E-vitamin

E-vitamin a legfontosabb antioxidánsok közé tartozik, amelyek védelmet nyújtanak a sejteknek a szabadgyökökkel és az oxidációs stresszel szemben. Segít lassítani a sejtek öregedését, erősíti az érfalakat, pozitív hatással van a vörösvérsejtek stabilitására, valamint csökkenti a vérrögök kialakulásának esélyét. Az E-vitamin csökkenti a fáradtságot, növeli a teljesítőképességet és támogatja a szervezet védekezőképességét. Hiánya neurológiai problémákat okozhat, valamint ronthatja a szervezet védekezőképességét. A legjobb E-vitamin források a hús, a tojás, a hal, a tenger gyümölcsei, a mogyoró, a mandula, földimogyoró, a spenót, a brokkoli, az avokádó, a kiwi és a szója. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy elegendő mennyiségű E-vitamint viszel be az ételekkel, fogyassz táplálékkiegészítőt, amely segít a mikrotápanyag raktárak feltöltésében.

Nincs találat a keresett termékre.