Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A legújabb információk a fitnesz világából | GymBeam Blog

 1. Kollagén a fehérjés táplálék kiegészítőkben: hogy is van ez valójában?

  Kollagén a fehérjés táplálék kiegészítőkben: hogy is van ez valójában?

  A kollagént főként a sportolók fájós ízületeivel kapcsolatban emlegetik. Tudjátok azonban, hogy miért van ez így, és milyen feladata van a kollagénnek a testünkben? Olvassátok el a cikkünket, melyből mindent megtudhattok a kollagénről, de arról is, hogyan válasszuk ki a megfelelő kollagén tartalmú fehérjét.

 2. ZMA és ZMB: több, mint csupán olyan ásványi anyagok, melyek javítják az eredményeid

  ZMA és ZMB: több, mint csupán olyan ásványi anyagok, melyek javítják az eredményeid

  Biztosan hallottatok már a cink, magnézium, és a B6-vitamin kombinációjáról. A ZMA elnevezésen kívül gyakran használják a ZMB6 jelölést is. Hallottatok azonban már arról is, hogy milyen hatással van ez az egyedülálló keverék az izomtömeg növekedésére, regenerációjára, és az építésére, vagy az immunrendszer támogatására?


 3. 5 ízletes fitt recept a Mug Cake Mix fehérjés keverék felhasználásával

  5 ízletes fitt recept a Mug Cake Mix fehérjés keverék felhasználásával

  Biztosan otthon is próbáltátok már elkészíteni a fehérjés Mug Cake-et. Elegendő csupán pár perc és készen is van ez az ízletes fehérjés nyalánkság. Próbáltatok azonban már a Mug Cake-ből valamilyen más alternatív fitt receptet is készíteni? Inspirálódj az alábbiakban található 5 ízletes, egészséges recepttel.

 4. Kai Greene edzésterve és az étrendje

  Kai Greene edzésterve és az étrendje

  Kai Greene egy világszerte ismert testépítő, és többszörös győztese a Mr. Olympia elismerésnek. Motiváljátok magatok az edzés és étkezési tervével, ahogy a fitness világában elért sikereivel is.

 5. 4 mítosz és valóság a kreatin mellékhatásairól

  4 mítosz és valóság a kreatin mellékhatásairól

  A kreatin egy népszerű táplálék kiegészítő, melyről több mítosz is ismert. Nézzétek meg a 4 leggyakoribb mítoszt és a tényeket a kreatin mellékhatásairól kutatásokkal alátámasztva.

 6. Hogyan tehetjük hatékonyabbá az edzésünket koffein segítségével?

  Hogyan tehetjük hatékonyabbá az edzésünket koffein segítségével?

  A koffein egy erős serkentő, élénkítő, mely gyakran helyettesíti a sportolóknál az edzés előtti serkentőt. Eláruljuk nektek, miként tudjátok vele elérni az edzés maximális hatékonyságát!