ZMA és ZMB

ZMA és ZMB közé olyan termékek tartoznak, amik hatékony ZMA- vagy ZMB-keveréket tartalmaznak – a szervezet számára nélkülözhetetlen mikrotápanyagok egyedülálló kombinációja cink, magnézium és B6-vitamin formájában található meg bennük. A formula támogatja a fizikai teljesítőképességet, a férfiak és a nők egészségét, valamint a hatékonyabb stresszkezelést. A készítmények, a bennük található cinknek köszönhetően, segítenek fenntartani a vér normál tesztoszteronszintjét, és gyorsabb regenerációt tesznek lehetővé.

A ZMA-ban és ZMB-ben található összetevők hatásai

A cinknek alapvető szerepe van az étrend-kiegészítőkben. Ennek az a legfontosabb oka, hogy szükség van rá az immunrendszer, valamint a kognitív funkciók, például a memória és a figyelem, optimális működéséhez. Hozzájárul továbbá a termékenység és a reprodukciós egészség megőrzéséhez, valamint a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához – amint azt bizonyára te is tudod, ez a férfihormon nem csak a reproduktív szervek egészségére, de az izmok méretére és erejére is hatással van. Emellett, bizonyos mértékig, képes a libidó növelésére is. A fentiek mellett a férfiaknak és a nőknek is ajánlott kiemelt figyelmet fordítani a cink elégséges bevitelére, mivel ez az ásványi anyag a haj, a körmök és a bőr egészségét is támogatja.

A magnézium egy másik olyan ásványi anyag, ami, tulajdonságainak köszönhetően, jelentősen fokozza a hasonló készítmények funkcionalitását. Fontos róla tudni, hogy hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez, ez pedig különösen népszerűvé teszi sportolók és nem sportolók körében egyaránt. Sportolók számára az sem elhanyagolható, hogy kedvező hatásai vannak az izmok és a csontok működésére, valamint az energia termelésére és felhasználására is. Mindezek mellett segít megőrizni a mentális jólétet, és fenntartani az idegrendszer optimális működését is, azaz a fizikai és a mentális egészségre egyaránt jótékony hatásokat gyakorol.

A B6-vitamin gyakori összetevője a magnéziumtartalmú étrend-kiegészítőknek, és nincs ez másként a ZMA- és ZMB-formulák esetében sem. Hasonló tulajdonságaiknak köszönhetően ezek a mikrotápanyagok együttes hatást fejtenek ki. A B6-vitamin támogatja az immun- és a testünkben található szervek működését irányító idegrendszer működését, valamint szintén segít csökkenteni a fáradtságot és a kimerültséget. Hozzájárul továbbá a fehérje és a glikogén optimális anyagcseréjéhez, ami extra energiával lát el fizikai igénybevétel közben. Tulajdonságainak köszönhetően tökéletesen kiegészíti a készítmény általános hatásait.

Kinek ajánlott a ZMA- és ZMB-készítmények alkalmazása?

Az étrend-kiegészítők alkalmazása, összetevőiknek köszönhetően, tökéletes választás sportolóknak, akik támogatni kívánják edzésteljesítményüket. Azok számára is ajánlott azonban, akik szeretnék ápolni mentális egészségüket, és a stresszes és feszült helyzetek jobb kezelésére vágynak. A bennük található cink miatt a készítmények alkalmasak a vér optimális tesztoszteronszintjének fenntartására, valamint a reproduktív szervek egészségének megőrzésére is.

Ha többet szeretnél megtudni a ZMA és a ZMB hatásairól, olvasd el erről szóló cikkünket: ZMA és ZMB: Több mint ásványi anyagok, a legjobb eredményekért.

Show more

8 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. ActivLab (3)
 2. Amix (1)
 3. Universal Nutrition (1)
 4. GymBeam (1)
 5. OstroVit (1)
 6. Redcon1 (1)
Ízesítés
 1. ízesítetlen (5)
Tabletta
 1. 90 tabl. (1)
 2. 120 tabl. (1)
Szín
 1. lilac (1)
Kapszula
 1. 90 kapsz. (4)
 2. 120 kapsz. (2)
 3. 180 kapsz. (1)
 4. 60 kapsz. (1)
Állag
 1. Kapszula (6)
 2. Tabletta (2)
Összetétel
 1. Keverék (7)
 2. Tiszta forma (1)
Termékcímkék
 1. Vegan (1)
Price
Szűrés
Vegetáriánus (2)
Vegán (1)
Gluténmentes (7)
Laktózmentes (8)
BIO (8)
GMO mentes (6)
Mesterséges édesítő mentes (6)
Műanyag csomagolás mentes (8)
Aszpartám mentes (8)
 1. ZMB6 - GymBeam
  ZMB6 - GymBeam
  91%
  91 % (67)
  1990 Ft
 2. Tribu ZMA 90 tab Amix
  Tribu ZMA 90 tab - Amix
  100%
  100 % (4)
  8990 Ft
 3. Tribuactiv B6 - Activlab
  Tribuactiv B6 - Activlab
  80%
  80 % (5)
  2490 Ft
 4. ZMA - ActivLab
  ZMA - ActivLab
  87%
  87 % (7)
  4290 Ft
 5. ZEN 120 kapsz - ActivLab
  ZEN 120 kapsz - ActivLab
  90%
  90 % (3)
  5990 Ft
 6. Zma PRO - Universal Nutrition
  Zma PRO - Universal Nutrition
  88%
  88 % (5)
  11190 Ft
 7. MgZB ULTRA - OstroVit
  MgZB Ultra - OstroVit
  0%
  0% (0)
  2390 Ft
 8. ZMA - Redcon1
  Nincs raktáron
  ZMA - Redcon1
  0%
  0% (0)

8 Tétel