Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A legújabb információk a fitnesz világából | GymBeam Blog

 1. Fitness recept: Almapürés, puha és omlós muffin

  Fitness recept: Almapürés, puha és omlós muffin

  Finomak, egészségesek, ráadásul még beilleszthetők a fitt receptek közé is. Próbáld ki ezt a muffin receptet és nem fogsz csalódni.

 2. Ropogós reggeli, tele rosttal, ez a granola.

  Ropogós reggeli, tele rosttal, ez a granola.

  Ropogós reggeli, tele rostokkal, tökéletes választás a fitt reggelihez, ami felpörgeti a reggelt. Próbáld ki Te is, a házi granola receptet!

 3. 6 tipp a zsírégető hatásának javításáról

  6 tipp a zsírégető hatásának javításáról

   A testsúly egészséges csökkentésének kulcsa a kiegyensúlyozott étrend, az erőnléti edzés és az elegendő mennyiségű vitamin. Ha az étrendedbe beiktatod a zsírégetőt is és az alábbi 6 tippet is követni fogod, már rövid időn belül láthatod az eredményeket.

 4. Az időszakos böjtölés lenne a sikeres fogyás kulcsa?

  Az időszakos böjtölés lenne a sikeres fogyás kulcsa?

  2019-ben az időszakos böjtölés lenne az új diétás hóbort? Vagy talán ez a sikeres fogyás titka? Olvasd el nálunk az "Intermittent Fasting, azaz az időszakos böjtölés típusait, kinek ajánlott és kinek nem.A válaszokat megtalálod a cikkünkben! 

 5. Az L-Karnitin és 11 jótékony hatása

  Az L-Karnitin és 11 jótékony hatása

  Az L-karnitin kedvelt táplálékkiegészítő, melyet a leggyakrabban fogyás és zsírégetés céljából használnak. De a karnitinnek egyéb kedvező hatásai is ismertek, melyek jótékony hatással vannak az egészségre, és emellett még a céljaink elérésében is segíthetnek.

 6. Miért érdemes kipróbálni a sokoldalú, többkomponensű proteint?

  Miért érdemes kipróbálni a sokoldalú, többkomponensű proteint?

  A többösszetevőjű fehérjék lehet, hogy jobb választásnak bizonyulnak, mint az egykomponensű tejsavó, szója vagy kazein fehérje. Nem hiszed? Olvasd el a cikkünket ennek a fehérjefajtának az előnyeiről és minden kétséged szertefoszlik.

Oldal