Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Multivitaminok

Multivitaminok

Multivitaminok

A multivitaminok vagy komplex vitaminok olyan vitaminok, amelyeknek az a feladatuk, hogy különböző vitaminokkal és ásványi anyagokkal töltsék fel a tápanyaghiányt. Ezek az űrök a nem elegendő vitamin- és ásványi anyag hiánya miatt, a fizikai aktivitás és a stressz miatt alakulnak ki. Épp ezért megfelelő megoldás lehet az egyensúly megtartása és az immunrendszer erősítése érdekében. A komplex vitaminok egyik nagy előnye az, hogy a pontos, szükséges és ajánlott mennyiségű napi adag vitamint és ásványi anyagot tartalmazzák.

Mutass többet

A komplex vitaminok vagy multivitaminok mindkét nemnek ajánlottak, ám léteznek nemtől függő vitaminok is. Ez a felosztás azért jött létre, mert a nőknek és férfiaknak is más az anyagcseréjük, a bevitt anyagokat a testük másképp dolgozza fel. Az a tény is fontos, hogy a nőknek különböző mennyiségű vitaminra van szükségük, mint a férfiaknak. Épp ezért különböztetünk meg női és férfi vitaminokat.   

 

Vitaminok nőknek

A nőknek való vitaminok pótolják a nőknél a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Minden szükséges mennyiségű vitamin komplexet tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a szervezet működéséhez, a fizikai és pszichikai kondíció javítása, a zsírégetés gyorsítása és végezetül az immunrendszer erősítése érdekében. Ezek a vitamin komplexek speciálisan nőknek és az ő igényeiknek vannak kifejlesztve. Leggyakrabban olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, mint a B9, C, E, D, K vitaminok, ill. béta-karotin, magnézium, kalcium, cink, vas, jód és omega-3 zsírsavak. A megfelelő vitaminok kiválogatásánál figyelembe kell azt is venni, hogy épp milyen élethelyzetben van a nő. A változókor idején egy nőnek teljesen más vitaminokat kell pótolnia, mint amikor terhes, akkor ajánlatos a már említett vitaminokat fogyasztani, valamint ne feledkezzen meg a B6 és B12 vitaminokról sem.  

 

Vitaminok férfiaknak

A férfiak számára szintén vannak kifejlesztve vitamin komplexek a tápértékhiány pótlására és a szervezet stabilitásának megtartására. A férfiak sokszor nem figyelnek a vitamin- és ásványi anyag pótlásra, ami miatt sokkal hamarabb lesznek betegek. A férfiaknak különböző mennyiségű vitaminra és ásványi anyagra van szükségük, mint a nőknek és sokszor különös hangsúlyt fektetnek a férfi termékenységre vagy az izomtömeg növekedésre. A férfi vitaminok legtöbbször olyan összetevőket tartalmaznak, mint a B-komplex, A, C, E, D vitaminok, magnézium, króm, biotin, kolin, pantoténsav és omega-3 zsírsavak.

elrejt
Növekvő sorrendbe
per page
Ár - tól - to
Vásárlási beállítások
Gyártó
Kevesebbet
Csomagolás (g)
Csomagolás (ml)
Tabletta
Szín
Ízesítés
Kapszula
Anyag
Glutenfree
Lactose Free
Méret
Method of protein processing
Protein source
GMO free
Artificial sweetener free
Plastic Packaging Free
Aspartame Free
 1. Colla Pink - BeastPink
  Rating:
  97% (49)
  Akciós ár 4 500 Ft
 2. Vitality Complex multivitamin - GymBeam
  Rating:
  92% (103)
  Akciós ár 1 690 Ft
 3. Multi Pro 30 tasak - Scitec Nutrition
  Rating:
  99% (25)
  Akciós ár 6 490 Ft
 4. Vita Pink Multivitamin - BeastPink
  Rating:
  99% (32)
  Akciós ár 4 190 Ft
 5. Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition
  Rating:
  94% (3)
  Akciós ár 2 490 Ft
 6. Bio Spirulina 500 mg 500 tab - GymBeam
  Rating:
  96% (57)
  Akciós ár 3 290 Ft
 7. Opti Men - Optimum Nutrition
  Rating:
  93% (16)
  Akciós ár 5 090 Ft
 8. D3+K1+K2 vitamin - GymBeam
  Rating:
  94% (29)
  Akciós ár 1 790 Ft
 9. Animal Pak Powder - Universal Nutrition
  Rating:
  89% (7)
  Akciós ár 10 790 Ft
 10. B-Komplex vitamin 120 tab. - GymBeam
  Rating:
  95% (7)
  Akciós ár 1 340 Ft
 11. Multivitamin Opti Women - Optimum Nutrition
  Rating:
  100% (1)
  Akciós ár 4 890 Ft
 12. Euro Vitamins 120 tab - Scitec Nutrition
  Rating:
  80% (1)
  Akciós ár 3 190 Ft
 13. Multi Complete - Jamieson
  Rating:
  100% (5)
  Akciós ár 5 390 Ft
 14. Stamina - Jamieson
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 4 190 Ft
Növekvő sorrendbe
per page
View as Rács Lista

22 termékek