Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Táplálékkiegészítők

 1. High-quality Protein - honnan tudjuk, melyik fehérjeforrás a legjobb minőségű?

  High-quality Protein - honnan tudjuk, melyik fehérjeforrás a legjobb minőségű?

  A fehérje az étrend egyik kulcseleme, amely nélkül a szervezetünk nem tud egészségesen működni. A sportolók számára a fehérje különösen fontos, mert az izomtömeg növekedéséért és megtartásáért felel. A piacon a fehérje az élelmiszerekben, de táplálékkiegészítők formájában is megtalálható, amelyeknek különböző az emészthetősége és az aminosav-tartalma. Ismerkedj meg a fehérje értékelésének kritériumaival, a legjobb fehérjeforrásokkal és a high-quality fehérje kifejezéssel.

 2. Melyek a legjobb táplálékkiegészítők hölgyek számára?

  Melyek a legjobb táplálékkiegészítők hölgyek számára?

  Kedves hölgyek, egyáltalán nem kell félnetek a táplálékkiegészítőktől! A segítségükkel gyorsabban sikerül lefogyni, megerősíteni az izomzatot, javítani a bőr, haj, körmök minőségén, és segítenek elérni az összes fitness célotokat. Milyen táplálékkiegészítőknek nem szabadna hiányozniuk az igazi fitness őrült csajok felszereléséből?

 3. Biztonságos a karnitin?

  Biztonságos a karnitin?

   A karnitin egy népszerű táplálékkiegészítő, amely segít a zsírégetésben és javítja a fizikai aktivitást. Nem csak biztonságos, hanem a sportolóknak szükséges is. Olvasd el a tudományos bizonyítékokat cikkünkben, amelyek igazolják a karnitin hatásait.

 4. Denaturált fehérje - hogyan hat a sütés és főzés a fehérjékre?

  Denaturált fehérje - hogyan hat a sütés és főzés a fehérjékre?

  Szoktatok fehérjés desszerteket készíteni, de aggódtok, hogy ezzel gyengítitek a tápértéküket? Olvassátok el ebben a cikkben, hogy mi az a denaturáció és hogyan befolyásolja a fehérjéket, valamint azok funkcióit.

 5. Vegán és vegetáriánus fehérjék - különbségeik, hatásaik és előnyeik

  Vegán és vegetáriánus fehérjék - különbségeik, hatásaik és előnyeik

  Kedves vegetáriánusok és vegánok, tudjátok, hogy milyen sok fehérje közül válogathattok? Érdekel benneteket, hogy mi a különbség az egyes növényi eredetű fehérjék között? Olvassatok el mindent a vegetáriánus és vegán fehérjék közti különbségekről, a hatásaikról és az előnyeikről.

 6. Minden, amit a kreatinról és típusairól tudni kell.

  Minden, amit a kreatinról és típusairól tudni kell.

  Ismered a kreatin különféle formáit? Tudod, hogy miben jobbkreatin-monohidrát a mikronizált kreatinnal szemben? Ha nem, akkor ez a cikk neked szól. Megtudhatsz belőle minden fontos dolgot a kreatinról és annak típusairól. A végén pedig tanácsot adunk, hogy milyen típusú kreatin a legalkalmasabb neked.

Oldal