1. 9 trükk, amelyek segítségével a kalóriák számolása gyerekjáték lesz

  9 trükk, amelyek segítségével a kalóriák számolása gyerekjáték lesz

  A kalóriák számolása egy olyan feladat, aminek könnyíteni kellene az életünkön, nem pedig bonyolítani azt. Tanulják meg, milyen lépéseket kell követni ahhoz, hogy a kalóriabevitelünket csökkenteni tudjuk és így végre észrevehetőek legyenek a változások, valamint könnyebben elérjük a kitűzött céljainkat! Nézzék meg 9 tippünket!

 2. Az újoncok 5 leggyakoribb hibája és azok elkerülésének módja

  Az újoncok 5 leggyakoribb hibája és azok elkerülésének módja

  Újonc az edzőteremben és lelkes, hogy a teste hamarosan változni fog? Azonban nagyon fontos figyelni arra, hogy megfelelő technikával és hozzáállással eddzen, hiszen ez sokkal bonyolultabb, mint csupán nehéz súlyokkal tornázni. Nézzék meg az újoncok által elkövetett 5 leggyakoribb hibát, elmondjuk Önöknek, hogyan kerülhetik el őket!

 3. Hogyan néz ki különböző ételek 200 kalóriája egy tányéron?

  Hogyan néz ki különböző ételek 200 kalóriája egy tányéron?

  El tudjátok képzelni, hogyan néz ki egy tányéron 200 kalória? Egy érdeklődőkből álló csoport elkészített egy projektet, melyben különböző ételek 200 kalóriáját fotózták le. Az eredmények biztosan mindenki számára meglepőek lesznek!

 4. Mik azok a szabadalmaztatott keverékek, vajon át akarnak verni a táplálékkiegészítők gyártói?

  Mik azok a szabadalmaztatott keverékek, vajon át akarnak verni a táplálékkiegészítők gyártói?

  Szabadalmaztatott keverékek. Találkozott már ezzel a kifejezéssel? Elmagyarázzuk, mi az a szabadalmaztatott keverék és miért használják a gyártók, valamint hogy igazán hatékony-e. Segítünk abban is, hogyan ismerjék fel, és mit tegyenek olyan esetben, ha a termék tartalmaz ilyet.

 5. Paige Hathaway: edzésterv, étrend és inspiráló interjú

  Paige Hathaway: edzésterv, étrend és inspiráló interjú

  Paige Hathaway az egyik leghíresebb fitness modell a világon. A szociális hálózatoknak és a fotóinak köszönhetően elnyerte több millió ember tetszését, és ez motiválja őt. Olvassa el Paige történetét, példaértékű edzéstervét, étrendjét és az inspiráló interjút.

 6. Minden, amit a D-vitaminról tudni kell

  Minden, amit a D-vitaminról tudni kell

  Tudja, milyen jótékony hatásai vannak a D-vitaminnak? Honnan szerezzük be és mi a funkciója? A D-vitamin a mindennapi életünk egyik nagyon fontos része, melynek hiánya súlyos betegségekhez vezethet, mint például az angolkór, csontritkulás, rák, vagy a szklerózis multiplex.

Oldal