Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam

GymBeam

A GymBeam egy vezető vállalat, amely 2013-ban alakult és táplálékkiegészítők, fitnesz öltözékek és az edzéshez szükséges tartozékok elektronikus értékesítésével és főleg azok gyártásával foglalkozik. A többi üzlettől abban térünk el, hogy kizárólag proffesszionális és élsportolókkal dolgozunk együtt, akik szívesen adnak tanácsot a táplálékkiegészítők terén, ill. nekünk abban adnak tanácsot, hogy mivel bővíthetjük a kinálatunkat, hogy az Önöknek minél több előnyt nyújtson. Ám a legnagyobb eltérés abban rejlik, hogy a világmárkákon kívül, a saját márkanevünk, azaz a GymBeam gyártói és értékesítői is vagyunk. Már a kezdektől kezdve gondolkodtunk a saját kiegészítők gyártásán, és egy év tesztelés, analízis és kutatás után, 2014 júliusában betörtünk a piacra az első termékünkkel és folyamatosan bővítettük a kínálatunkat. Ma már különbözü forrású fehérjéket, zsírégetőket, aminosavakat, bcaa-t, ráadásul vitaminokat és ásványi anyagokat is gyártunk, és legújabban pedig már fitnesz ételeket, snackeket és superfoods-ot, mint a mogyoróvaj, chia mag, quinoa és sok más terméket is. 

 

 

5 egyszerű pillér, amelyekre minden vásárlónál ügyelünk:

 • Gyors szállítást nyújtunk
 • Alacsony a szállítási költség
 • Széles választékot kínálunk
 • Egyszerű és készséges panaszeljárás
 • Minden fer áraink vannak

 

Gym Beam

 

A termékek gyártásánál, amely Németországban működik, figyelembe vesszük a minőségi alapanyagokat, amelyek európai származásúak, valamint a hatékony és igényes formulákat. A termelés mindig szigorú kritériumok és eljárások alapján zajlik, egy teljesen akkreditált gyógyszeripari üzemben, ahol a minőségi termékek előállítását és annak tartalmát rendszeresen ellenőrzik a nemzeti ellenőrző intézmények. A kiegészítőkön kívűl Gym Beam Clothing név alatt futó, edzésre való kiegészitőket, valamint férfi és női edzésre való ruházatot is elkezdtünk gyártani és értékesíteni, a rövidnadrágoktól kezdve, a leggingsen, a pólókon és atlétákon át, a pulcsikig és kompressziós ruhákig.

 1. Moxy bcaa+ Energy Drink 250 ml - GymBeam
  Rating:
  96% (174)
  Akciós ár 5 390 Ft
 2. Chromium Picolinate - GymBeam
  Rating:
  93% (36)
  Akciós ár 1 300 Ft
 3. Shaker kék 700 ml - GymBeam
  Rating:
  92% (19)
  Akciós ár 990 Ft
 4. Shaker fekete 700 ml - GymBeam
  Rating:
  94% (23)
  Akciós ár 990 Ft
 5. Freezer's Pre-Workout - GymBeam
  Rating:
  75% (4)
  Akciós ár 6 290 Ft
 6. Thor edzés előtti stimuláns - GymBeam
  Rating:
  79% (204)
  Akciós ár 4 990 Ft
 7. Folyékony L-karnitin - GymBeam
  Rating:
  95% (139)
  Akciós ár 4 990 Ft
 8. True Whey fehérje - GymBeam + ajándék
  Rating:
  91% (1323)
  Akciós ár 3 590 Ft
 9. RunCollg hidrolizált kollagén - GymBeam
  Rating:
  92% (142)
  Akciós ár 4 090 Ft
Mutass több terméket
Mutass több terméket

Termékek 1-12
359 - ból

Oldal