ZMA a ZMB

 

ZMA a ZMB

ZMA a ZMB

A ZMA és ZMB komplex ásványi anyagokat és cink, magnézium és B6 vitamin szabadalmaztatott keverékét tartalmazza. Tehát olyan természetes anyagokat, amelyeknél tudományosan bizonyított, hogy hatékonyak az izom regenerálásában, elősegítik az izomtömeg- és izomerő növekedését, valamint növelik az anabolikus hormonszintet. A ZMB és a ZMA támogatja az alvás minőségét, növeli a tesztoszteronszintet, az erőt és javítja a regenerálódást.

Mutass többet

ZMA egy ásványi komplex, amely cinkből, magnéziumból és B6 vitaminból áll, ezeket a természetes anyagokat pótolja a szervezetben, amelyek egy sportoló szervezetének elengedhetetlen. Ezeknél az összetevőknél klinikailag bizonyított, hogy segítenek növelni az anabolikus hormonszintet, mint a tesztoszteront a sportolóknál. Tanulmányok alapján 30 mg cink és 450 mg magnézium bevitele akár 30%-kal is megnöveli a tesztoszteronszintet.


Másik elengedhetetlen előnye, főleg ebben a stresszes világban, a jobb alvás. Számos olyan ember, akiknek gondot okozott a minőségi alvás és csak felületesen tudtak aludni, a ZMA fogyasztásától egyenesen meg voltak lepődve. Miután elkezdték szedni a ZMA-t, igazán mélyen tudtak aludni. 


A cink egy antioxidáns hatású esszenciális ásvány, amely számos enzim aktivitását stimulálja a testben. Ezek az enzimek számos biokémiai reakció számára kritikusak, főleg a fehérjeszintézisnél vagy a molekuláris mechanizmusnál, amely segíti a megújulást, a regenerálódást és az izomtömeg növekedését.   


A magnézium egy esszenciális ásvány, amely a testben végbemenő reakciókért felelős. Fontos még az egészséges szív- és érrendszer működéséhez és természetesen a csontok egészségéhez. A cink magnéziummal kombinálva elég széleskörűen használatos, főleg a fizikai egészség terén, ám érezhető az előnye a teljesítmény terén is.     

 

Kinek ajánlott a ZMA?

A ZMA-t olyanoknak ajánljuk fogyasztani, akik jobb erőnléti eredményeket és izomtömeg-növekedést akarnak elérni. Igaz az, hogy a sportolók sokszor szenvednek cink-, magnézium- és B6 hiányban, így ezért sokszor távol kerülnek a céljaiktól. A cinkhiány hatását már többször is tesztelték, az eredménye: az izomerő és a totális izomműködés csökkenése egyenes arányban van a hiányával. A termék ideális férfiaknak és nőknek is egyaránt, bármilyen kockázat nélkül. Nincs semmilyen mellékhatása.

elrejt
Csökkenő sorrendbe
Oldalanként
View as Rács Lista

8 Tétel

Vásárlási beállítások
Gyártó
  • ActivLab 1 termék
  • Gym Beam 1 termék
  • Nutrend 1 termék
  • Scitec Nutrition 1 termék
Kiszerelés
 1. ZMB6 - GymBeam
  Értékelés:
  Vélemények 100% (2)
  Aktuális ár 1 390 Ft tól
 2. ZMB 6 60 kapsz - Scitec Nutrition
  Értékelés:
  Vélemények 0% (0)
  Aktuális ár 3 410 Ft
 3. ZMA 120 tabl - Nutrend
  Értékelés:
  Vélemények 0% (0)
  Aktuális ár 6 020 Ft
 4. ZMA - ActivLab
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  Aktuális ár 2 290 Ft tól
 5. Zma PRO - Universal Nutrition
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  Aktuális ár 5 490 Ft tól
 6. ZEN 120 kapsz - ActivLab
  Értékelés:
  Vélemények 0% (0)
  Elfogyott
 7. Tribu ZMA 90 tab - Amix
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  Elfogyott
 8. Tribuactiv B6 - Activlab
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  Elfogyott
Mutass több terméket
Csökkenő sorrendbe
Oldalanként
View as Rács Lista

8 Tétel