A legújabb információk a fitnesz világából | GymBeam Blog

 1. A 8 legjobb gyakorlat az izomtömeg formálására

  A 8 legjobb gyakorlat az izomtömeg formálására

  Az ellenállást igénylő edzés a zsírcsökkentés és az izomtömeg formálás szempontjából sokkal fontosabb és hatékonyabb, mint a kardio edzés. 8 alap gyakorlattal készültünk, melyeknek nem szabad hiányozniuk az edzéstervetekből!

 2. 5 fitt túrós desszert, amit imádni fogsz

  5 fitt túrós desszert, amit imádni fogsz

  Ti sem tudtok ellenállni a túrós desszerteknek? Elkészítettünk számotokra 5 fitness receptet, amiket lelkiismeret-furdalás nélkül kiélvezhettek.

 3. Lizin: egy gyógyító hatású csodaszer

  Lizin: egy gyógyító hatású csodaszer

  A lizin egy esszenciális aminosav, melyet a test nem képes egyedül előállítani, ezért fontos, hogy táplálék kiegészítők, vagy élelmiszerek segítségével vegyük magunkhoz. Tudtok róla, milyen csodálatos hatásokat rejteget?

 4. 10 legjobb snack, ami megszabadít az egészségtelen nassolós hajlamtól

  10 legjobb snack, ami megszabadít az egészségtelen nassolós hajlamtól

  Szabaduljatok meg örökre attól az érzéstől, hogy feleslegesen kívánjátok az édeset, vagy a sósat, amelyek csak megzavarnak és akadályoznak a fitneszben kitűzött célok megvalósításában. Próbáljátok ki a 10 legjobb snack receptet, amelyek megszabadítanak az egészségtelen nassolástól. Ezenkívül nagyon finomak, táplálóak, és egy halom fehérjét, és rostot tartalmaznak. 

 5. A 15 legjobb habhengerrel végezhető gyakorlat

  A 15 legjobb habhengerrel végezhető gyakorlat

  A foam rolleren való edzés egyre népszerűbb. Elhoztuk nektek a 15 leghatékonyabb gyakorlatot, melyeket határozottan ki kellene próbálnotok!

 6. Szuper hatékony tippek a kocka hasért kezdőknek

  Szuper hatékony tippek a kocka hasért kezdőknek

  Amennyiben ti is kidolgozott sixpack-ről álmodtok, mindenképpen ki kellene próbálnotok jól bevált útmutatónkat kezdőknek, melyet azonban egészen biztosan kihasználnak a haladók is. Olvassátok el!