1. Detoxikáció – hogyan változtatja meg az életed 10 nap alatt?

  Detoxikáció – hogyan változtatja meg az életed 10 nap alatt?

  Detoxikáció, detox, méregtelenítés. Nevezzük akárhogyan, a cél a test megtisztítása a káros anyagoktól – toxinoktól. Valamely méregtelenítő kúra konkrét szervre összpontosít, valamely pedig az egész testünket megtisztítja. Azonban mi az igazság a detoxban? Valóban szüksége van rá a testünknek? Nem átverés?

 2. Ashwagandha – egy nem feltűnő gyógynövény, mely csodákat rejteget

  Ashwagandha – egy nem feltűnő gyógynövény, mely csodákat rejteget

  Ashwagandha, indiai ginzengnek is nevezve, képes növelni az állóképességet, csökkenteni a koleszterin szintet a szervezetben és a stresszre és a szorongásra való pozitív hatásairól is híres. Ezen kívül a  sportolók is értékelni fogják, mivel természetes zsírégető és láthatóan növeli az energiát. Tudjatok meg többet erről a csoda gyógynövényről!

 3. A 9 legjobb erősítő gumiszalaggal végezhető gyakorlat a hasizom edzésére

  A 9 legjobb erősítő gumiszalaggal végezhető gyakorlat a hasizom edzésére

  Erősítő gumiszalag edzéshez – Crossband az egyik legkedveltebb segédeszköz, amely az erősítő edzéseket egy teljesen új szintre emeli. A különböző ellenállású (4-65 kg) gumiknak köszönhetően, végtelen lehetőség létezik az edzés során, és ma a hasizom erősítésére fogunk koncentrálni!

 4. Valóban lehetséges a zsírt izmokká alakítani?

  Valóban lehetséges a zsírt izmokká alakítani?

  Lehetséges a zsír izmokká való változtatása? Egyre gyakrabban találkozhatunk ezzel az elmélettel, de egyáltalán reális ez? Honnan származik ez az állítás? Ebben a cikkünkben elmagyarázzuk, mi az igazság a zsír izmokká történő átalakulásáról.

 5. Top 17 mítosz az étkezésről 2017-ben

  Top 17 mítosz az étkezésről 2017-ben

  Biztosan Ti is találkoztak már különböző mítuszokkal, ami az étkezést illeti. Nem kellene szénhidrátot, zsírt, sőt sok fehérjét fogyasztanunk. Vagy épp ellenkezőleg, „clean“, raw ételt kellene fogyasztanunk és detoxikálni kellene a testünket. Nézzétek meg a 2017-es év top 17 mítuszát.

 6. Kiváló fitness karácsonyi sütemény receptek

  Kiváló fitness karácsonyi sütemény receptek

  Próbálj ki valami egészségesebbet és fittebbet, helyettesítsd a hagyományos karácsonyi recepteket ezzel a 10 fitt változattal, melyet a tökéletességig fejlesztettünk. Az íz miatt nem kell aggódnod, hiszen a hagyományos receptektől szinte meg sem lehet őket különböztetni. Na, akkor irány a karácsonyi készülődés!