A legújabb információk a fitnesz világából | GymBeam Blog

Fitnesz recept: Huli-huli csirke

Kezd unalmassá válni a csirkemell? Akkor biztos nem próbáltad ki még ezt a finomságot, amely egy csipetnyi egzotikummal készül. Összefut a nyál a szájban az édes pác és az enyhén csípős újhagyma kombinációjától, ami az ízek csodás összjátékát teremti meg.

Olvass tovább >

Mely kiegészítők a legjobbak a nők számára a fogyáshoz, az emésztéshez, a testmozgáshoz és a szépségápoláshoz?

A nők számára számos olyan táplálékkiegészítő létezik, amely segíthet a fogyásban, fokozhatja a szépséget, fenntarthatja az egészséges emésztést, támogathatja a sportteljesítményt és az egészséget. Mai cikkünkben azt boncolgatjuk, melyek a legfontosabbak.

Olvass tovább >

10 hatékony tipp, hogyan küzd le a fáradtságot és legyen több energiád

A hét közbeni fáradtságérzetet mindannyian ismerjük. Ha azonban gyakrabban fordul elő, mint kellene, akkor valószínűleg ideje elgondolkodni azon, hogyan töltődhetünk fel. A megoldást olyan hatékony tippek jelenthetik, amelyek segítenek leküzdeni a fáradtságot, és visszahozzák a lelkesedést a mindennapokba.

Olvass tovább >

Fitness recept: Pizzakoszorú

Szereted a pizzát? Akkor mindenképpen ki kell próbálnod ezt a kovászos tésztakoszorút, amelyet megtöltöttünk minden olyan finomsággal, amit általában a pizzára szoktál tenni. Könnyen tálalható, és tökéletes harapnivaló a vendégek számára is.

Olvass tovább >