Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A legújabb információk a fitnesz világából | GymBeam Blog

 1. Mesterséges édesítők - mítoszok és tények az egészségre gyakorolt hatásukról

  Mesterséges édesítők - mítoszok és tények az egészségre gyakorolt hatásukról

  A szacharin, aszpartám, szukralóz és az aceszulfám-K jobbak, mint a cukor? Milyen hatásaik vannak az egészségre, és egyáltalán biztonságosak az emberek számára? Olvassátok el az összes tényt és mítoszt a mesterséges édesítőszerekről szóló cikkükben.

 2. Fitness recept: Vegán banánkenyér, fehérjével és magvajjal

  Fitness recept: Vegán banánkenyér, fehérjével és magvajjal

  Kóstoltad már a banánkenyeret? Könnyű, ízletes és tele van fehérjével. Elhoztuk neked a vegán fitnesz verzióját, meg fogod szeretni! Kiváló tápértékének köszönhetően ideális az egészséges reggelihez.

 3. Szukralóz - a mesterséges édesítőszer és hatásai az egészségre

  Szukralóz - a mesterséges édesítőszer és hatásai az egészségre

  Vásároltál fehérjeport, BCAA italt, vagy valamilyen táplálékkiegészítőt, ami szukralózt tartalmaz? Nem vagy benne biztos miért van benne és hogy mire is jó pontosan? Ebben a cikkben bemutatjuk, miért is használják ezt a mesterséges édesítőt és milyen hatásai vannak az egészségünkre.

 4. A genetika hatása az izomfejlődésre és fogyásra

  A genetika hatása az izomfejlődésre és fogyásra

  Hallottál róla, hogy a genetika befolyásolja az izmok növekedését és a fejlődést az edzésben? Nem tudod eldönteni, hogy ez csak mítosz vagy van benne valami igazság? Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de az igazság valahol félúton van. Ebben a cikkben elmagyarázzuk a genetika hatását az izmok növekedésére és a zsír eloszlására.

 5. Zöldárpa - Szuperélelmiszer és az egészség természetes forrása

  Zöldárpa - Szuperélelmiszer és az egészség természetes forrása

  Ismeritek a zöldárpát? Azt gondolhatjátok, hogy csak az emésztés javítására, vagy a testsúly csökkentésére ajánlott a fogyasztása? Lehet, hogy meglepődtök, de ezeken kívül rengeteg más előnyt rejteget magában ez a természetes csoda, és hogyan képes jótékony hatással lenni a szervezetünk számára.

 6. Conor McGregor - az MMA legenda története, étkezése és edzései

  Conor McGregor - az MMA legenda története, étkezése és edzései

  Conor McGregor manapság a legismertebb MMA sportoló, aki két UFC divízió világbajnoka, és kétségkívül a legszórakoztatóbb bunyós, akit valaha is az octagon arénában láthattunk. A cikkünkből megtudhatjátok, hogyan étkezik és készül a versenyeire napjaink harcművészetének legendája. Olvassátok el az ír szerelő történetét, aki MMA csillaggá vált.

Oldal