ZMA a ZMB

 

ZMA a ZMB

ZMA a ZMB

A ZMA és ZMB komplex ásványi anyagok. A ZMA cinket, magnéziumot, B6 vitamint tartalmaz, tehát olyan természetes anyagokat, amelyeknél tudományosan bizonyított, hogy hatékonyak az izomregenerálásban, elősegítik az izomtömeg- és izomerő növekedést, valamint növelik az anabolikus hormonszintet.  A ZMB segíti a minőségi alvást, növeli a tesztoszteronszintet, az erőt és javítja a regenerálódást.

Mutass többet

ZMA egy ásványi komplex, amely cinkből, magnéziumból és B6 vitaminból áll, ezeket a természetes anyagokat pótolja a szervezetben, amelyek egy sportoló szervezetének elengedhetetlen. Ezeknél az összetevőknél klinikailag bizonyított, hogy segítenek növelni az anabolikus hormonszintet, mint a tesztoszteront a sportolóknál. Tanulmányok alapján 30 mg cink és 450 mg magnézium bevitele akár 30%-kal is megnöveli a tesztoszteronszintet.

Másik elengedhetetlen előnye, főleg ebben a stresszes világban, a jobb alvás. Számos olyan ember, akiknek gondot okozott a minőségi alvás és csak felületesen tudtak aludni, a ZMA fogyasztásától egyenesen meg voltak lepődve. Miután elkezdték szedni a ZMA-t, igazán mélyen tudtak aludni. 

A cink egy antioxidáns hatású esszenciális ásvány, amely számos enzim aktivitását stimulálja a testben. Ezek az enzimek számos biokémiai reakció számára kritikusak, főleg a fehérjeszintézisnél vagy a molekuláris mechanizmusnál, amely segíti a megújulást, a regenerálódást és az izomtömeg növekedését.   

A magnézium egy esszenciális ásvány, amely a testben végbemenő reakciókért felelős. Fontos még az egészséges szív- és érrendszer működéshez és természetesen a csontok egészségéhez. A cink magnéziummal kombinálva elég széleskörűen használatos, főleg a fizikai egészség terén, ám érezhető az előnye a teljesítmény terén is.     

 

Kinek ajánlott a ZMA?

A ZMA-t olyanoknak ajánljuk fogyasztani, akik jobb erőnléti eredményeket és izomtömeg-növekedést akarnak elérni. Igaz az, hogy a sportolók sokszor szenvednek cink-, magnézium- és B6 hiányban, így ezért sokszor távol kerülnek a céljaiktól. A cinkhiány hatását már többször is tesztelték, az eredménye: az izomerő és a totális izomműködés csökkenése egyenes arányban van a hiányával. A termék ideális férfiaknak és nőknek is egyaránt, bármilyen kockázat nélkül. Nincs semmilyen mellékhatása.

elrejt
Csökkenő sorrendbe
per oldal
View as Rács Lista

9 Termék

 1. ZMB 6 60 kapsz - Scitec Nutrition
  Értékelés:
  Vélemények 0% (0)
  3 410,00 Ft
 2. ZMA 120 tabl - Nutrend
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  5 389,99 Ft
 3. ZMA - ActivLab
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  2 290,00 Ft - tól
 4. ZEN 120 kapsz - ActivLab
  Értékelés:
  Vélemények 0% (0)
  4 790,00 Ft
 5. Zma PRO - Universal Nutrition
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  5 489,99 Ft - tól
 6. Tribuactiv B6 - Activlab
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  1 790,00 Ft - tól
 7. ZMB6 - GymBeam
  Értékelés:
  Vélemények 100% (1)
  Elfogyott
 8. Tribu ZMA 90 tab - Amix
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  Elfogyott
 9. ZMA + L-Tyrosine 90 tabl - Weider
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  Elfogyott
Mutass több terméket
Csökkenő sorrendbe
per oldal
View as Rács Lista

9 Termék