A legújabb információk a fitnesz világából | GymBeam Blog

 1. Lizin: egy gyógyító hatású csodaszer

  Lizin: egy gyógyító hatású csodaszer

  A lizin egy esszenciális aminosav, melyet a test nem képes egyedül előállítani, ezért fontos, hogy táplálék kiegészítők, vagy élelmiszerek segítségével vegyük magunkhoz. Tudtok róla, milyen csodálatos hatásokat rejteget?

 2. 10 legjobb snack, ami megszabadít az egészségtelen nassolós hajlamtól

  10 legjobb snack, ami megszabadít az egészségtelen nassolós hajlamtól

  Szabaduljatok meg örökre attól az érzéstől, hogy feleslegesen kívánjátok az édeset, vagy a sósat, amelyek csak megzavarnak és akadályoznak a fitneszben kitűzött célok megvalósításában. Próbáljátok ki a 10 legjobb snack receptet, amelyek megszabadítanak az egészségtelen nassolástól. Ezenkívül nagyon finomak, táplálóak, és egy halom fehérjét, és rostot tartalmaznak. 

 3. Szuper hatékony tippek a kocka hasért kezdőknek

  Szuper hatékony tippek a kocka hasért kezdőknek

  Amennyiben ti is kidolgozott sixpack-ről álmodtok, mindenképpen ki kellene próbálnotok jól bevált útmutatónkat kezdőknek, melyet azonban egészen biztosan kihasználnak a haladók is. Olvassátok el!

 4. Kókuszolaj – szuperélelmiszer, vagy szuper mítosz

  Kókuszolaj – szuperélelmiszer, vagy szuper mítosz

  Valóban szuperélelmiszerről van szó, avagy csak szuper-mítoszról? Túlértékelt, akárcsak a kókuszvíz? Olvassatok együtt velünk a 21 pro-kontra érvekről a kókuszolajjal kapcsolatban.

 5. 6 szuperhatásos gyakorlat a hőn áhított kockahas érdekében

  6 szuperhatásos gyakorlat a hőn áhított kockahas érdekében

  Leleplezzük a 6 garantáltan sikeres gyakorlatot a kemény és kidolgozott six-pack eléréséhez, szóval ugorjunk bele az olvasásba! Ne feledjétek, a nyári alak eléréséhez egész éves edzés a kulcs.  

 6. 7 ok, miért jó bolgár guggolásokat végezni

  7 ok, miért jó bolgár guggolásokat végezni

  Gyakorlatokat kerestek a lábak, a vádlik, a hamstringek, a fenék erősítésére, és eközben hatékonyan szeretnétek zsírt égetni? A bolgár guggolás a megfelelő választás. Nem annyira elterjedt gyakorlat, azonban számos fitness előnyt nyújt.