ZMA és ZMB

ZMA és ZMB - komplex ásványi anyagokat és cink, magnézium és B6 vitamin szabadalmaztatott keverékét tartalmazza. Tehát olyan természetes anyagokat, amelyeknél tudományosan bizonyított, hogy hatékonyak az izom regenerálásában, elősegítik az izomtömeg- és izomerő növekedését, valamint növelik az anabolikus hormonszintet. A ZMB és a ZMA támogatja az alvás minőségét, növeli a tesztoszteronszintet, az erőt és javítja a regenerálódást.

ZMA egy ásványi komplex, amely cinkből, magnéziumból és B6 vitaminból áll, ezeket a természetes anyagokat pótolja a szervezetben, amelyek egy sportoló szervezetének elengedhetetlen. Ezeknél az összetevőknél klinikailag bizonyított, hogy segítenek növelni az anabolikus hormonszintet, mint a tesztoszteront a sportolóknál. Tanulmányok alapján 30 mg cink és 450 mg magnézium bevitele akár 30%-kal is megnöveli a tesztoszteronszintet.


Másik elengedhetetlen előnye, főleg ebben a stresszes világban, a jobb alvás. Számos olyan ember, akiknek gondot okozott a minőségi alvás és csak felületesen tudtak aludni, a ZMA fogyasztásától egyenesen meg voltak lepődve. Miután elkezdték szedni a ZMA-t, igazán mélyen tudtak aludni. 


A cink egy antioxidáns hatású esszenciális ásvány, amely számos enzim aktivitását stimulálja a testben. Ezek az enzimek számos biokémiai reakció számára kritikusak, főleg a fehérjeszintézisnél vagy a molekuláris mechanizmusnál, amely segíti a megújulást, a regenerálódást és az izomtömeg növekedését.   


A magnézium egy esszenciális ásvány, amely a testben végbemenő reakciókért felelős. Fontos még az egészséges szív- és érrendszer működéséhez és természetesen a csontok egészségéhez. A cink magnéziummal kombinálva elég széleskörűen használatos, főleg a fizikai egészség terén, ám érezhető az előnye a teljesítmény terén is.     

 

Kinek ajánlott a ZMA?

A ZMA-t olyanoknak ajánljuk fogyasztani, akik jobb erőnléti eredményeket és izomtömeg-növekedést akarnak elérni. Igaz az, hogy a sportolók sokszor szenvednek cink-, magnézium- és B6 hiányban, így ezért sokszor távol kerülnek a céljaiktól. A cinkhiány hatását már többször is tesztelték, az eredménye: az izomerő és a totális izomműködés csökkenése egyenes arányban van a hiányával. A termék ideális férfiaknak és nőknek is egyaránt, bármilyen kockázat nélkül. Nincs semmilyen mellékhatása.

Show more

6 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. ActivLab (2)
 2. Amix (1)
 3. Universal Nutrition (1)
 4. GymBeam (1)
 5. Redcon1 (1)
Ízesítés
 1. ízesítetlen (4)
Tabletta
 1. 90 tabl. (1)
Kapszula
 1. 90 kapsz. (3)
 2. 120 kapsz. (2)
 3. 180 kapsz. (1)
 4. 60 kapsz. (1)
Állag
 1. Kapszula (5)
 2. Tabletta (1)
Összetétel
 1. Keverék (5)
 2. Tiszta forma (1)
Price
Szűrés
Vegetáriánus (1)
Vegán (6)
Gluténmentes (6)
Laktózmentes (6)
BIO (6)
GMO mentes (5)
Mesterséges édesítő mentes (5)
Műanyag csomagolás mentes (6)
Aszpartám mentes (6)
 1. ZMB6 - GymBeam
  ZMB6 - GymBeam
  89%
  89% (55)
  1990 Ft
 2. Tribu ZMA 90 tab Amix
  Tribu ZMA 90 tab - Amix
  100%
  100% (4)
  8990 Ft
 3. ZMA - ActivLab
  ZMA - ActivLab
  84%
  84% (6)
  4290 Ft
 4. Zma PRO - Universal Nutrition
  Zma PRO - Universal Nutrition
  88%
  88% (5)
  11190 Ft
 5. ZMA - Redcon1
  Nincs raktáron
  ZMA - Redcon1
  0%
  0% (0)
 6. ZEN 120 kapsz - ActivLab
  Nincs raktáron
  ZEN 120 kapsz - ActivLab
  90%
  90% (3)

6 Tétel