Krill olaj

Krill olaj közé olyan készítmény tartoznak, amik kedvező hatású krillolajban gazdagok. A krillolaj az omega-3 zsírsavak természetes forrása eikozapentaénsav (EPA) és dokozahexaénsav (DHA) formájában. Ezek az anyagok a testünk szerveinek megfelelő működésében játszanak szerepet, mivel az EPA és a DHA egyaránt jótékony hatásokat gyakorol a szív egészségére, a DHA pedig emellett támogatja a megfelelő agyi funkciókat és a látás egészségének megőrzését is. Fontos tudni azonban róluk, hogy az esszenciális tápanyagok közé tartoznak, azaz a szervezetünk nem képes őket önmaga előállítani, ezért szükséges biztosítani ezeknek a zsírsavaknak az elégséges bevitelét étrend vagy étrend-kiegészítők révén.

A krillolaj legnagyobb előnye, hogy az EPA és DHA foszfolipidek formájában találhatóak meg benne – ennek köszönhető a magas biológiai érték és a kitűnő felszívódás. A krillolaj ráadásul gyakran felülmúlja a halolajat az EPA- és DHA-tartalom, valamint a hasznosulás szempontjából. 

A krillolajban emellett egy asztaxantin nevű karotinoid is megtalálható, ami leginkább antioxidáns hatásainak köszönheti népszerűségét, hiszen ezek által védi a sejteket az oxidatív stressztől. Népszerű anyag azonban azok körében is, akik maximális gondoskodást kívánnak nyújtani látásuknak.

Ez az egészséges zsír, ami az apró rákfélékből származik, tökéletes választás az esszenciális omega-3 zsírsav bevitelére. Fogyasztása ajánlott mindenkinek, aki támogatni kívánja általános egészségét, a szív és az agy működését, valamint hozzájárulna a jó látás megőrzéséhez.

Show more

5 Tétel

per page
Növekvő sorrendbe
Gyártó
 1. GymBeam (2)
 2. OstroVit (2)
 3. NOW Foods (1)
Kapszula
 1. 60 kapsz. (4)
 2. 120 kapsz. (1)
 3. 90 kapsz. (1)
Állag
 1. Kapszula (5)
Összetétel
 1. Keverék (4)
 2. Tiszta forma (1)
Price
Szűrés
Vegetáriánus (5)
Vegán (5)
Gluténmentes (4)
Laktózmentes (5)
BIO (5)
GMO mentes (4)
Mesterséges édesítő mentes (3)
Műanyag csomagolás mentes (1)
Aszpartám mentes (5)
 1. Krill olaj - GymBeam
  Krill olaj - GymBeam
  93%
  93 % (3)
  3890 Ft
 2. Krill & fish oil Complex - GymBeam
 3. Elite Krill Oil 60 caps - OstroVit Pharma
  Elite krill olaj 60 kapsz - OstroVit Pharma
  100%
  100 % (1)
  4190 Ft
 4. Krill Oil - OstroVit
  Krill olaj - OstroVit
  0%
  0% (0)
  4490 Ft
 5. Neptune Krill Oil 500 mg - NOW Foods
  Nincs raktáron

5 Tétel