Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A legújabb információk a fitnesz világából | GymBeam Blog

 1. Fitness recept: 3 ínycsiklandó rostban és fehérjében gazdag banánkenyér recept

  Fitness recept: 3 ínycsiklandó rostban és fehérjében gazdag banánkenyér recept

  3 finom, rostban és fehérjében gazdag banánkenyér fitness recept. Próbáld ki a vegán, a csokoládés vagy a kesu dióval ízesített banánkenyeret, mely ideális reggelire.

 2. A BCAA hatása a testedre

  A BCAA hatása a testedre

  A BCAA elágazó láncolattal rendelkező aminosavak, amik gyorsítják az izmok növekedését és regenerációját, csökkentik a fáradékonyságot és a testsúlyt. Megfelelő energiaforrást jelentenek a sportolók számára.

 3. IIFYM - a rugalmas étkezés, amivel könnyebben éred el az álomalakod

  IIFYM - a rugalmas étkezés, amivel könnyebben éred el az álomalakod

  Az IIFYM, vagyis If it fits your macros a flexibilis táplálkozás egyik formája, amely a makrotápanyagok kiszámításán alapul, tehát hogy mennyi fehérjét, zsírt és szénhidrátot fogyasztotok.

 4. Különbség tejsavó és tejsavó között? Minden, amit tudnod kell!

  Különbség tejsavó és tejsavó között? Minden, amit tudnod kell!

  El tudod képzelni az edzést az utána következő protein shake nélkül? Nem is olyan régen volt, amikor a fehérjét a sportolók nem is ismerték. Olvasd el történelmi szempontból a legérdekesebb tényeket a tejsavóról és a tejsavófehérjéről, ennek a kincsnek a hatásáról és felhasználásáról.

 5. A Leucin jótékony hatása az izomnövekedésre és a regenerációra

  A Leucin jótékony hatása az izomnövekedésre és a regenerációra

  A testben lezajló kémiai folyamatok fontosak az izomépítéshez és a testzsír csökkentéséhez. Megosztunk veletek néhány tényt a leucinról, amely az egyik legfontosabb aminosav. Olvasd el, hogyan használd a leucint az izmok fejlesztéséhez.

 6. Az 5 legjobb edzés utáni recept

  Az 5 legjobb edzés utáni recept

  Mit együnk edzés után? A kérdés, amely minden olyan sportolót üldöz, aki komolyan veszi az edzéseit. Épp ezért döntöttünk úgy, hogy megmutatjuk nektek, mi a legfontosabb, amit az edzés utáni táplálkozásról kell tudnotok.

Oldal