Fitness recept: Kókuszos szelet csokoládé bevonattal

Fitness recept: Kókuszos szelet csokoládé bevonattal

Ki ne szeretné a legendás, kék-fehér csomagolású kókuszos rudat, pálmafákkal a címkéjén? Mi nagyon szeretjük, ezért döntöttünk úgy, hogy elkészítjük a házi készítésű változatát. Belül tele van kókuszos ízzel és aromával, és tökéletesen passzol az aromás csokoládé bevonathoz. A hab a tortán pedig a finom kókuszreszelék, amely felfedi a rúdban uralkodó ízt. Garantáljuk, hogy te is szeretni fogod.

Hozzávalók:

Kókuszos szelet csokoládé bevonattal - Hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Kezdjük a szeletek fő részének elkészítésével. Keverjük össze a darált kókuszt, a kókuszlisztet, a kókusztejet, a xilitet, a kókuszolajat, a fehérjeport és a Flavor Dropsot. Dolgozzuk össze az egész masszát alaposan, majd kezdjünk rudakat formálni belőle. Laposnak, körülbelül 6 cm hosszúnak és 2 cm szélesnek kell lenniük. Ha rendelkezel otthon egy megfelelő formával, akkor mindenképpen használd azt. Tegyük az elkészült darabokat körülbelül egy órára a fagyasztóba. Ezután közepes lángon olvasszuk fel a csokoládét. Vegyük ki a szeleteket a fagyasztóból és egyesével mártsuk őket a felolvadt csokoládéba vagy öntsük rájuk a csokoládét.

Kókuszos szelet csokoládé bevonattal - Bevonat

Ezután kókuszchipsszel díszíthetjük a szeleteket. Végül hagyjuk őket megdermedni a hűtőszekrényben körülbelül egy órán át, hogy tálalásra készek legyenek. Mindig tedd vissza őket a hűtőszekrénybe, miután befejezted az evést.

Tippünk: Ha színesebb szeleteket szeretnél, akkor zúzott liofilizált gyümölcsökkel is megszórhatod őket.

Kókuszos szelet csokoládé bevonattal
Tápértékek1 szelet (összesen 16 szelet esetén)
Energiaérték169 kcal
Fehérje5,5 g
Szénhidrát8 g
Zsír12 g
Rost3,5 g

Ha szereted a népszerű bolti kókuszos szeleteket, próbáld ki ezt a házi készítésű változatot. Ha egyszer megkóstoltad őket, nem fogsz többé a boltira vágyni.

Ne félj megosztani velünk az alkotásaidat a közösségi hálón és jelölj meg minket a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük