Sütiket használunk a jobb felhasználói élmény érdekében. Hogy megfeleljünk az új elektronikus hírközlési adatvédelmi irányelvnek, engedélyt kell kérnünk a sütik használatához. További információk.
Hidrolizált fehérjék
Hidrolizált fehérjék - részlegesen előre emésztett koncentrátumok vagy izolátumok, amelyek kisebb peptidekre vannak bontva. Az összes tejsavó fehérje közül ez a fehérje emészthető a legjobban és nagyszerű a felszívódása, hiszen a szervezet jobban be tudja fogadni és közvetlenül az izomsejtekbe szállítja. Ez biztosítja a szervezet számára a szükséges aminosavakat és biztosítja az izomtömeg növekedését és regenerálódását. A hidrolizátumok többnyire több, mint 90% fehérjét tartalmaznak. A hidrolízis folyamata okozhatja a tejsavó kesernyés ízét, de ez a hidrolízis fokától is függ. A hidrolizált fehérje ideális választás azon személyek számára, akik a tejsavó néhány összetevőjére allergiásak.
A hidrolizált fehérjék előnyei
- több, mint 90% fehérjét tartalmaznak
- támogatják az izomtömeg növelését és regenerálódását
- magas az aminosav tartalmuk
- nagyon könnyű az emésztésük
- nagyszerű a felszívódásuk
- olyan személyek számára alkalmasak, akik ellergiásak a tejsavó néhány összetevőjére