Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

GymBeam

A GymBeam egy vezető vállalat, amely 2013-ban alakult és táplálékkiegészítők, fitnesz öltözékek és az edzéshez szükséges tartozékok elektronikus értékesítésével és főleg azok gyártásával foglalkozik. A többi üzlettől abban térünk el, hogy kizárólag proffesszionális és élsportolókkal dolgozunk együtt, akik szívesen adnak tanácsot a táplálékkiegészítők terén, ill. nekünk abban adnak tanácsot, hogy mivel bővíthetjük a kinálatunkat, hogy az Önöknek minél több előnyt nyújtson. Ám a legnagyobb eltérés abban rejlik, hogy a világmárkákon kívül, a saját márkanevünk, azaz a GymBeam gyártói és értékesítői is vagyunk. Már a kezdektől kezdve gondolkodtunk a saját kiegészítők gyártásán, és egy év tesztelés, analízis és kutatás után, 2014 júliusában betörtünk a piacra az első termékünkkel és folyamatosan bővítettük a kínálatunkat. Ma már különbözü forrású fehérjéket, zsírégetőket, aminosavakat, bcaa-t, ráadásul vitaminokat és ásványi anyagokat is gyártunk, és legújabban pedig már fitnesz ételeket, snackeket és superfoods-ot, mint a mogyoróvaj, chia mag, quinoa és sok más terméket is. 

 

 

5 egyszerű pillér, amelyekre minden vásárlónál ügyelünk:

 • Gyors szállítást nyújtunk
 • Alacsony a szállítási költség
 • Széles választékot kínálunk
 • Egyszerű és készséges panaszeljárás
 • Minden fer áraink vannak

 

Gym Beam

 

A termékek gyártásánál, amely Németországban működik, figyelembe vesszük a minőségi alapanyagokat, amelyek európai származásúak, valamint a hatékony és igényes formulákat. A termelés mindig szigorú kritériumok és eljárások alapján zajlik, egy teljesen akkreditált gyógyszeripari üzemben, ahol a minőségi termékek előállítását és annak tartalmát rendszeresen ellenőrzik a nemzeti ellenőrző intézmények. A kiegészítőkön kívűl Gym Beam Clothing név alatt futó, edzésre való kiegészitőket, valamint férfi és női edzésre való ruházatot is elkezdtünk gyártani és értékesíteni, a rövidnadrágoktól kezdve, a leggingsen, a pólókon és atlétákon át, a pulcsikig és kompressziós ruhákig.

 1. True Whey fehérje - GymBeam
  Rating:
  91% (1268)
  Akciós ár 4 490 Ft
 2. RunCollg hidrolizált kollagén - GymBeam
  Rating:
  91% (135)
  Akciós ár 4 090 Ft
 3. 100% mogyoróvaj - GymBeam
  Rating:
  92% (495)
  Akciós ár 990 Ft
 4. BCAA 4:1:1 Instant - GymBeam
  Rating:
  88% (494)
  Akciós ár 3 490 Ft
 5. L-Karnitin zsírégető - GymBeam
  Rating:
  94% (132)
  Akciós ár 2 890 Ft
 6. Vitality Complex multivitamin - GymBeam
  Rating:
  94% (152)
  Akciós ár 2 790 Ft
 7. Kreatin Crea7in - GymBeam
  Rating:
  94% (209)
  Akciós ár 1 790 Ft
 8. C vitamin 1000 mg - GymBeam
  Rating:
  98% (39)
  Akciós ár 490 Ft
 9. ProAMINO 390 g - GymBeam
  Rating:
  98% (211)
  Akciós ár 4 590 Ft