1. Top 17 mítosz az étkezésről 2017-ben

  Top 17 mítosz az étkezésről 2017-ben

  Biztosan Ti is találkoztak már különböző mítuszokkal, ami az étkezést illeti. Nem kellene szénhidrátot, zsírt, sőt sok fehérjét fogyasztanunk. Vagy épp ellenkezőleg, „clean“, raw ételt kellene fogyasztanunk és detoxikálni kellene a testünket. Nézzétek meg a 2017-es év top 17 mítuszát.

 2. Kiváló fitness karácsonyi sütemény receptek

  Kiváló fitness karácsonyi sütemény receptek

  Próbálj ki valami egészségesebbet és fittebbet, helyettesítsd a hagyományos karácsonyi recepteket ezzel a 10 fitt változattal, melyet a tökéletességig fejlesztettünk. Az íz miatt nem kell aggódnod, hiszen a hagyományos receptektől szinte meg sem lehet őket különböztetni. Na, akkor irány a karácsonyi készülődés!

 3. 10 karácsonyi ajándékötlet fitness imádóknak

  10 karácsonyi ajándékötlet fitness imádóknak

  Nem tudjátok, hogy mivel lepjétek meg a szeretteiteket és barátaitokat karácsonykor? Elkészítettünk számotokra 10 karácsonyi ajándékötletből álló listát fitness kedvelők és egészséges életmódot folytatók számára. Helyezzétek magatokat kényelembe, kezdődik!

 4. A reggeli kardió edzés több zsírt éget el?

  A reggeli kardió edzés több zsírt éget el?

  Azon gondolkodtok, hogyan lehetne a leggyorsabban lefogyni és megszabadulni a felesleges zsírtól? Az egészséges életmód és a kardió az egyik lehetőség, azonban mikor leghatékonyabb a kardió edzés? Több zsírt éget el a reggeli kardió?

 5. Muffin kendermaggal

  Muffin kendermaggal

  Készítsetek magatoknak kendermaggal készült muffinokat, amelyek különleges fehérje, omega zsírsavak, értékes rost, vitamin és ásványi anyag forrásnak számítanak. A recept egyszerű és még a kétbalkezeseknek is sikerülni fog!

 6. 9 trükk, amelyek segítségével a kalóriák számolása gyerekjáték lesz

  9 trükk, amelyek segítségével a kalóriák számolása gyerekjáték lesz

  A kalóriák számolása egy olyan feladat, aminek könnyíteni kellene az életünkön, nem pedig bonyolítani azt. Tanulják meg, milyen lépéseket kell követni ahhoz, hogy a kalóriabevitelünket csökkenteni tudjuk és így végre észrevehetőek legyenek a változások, valamint könnyebben elérjük a kitűzött céljainkat! Nézzék meg 9 tippünket!

Oldal