Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

A legújabb információk a fitnesz világából | GymBeam Blog

 1. Fitness recept: Különleges pisztácia torta ricottával, fehérjével és pisztáciavajjal

  Fitness recept: Különleges pisztácia torta ricottával, fehérjével és pisztáciavajjal

  A pisztácia szerelmesei biztosan imádni fogják! Próbáljátok ki ezt a különlegesen finom pisztácia tortát ricottával, fehérjével és pisztáciavajjal. Nyami!

 2. Fitness Recept: Vakondtúrás torta, fitt verzióban

  Fitness Recept: Vakondtúrás torta, fitt verzióban

  A népszerű Vakondtúrás torta főként az ízével szerzett helyet minden édességet kedvelő szívében. Próbáljátok meg ti is elkészíteni a fitt, fehérjével teli változatát.

 3. Az EAA esszenciális aminosavak hatásai, forrásai és adagolása

  Az EAA esszenciális aminosavak hatásai, forrásai és adagolása

  Tudjátok, mi a közös a BCAA-ban és az EAA-ban? Olvassátok el a cikkünket, mely arról szól, miért építőelemei a testnek az esszenciális aminosavak, és miért képezik fontos részét a sportolók étrendjének. Megtudhatjátok, melyek az esszenciális aminosavak, hogyan adagoljuk és fogyasszuk őket a fitness céljaink elérése érdekében.

 4. Túledzettség: tény vagy mítosz?

  Túledzettség: tény vagy mítosz?

  Ha már egy ideje edzel, biztosan hallottál már a túledzettség fogalmáról. Mítoszról van szó, vagy valós tény, mely a sportolók réme? Olvassátok el a cikkünket, melyben tudományos szemszögből is utánanézünk  a túledzettség szindrómájának.

 5. A különböző mogyoróvajak tápértékei és előnyei

  A különböző mogyoróvajak tápértékei és előnyei

  Ki ne szeretné őket? Finomak, közvetlen fogyasztásra alkalmasak, de fitness receptek elkészítéséhez is felhasználhatók. A mogyoróvajakról van szó. Tudod, hogy mik az alapvető különbségek közöttük?


 6. Fitness recept: Csokis brownie fehérjével és mogyoróvajjal

  Fitness recept: Csokis brownie fehérjével és mogyoróvajjal

   A csokis brownie egy olyan édesség, amelyet még a sportolók is fogyaszthatnak. Ezenkívül, ha a browniehoz még fehérjét is hozzáadunk, egyszerűen nem lehet rá nemet mondani. Ti is  szeretitek a browniet?

Oldal