Zsírégetők

 

Zsírégetők

Zsírégetők

A zsírégetők olyan táplálékkiegészítők, amelyek segítenek a zsír lebontásában és a fölösleges kilók csökkentésében. Többféle típusú zsírégető létezik, amelyek főleg az alapokban különböznek egymástól, mint pl. az l-karnitin, a komplex zsírégetők, a termozsírégetők, a CLA, HCA, a koffein és a lecitin. 

Mutass többet

Az L-karnitin egy nagyon fontos tápanyag, amely az energetikai anyagcserében fontos szerepet játszik, zsírsavakat szállít át a mitokondriumokba, a sejtek energiaforrásaiba, ahol a zsírsavak energiává alakulnak át. Hihetetlenül fontos a szervek számára nyújtott energiaadásnál, amivel lehetővé teszi a működésüket, ráadásul a zsírégetésen kívül detoxikáló hatása is van. Az L-karnitin nagyon keresett zsírégető, amely növeli az oxigén felhasználását az edzés során, ami nagyobb energialeadáshoz és zsírégetéshez vezet. A legideálisabb 30 perccel az edzés előtt fogyasztani. Tanulmányok szerint az L-karnitin csökkentett kalóriatartalmú étkezéssel súlycsökkenéshez vezethet. Bizonyított, hogy az L-karnitin gyorsítja a zsírégetést és csökkenti a lipidszintet a vérben.  

 

A termogén vagy termozsírégetők a legközkedveltebb és leghatékonyabb zsírégetők közé tartoznak, amelyek a termogenézis elve alapján működnek. Ez azt jelenti, hogy a test bármilyen fizikai megterhelésnél gyorsabban bemelegszik és ennek következtében az energiát a zsírkészletből meríti. Ez pedig zsírveszteséget jelent. Ezenkívül, ez a megnövekedett testhőmérséklet elősegíti az anyagcsere gyorsulását is, mivel a magasabb hőmérsékleten az anyagcsere reakciók gyorsabban mennek végbe. Tudományosan igazolt, hogy a zsírégetők fizikai aktivitás nélkül is képesek égetni a zsírt, ám mozgással és kiegyensúlyozott étrenddel kombinálva a hatása intenzívebb lehet.


A lecitin egy ismert táplálékkiegészítő, amely szójabab kivonat, főleg azért közkedvelt, mert csökkenti a koleszterinszintet a vérben és javítja az emlékezetet. Ez azért van, mert kolint tartalmaz, amelynek a legismertebb jótékony hatása épp a zsírégetés és zsírlebontás. Ez a zsírégető nagyon keresett a sportolók körében azért is, mert csökkenti a regenerálódás idejét és javítja a fehérjék kihasználtságát. A lecitin fogyasztása gyorsítja az anyagcserét és serkenti a bőr alatti zsír csökkenését, ezért az L-karnitinnal együttesen ajánlott fogyasztani. 


A CLA és HCA olyan táplálékkiegészítők, amelyek pozitívan hatnak a testsúlycsökkenésre és ráadásul növelik az izomtömeget, lassítják a szénhidrátok zsírokká való átalakulását és csökkentik az étvágyat. A CLA röviden konjugált linolénsav, amely erőteljesen hat a testsúlycsökkenésre, miközben megtartja a jelenlegi izomtömeget. Ráadásul számos egészségügyi előnye van, amelyek miatt a sportolók nagy kedvvel térnek vissza hozzá. A HCA hidroxicotromsav, amely lassítja a szénhidrátok zsírokká való átalakulását és csökkenti az étvágyat. Ezenkívül, mindkét sav védi az izomtömeget az izomtömegcsökkenéstől a szálkásítás időszakában. 


A koffein a serkentő hatása miatt ismert, növeli az energiafelhasználást. Arra való tekintettel, hogy a megnövekedett aktivitás a következménye, a koffein számos zsírégető összetevője. Ezt a koffein alapú stimuláló zsírégetőt értékelni fogják nők és férfiak egyaránt, főleg a diéta idején, amikor energiahiány lép fel az edzések előtt. A koffein tökéletesen felébreszt, ennek köszönhetően további energiát égetsz el, tehát a zsírt is.  


A komplex zsírégetők az általánosabb zsírégetők közé sorolandók, mivel több összetevőből állnak, amelyek már beváltak a zsírégetésnél és a szálkásításnál. A testsúlycsökkentésnél és zsírégetésnél a komplex zsírégetők nagyon hatékonyan mutatkoznak meg. Olyan összetevőket, anyagokat tartalmaznak, amelyeket már feljebb is említettünk, a nem stimuláló anyagokat, mint az L-karnitin, a CLA, króm, és stimuláló anyagokat is, mint a koffein, szinefrin vagy zöld tea. Ezek az anyagok ráadásul még B vitaminnal és magnéziummal is gazdagítottak. 

elrejt
Csökkenő sorrendbe
per oldal
View as Rács Lista

1-9
termék a 113 - ból

Oldal
 1. Nero zsírégető 120 kaps - GymBeam
  Értékelés:
  Vélemények 100% (2)
  5 089,99 Ft
 2. L-karnitin 3000 Liquid Shot 60 ml - GymBeam
  Értékelés:
  Vélemények 0% (0)
  290,00 Ft - tól
 3. L-Karnitin zsírégető - Gym Beam + karnitin ampulla
  Értékelés:
  Vélemények 91% (7)
  3 790,00 Ft - tól
 4. Burn4All zsírégető 100 kaps - All Nutrition
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  3 390,00 Ft
 5. L-Karnitin TABS 100 tabl - Gym Beam
  Értékelés:
  Vélemények 84% (11)
  3 390,00 Ft
 6. Hydroxycut Pro Clinical Max! zsírégető, 60 kapsz. - MuscleTech
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  4 790,00 Ft
 7. Green Tea - GymBeam
  Értékelés:
  Vélemények 100% (1)
  1 390,00 Ft - tól
 8. Lipo 6 Black Zsírégető 120 kapsz - Nutrex
  Értékelés:
  Vélemények 76% (5)
  8 920,00 Ft
Mutass több terméket
Csökkenő sorrendbe
per oldal
View as Rács Lista

1-9
termék a 113 - ból

Oldal