer is létezik a leküzdésükre. Vess egy pillantást erre a 9 táplálékkiegészítőre, amelyek segítenek leszámolni az influenzával és a megfázással.

 2. Hialuronsav - valóban hatásos az ízületek és a bőr számára?

  Hialuronsav - valóban hatásos az ízületek és a bőr számára?

  A hialuronsav az utóbbi időszakban elég népszerűvé vált, főleg a kozmetikai iparban. Nézzük most meg a hialuronsavat tudományos szemmel és derítsük ki, hogy milyen jelentőséggel bír az emberi egészségre nézve.

 3. A szuperélelmiszerek hatása az egészségre és immunitásra

  A szuperélelmiszerek hatása az egészségre és immunitásra

  A szuperélelmiszerek vagy superfoods kategóriába olyan élelmiszerek és táplálékkiegészítők tartoznak, melyek különleges mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és antioxidánst tartalmaznak. Kiegyensúlyozott tápértékű ételekről van szó, melyek maximális előnyöket nyújtanak az egészség számára. Nekik köszönhetően erősíthető az immunrendszer és a szervezet ellenállása.

 4. Kenderfehérje - teljes értékű, zsírsavakban és rostban gazdag fehérjeforrás

  Kenderfehérje - teljes értékű, zsírsavakban és rostban gazdag fehérjeforrás

  A kenderfehérje egy teljes értékű fehérjeforrás, amely kiemelkedik magas rost-, omega zsírsav és ásványi anyag tartalmával. Egy nagyszerű növényi fehérjealternatíváról van szó, amely megfelelő vegánoknak és vegetáriánusoknak, és azoknak, akik szeretnének kevesebb húst fogyasztani. Ismerjétek meg eme egyedülálló fehérje előnyeit!

 5. High-quality Protein - honnan tudjuk, melyik fehérjeforrás a legjobb minőségű?

  High-quality Protein - honnan tudjuk, melyik fehérjeforrás a legjobb minőségű?

  A fehérje az étrend egyik kulcseleme, amely nélkül a szervezetünk nem tud egészségesen működni. A sportolók számára a fehérje különösen fontos, mert az izomtömeg növekedéséért és megtartásáért felel. A piacon a fehérje az élelmiszerekben, de táplálékkiegészítők formájában is megtalálható, amelyeknek különböző az emészthetősége és az aminosav-tartalma. Ismerkedj meg a fehérje értékelésének kritériumaival, a legjobb fehérjeforrásokkal és a high-quality fehérje kifejezéssel.

 6. Melyek a legjobb táplálékkiegészítők hölgyek számára?

  Melyek a legjobb táplálékkiegészítők hölgyek számára?

  Kedves hölgyek, egyáltalán nem kell félnetek a táplálékkiegészítőktől! A segítségükkel gyorsabban sikerül lefogyni, megerősíteni az izomzatot, javítani a bőr, haj, körmök minőségén, és segítenek elérni az összes fitness célotokat. Milyen táplálékkiegészítőknek nem szabadna hiányozniuk az igazi fitness őrült csajok felszereléséből?

Oldal