Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Táplálékkiegészítők

 1. Melyek a legjobb táplálékkiegészítők hölgyek számára?

  Melyek a legjobb táplálékkiegészítők hölgyek számára?

  Kedves hölgyek, egyáltalán nem kell félnetek a táplálékkiegészítőktől! A segítségükkel gyorsabban sikerül lefogyni, megerősíteni az izomzatot, javítani a bőr, haj, körmök minőségén, és segítenek elérni az összes fitness célotokat. Milyen táplálékkiegészítőknek nem szabadna hiányozniuk az igazi fitness őrült csajok felszereléséből?

 2. Biztonságos a karnitin?

  Biztonságos a karnitin?

   A karnitin egy népszerű táplálékkiegészítő, amely segít a zsírégetésben és javítja a fizikai aktivitást. Nem csak biztonságos, hanem a sportolóknak szükséges is. Olvasd el a tudományos bizonyítékokat cikkünkben, amelyek igazolják a karnitin hatásait.

 3. Denaturált fehérje - hogyan hat a sütés és főzés a fehérjékre?

  Denaturált fehérje - hogyan hat a sütés és főzés a fehérjékre?

  Szoktatok fehérjés desszerteket készíteni, de aggódtok, hogy ezzel gyengítitek a tápértéküket? Olvassátok el ebben a cikkben, hogy mi az a denaturáció és hogyan befolyásolja a fehérjéket, valamint azok funkcióit.

 4. Vegán és vegetáriánus fehérjék - különbségeik, hatásaik és előnyeik

  Vegán és vegetáriánus fehérjék - különbségeik, hatásaik és előnyeik

  Kedves vegetáriánusok és vegánok, tudjátok, hogy milyen sok fehérje közül válogathattok? Érdekel benneteket, hogy mi a különbség az egyes növényi eredetű fehérjék között? Olvassatok el mindent a vegetáriánus és vegán fehérjék közti különbségekről, a hatásaikról és az előnyeikről.

 5. Minden, amit a kreatinról és típusairól tudni kell.

  Minden, amit a kreatinról és típusairól tudni kell.

  Ismered a kreatin különféle formáit? Tudod, hogy miben jobbkreatin-monohidrát a mikronizált kreatinnal szemben? Ha nem, akkor ez a cikk neked szól. Megtudhatsz belőle minden fontos dolgot a kreatinról és annak típusairól. A végén pedig tanácsot adunk, hogy milyen típusú kreatin a legalkalmasabb neked.

 6. Fehérjék nőknek: hatásuk, előnyeik és adagolásuk

  Fehérjék nőknek: hatásuk, előnyeik és adagolásuk

  Te is hallottad már, hogy a nőknek nem kéne fehérjés italokat fogyasztaniuk, mert olyan izmaik nőnek, mint a férfiaknak? A fehérjék viszont az izmok, a bőr, az enzimek és a hormonok építőkövei. Légy nő vagy férfi, a fehérjék fontos szerepet játszanak a szervezetedben és minden szövetben, ezért nem szabadna hiányozniuk az étrendedből, különösen, ha aktívan edzel.

Oldal