Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Multivitaminok

Multivitaminok

Multivitaminok

A multivitaminok vagy komplex vitaminok olyan vitaminok, amelyeknek az a feladatuk, hogy különböző vitaminokkal és ásványi anyagokkal töltsék fel a tápanyaghiányt. Ezek az űrök a nem elegendő vitamin- és ásványi anyag hiánya miatt, a fizikai aktivitás és a stressz miatt alakulnak ki. Épp ezért megfelelő megoldás lehet az egyensúly megtartása és az immunrendszer erősítése érdekében. A komplex vitaminok egyik nagy előnye az, hogy a pontos, szükséges és ajánlott mennyiségű napi adag vitamint és ásványi anyagot tartalmazzák.

Mutass többet

A komplex vitaminok vagy multivitaminok mindkét nemnek ajánlottak, ám léteznek nemtől függő vitaminok is. Ez a felosztás azért jött létre, mert a nőknek és férfiaknak is más az anyagcseréjük, a bevitt anyagokat a testük másképp dolgozza fel. Az a tény is fontos, hogy a nőknek különböző mennyiségű vitaminra van szükségük, mint a férfiaknak. Épp ezért különböztetünk meg női és férfi vitaminokat.   

 

Vitaminok nőknek

A nőknek való vitaminok pótolják a nőknél a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat. Minden szükséges mennyiségű vitamin komplexet tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a szervezet működéséhez, a fizikai és pszichikai kondíció javítása, a zsírégetés gyorsítása és végezetül az immunrendszer erősítése érdekében. Ezek a vitamin komplexek speciálisan nőknek és az ő igényeiknek vannak kifejlesztve. Leggyakrabban olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, mint a B9, C, E, D, K vitaminok, ill. béta-karotin, magnézium, kalcium, cink, vas, jód és omega-3 zsírsavak. A megfelelő vitaminok kiválogatásánál figyelembe kell azt is venni, hogy épp milyen élethelyzetben van a nő. A változókor idején egy nőnek teljesen más vitaminokat kell pótolnia, mint amikor terhes, akkor ajánlatos a már említett vitaminokat fogyasztani, valamint ne feledkezzen meg a B6 és B12 vitaminokról sem.  

 

Vitaminok férfiaknak

A férfiak számára szintén vannak kifejlesztve vitamin komplexek a tápértékhiány pótlására és a szervezet stabilitásának megtartására. A férfiak sokszor nem figyelnek a vitamin- és ásványi anyag pótlásra, ami miatt sokkal hamarabb lesznek betegek. A férfiaknak különböző mennyiségű vitaminra és ásványi anyagra van szükségük, mint a nőknek és sokszor különös hangsúlyt fektetnek a férfi termékenységre vagy az izomtömeg növekedésre. A férfi vitaminok legtöbbször olyan összetevőket tartalmaznak, mint a B-komplex, A, C, E, D vitaminok, magnézium, króm, biotin, kolin, pantoténsav és omega-3 zsírsavak.

elrejt
Növekvő sorrendbe
per page
Ár - tól - to
Vásárlási beállítások
Gyártó
Csomagolás (g)
Csomagolás (ml)
Tabletta
Szín
Ízesítés
Méret
Kapszula
Anyag
Glutenfree
Lactose Free
 1. Colla Pink - BeastPink
  Rating:
  97% (41)
  Akciós ár 4 500 Ft
 2. Multi Pro 30 tasak - Scitec Nutrition
  Rating:
  99% (25)
  Akciós ár 6 490 Ft
 3. Vitality Complex multivitamin - GymBeam
  Rating:
  92% (97)
  Akciós ár 1 690 Ft
 4. Vita Pink Multivitamin - BeastPink
  Rating:
  99% (31)
  Akciós ár 4 190 Ft
 5. Mega Daily One Plus - Scitec Nutrition
  Rating:
  94% (3)
  Akciós ár 2 490 Ft
 6. Bio Spirulina 500 mg 500 tab - GymBeam
  Rating:
  96% (56)
  Akciós ár 3 290 Ft
 7. Opti Men - Optimum Nutrition
  Rating:
  92% (15)
  Akciós ár 5 090 Ft
 8. Animal Pak Powder - Universal Nutrition
  Rating:
  89% (7)
  Akciós ár 10 790 Ft
 9. D3+K1+K2 vitamin - GymBeam
  Rating:
  97% (29)
  Akciós ár 1 790 Ft
 10. Euro Vitamins 120 tab - Scitec Nutrition
  Rating:
  80% (1)
  Akciós ár 3 190 Ft
 11. Multi Complete - Jamieson
  Rating:
  100% (5)
  Akciós ár 5 390 Ft
 12. Stamina - Jamieson
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 4 190 Ft
Növekvő sorrendbe
per page
View as Rács Lista

22 termékek