Egyéb tesztek

Egyéb tesztek egy az otthoni diagnosztikai tesztkészleteket magában foglaló kategória, amely termékek segítségével kimutatható a vitaminok, ásványi anyagok, omega-3 zsírsavak vagy más tápanyagok hiánya. Ide tartoznak például a D-vitamin vagy az Omega-3 tesztkészletek. Mindezek a tápanyagok fontos szerepet játszanak a szervezetben, és feltétlenül szükségesek annak megfelelő működéséhez. Ezért hiányuk előbb-utóbb különböző módon jelentkezne. Egyes alapvető tápanyagok alacsony szintje hatással lehet az egészségre, a megjelenésre, a jó közérzetre vagy az általános energiára. Ezek a diagnosztikai tesztkészletek tehát segíthetnek megelőzni a hiányt és fenntartani az összes testi folyamat optimális működését.

Vannak azonban olyan diagnosztikai tesztkészletek is, amelyek segíthetnek az egészségügyi problémák lehetséges okának azonosításában. Ha például gyakran érzel puffadást, vagy emésztési problémáktól szenvedsz kenyér vagy más búza- vagy rozsfélék fogyasztása után, a gluténérzékenység lehet a hibás. Pontosan ezt segíthet kimutatni egy otthoni diagnosztikai tesztkészlet. Ennek alapján lehetőséged lesz arra, hogy konzultálj egy szakemberrel, és tanácsai alapján átalakítsd az étrended, hogy optimalizáld az emésztésed, és ismét jól érezd magad evés után.

Az otthoni diagnosztikai tesztkészletek ezért nagyszerű segítséget jelentenek, amelyeknek köszönhetően időben azonosíthatod létfontosságú tápanyagok hiányát vagy feltárhatod más egészségügyi problémák okát.

Show more

2 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. Cerascreen (2)
Szín
 1. shadow (1)
Termék kategóriája
Price
Szűrés
 1. Vitamin D Test - CERASCREEN
  D-vitamin teszt - Cerascreen
  100%
  100 % (3)
  23990 Ft
 2. Omega-3 Test - CERASCREEN
  Omega-3 teszt - Cerascreen
  100%
  100 % (1)
  43490 Ft

2 Tétel