Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Zsírégetők

Zsírégetők

Zsírégetők

A zsírégetők olyan táplálék kiegészítők, melyek aktívan támogatják a zsírok lebontását és égetését. Többféle zsírégetőt ismerünk, melyeket az szerint osztunk fel, hogy milyen alapon és milyen formában égetik el a zsírokat. A leghasználtabb zsírégetők közé az l-karnitin, komplex zsírégetők, termogén zsírégetők, folyékony zsírégetők, koffein, CLA és HCA, valamint a lecitin tartoznak.

Mutass többet

A komplex zsírégetők többféle serkentő és nem serkentő anyagot tartalmaznak, melyek támogatják a zsírégetést. A nem serkentő anyagok közé tartozik például a CLA, króm, vagy az L-karnitin. A serkentő anyagok közé tartozik a koffein, zöldtea, vagy a szinefrin. Gyakran tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat, vagy más hatóanyagokat, melyek hatása bevált a zsírok elégetésénél és az alakformálásnál.

 

Az L-karnitin egy természetes anyag, mely a testben a lizin és a metionin aminosavakból szintetizálódik. Az egyik leghatékonyabb természetes zsírégetőnek tartják, mely mindemellett még támogatja a kitartást, energiát ad és regenerálja az izomzatot. Emellett az L-karnitin létfontosságú anyag, mely részt vesz a szervezet úgynevezett „transzfer rendszerében”. Ez a rendszer szállítja a zsírsavakat a sejtek mitokondriumába, ahol ezt követően az égetésükre kerül sor. A zsírsavak az égetésük során energiává alakulnak át, melyet effektíven felhasználhatunk edzés során. Az L-karnitin táplálék kiegészítő használata a leghatásosabb edzés közben, mely még meghatványozza a hatásait és támogatja a zsírégetést, miközben csökkenti az éhségérzetet. Fogyasztása azonban este is ajánlott, mivel ez nem serkentő anyag.

 

A termogén zsírégetők a test gyorsabb felhevülésén alapulnak fizikai aktivitás közben, aminek következménye az energia felhasználása a zsírtartalékokból és ezt követően a zsír csökkenése. A termogén zsírégetők a leghatásosabb zsírégetőkként vannak számon tartva. Erről tanúskodik az a tény is, hogy képesek zsírt égetni fizikai aktivitás nélkül is, azonban a rendszeres tornázás hozzásegít a jobb hatás elérése érdekében. A hőmérséklet növelése emellett aktívan támogatja a metabolizmust is, mivel a megnövekedett testhőmérsékletnél gyorsabban mennek végbe a metabolikus folyamatok.  

 

A koffein egy erős serkentő, melyet a teljesítmény javítására és az energiaszint növelésére használnak. Az ilyen tulajdonságai miatt gyakran része a zsírégetőknek, melyek neki köszönhetően képesek megnövelni a kiadott energia mennyiségét és jobb teljesítményre buzdítani. Mindezeken kívül támogatja a zsírégetést, növeli a teljesítményt, erősíti a figyelmet és a koncentrációs képességet, kiváló hatással van a metabolizmusra is. Energetikai hatásait főként a sportolók értékelik, akik diétáznak, vagy a test formázási fázisában vannak, mely nagy mennyiségű energiakiadással jár. Az újabb tanulmányok szintén azt bizonyítják, hogy az átlagos mennyiségű koffein adag növeli az erőteljesítményt, miközben növeli a fogyasztó fájdalomküszöbét is. Végül pedig növeli a kalcium mobilitását az izomsejtekben, ami növeli az erőteljesítményt.

 

A CLA (konjugált linolsav) egy zsírsav, mely pozitívan hat az izomtömeg növelésére és a fogyásra. A CLA akadályként hat – gátolja a zsír behatolását a zsírsejtekbe. Így közvetlenül az izomsejtekben rakódik le, ahol elég az energia termelésénél. Ha az a célod, hogy megszabadulj a felesleges kilogrammoktól, a CLA segít elérni azt a testsúly, melyről álmodoztok.

 

A HCA (hidroxi-citromsav) elnyomja a nagyobb zsírsavak és a koleszterin termelését, mellyel ellenáll a cukrok zsírfelesleggé való átalakulásának. Hasonlóan, mint a CLA, a HCA is óvja az izomtömeget a formázási fázisban a csökkenéstől. A HCA előnye az a tény is. hogy csökkenti az étvágyat, mellyel növeli annak a valószínűségét is, hogy eléred a kitűzött testsúlyt.

 

A lecitin a szójabab kivonata, és egyedülálló táplálék kiegészítő, mely a testben csökkenti a koleszterint és hozzájárul a zsírok elégetéséhez. Ezeken kívül azonban kedvezően hat a stressz csökkentésére és javítja a memóriát is. A lecitin fő összetevői a zsírsavak és a kolin, melyet gyakran a B-vitaminok csoportjához sorolnak és hozzájárul az agyműködés és a memória támogatásához. A lecitin ellenáll a zsírok lerakódásának a májban, mellyel óvja a máj szöveteit a zsír degenerációja előtt.

A zsírégetők felosztása a formájuk szerint:

A folyékony zsírégetők az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendenek. A folyékony állagú zsírégetők jól adagolhatóak és a legnagyobb előnyük az, hogy nagyon gyorsan felszívódnak, amit edzés előtt értékeltek majd.

A kapszulás és tabletta formájú zsírégetők a zsírégetők leghasználtabb típusa. A folyékony és a por állagú zsírégetőkkel összehasonlítva ennek felszívódása egy kicsit több időt igényel, de hatása annál tartósabb lesz.

A por állagú zsírégetők adagolása nagyon egyszerű és némelyek aminosavakkal is dúsítva vannak, melyek óvják az izmokat a fogyásnál. Előnyük az is, hogy gyorsabban felszívódnak, mint a kapszulás, vagy tabletta állagú zsírégetők.

elrejt
Növekvő sorrendbe
per page
Ár - tól - to
Vásárlási beállítások
Csomagolás (g)
Csomagolás (ml)
Tabletta
Szín
Ízesítés
Méret
Kapszula
Anyag
Glutenfree
Lactose Free
 1. L-Karnitin zsírégető - GymBeam
  Rating:
  93% (106)
  Akciós ár 3 990 Ft
 2. Nero zsírégető 120 kaps - GymBeam
  Rating:
  86% (122)
  Akciós ár 4 990 Ft
 3. CLA 1000 mg - GymBeam
  Rating:
  90% (27)
  Akciós ár 2 390 Ft
 4. L-Karnitin TABS 100 tabl - Gym Beam
  Rating:
  91% (66)
  Akciós ár 3 390 Ft
 5. Szinefrin 90 tabl. - GymBeam
  Rating:
  90% (105)
  Akciós ár 1 790 Ft
 6. Zsírégető The Ripper 150 g - JNX
  Rating:
  84% (16)
  Akciós ár 8 990 Ft
 7. L-Karnitin Powder 250 g - GymBeam
  Rating:
  87% (27)
  Akciós ár 3 590 Ft
 8. Green Tea - GymBeam
  Rating:
  97% (19)
  Akciós ár 1 390 Ft
 9. Carnitine 100000 1000 ml - Nutrend
  Rating:
  100% (1)
  Akciós ár 5 900 Ft
 10. Chitosan 500 mg 120 tab - GymBeam
  Rating:
  71% (18)
  Akciós ár 2 490 Ft
 11. Lipo 6 Black Hers - Nutrex
  Rating:
  85% (13)
  Akciós ár 9 090 Ft
 12. Thermo X 100 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  80% (2)
  Akciós ár 5 190 Ft
 13. Fit drink 250 ml - ActivLab
  Rating:
  95% (13)
  Akciós ár 190 Ft
 14. 100% MCT Oil Powder - GymBeam
  Rating:
  100% (2)
  Akciós ár 2 450 Ft
 15. Lecitin - Jamieson
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 2 490 Ft
 16. Caffeine 100 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  96% (5)
  Akciós ár 2 190 Ft
 17. Lecithin 100 kapsz - Scitec Nutrition
  Rating:
  87% (3)
  Akciós ár 3 190 Ft
 18. Carnitine 3000 Shot 60 ml - Nutrend
  Rating:
  100% (3)
  Akciós ár 460 Ft
 19. C4 Ripped - Cellucor
  Rating:
  90% (2)
  Akciós ár 7 490 Ft
 20. Fat-Burner Plus 60 kapsz - Goldfield
  Rating:
  100% (1)
  Akciós ár 10 070 Ft
 21. Cla 90 kapsz - Optimum Nutrition
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 6 560 Ft
Mutass több terméket
Növekvő sorrendbe
per page
View as Rács Lista
Mutass több terméket

Termékek 1-30
54 - ból

Oldal