Edzés előtti stimulánsok

 

Ebben a kategóriában jelenleg a piacon a legerősebb edzés előtti stimulánsok találhatóak meg. Ezeknek a funkciója felkészíteni a sportolókat és beindítani a szervezetüket pszichikai és fizikai oldalról a legintenzívebb edzésre is, vagy valamilyen nagyobb megterhelés kibírására. Ezen készítmények használata után, legyen az folyékony vagy kapszula formájában, a sportoló biztos lehet benne, hogy a fizikai teljesítőképessége 100%-os lesz még fáradtság esetén is. Az edzés előtti stimulánsok biztosítják, hogy a tápanyagok gyorsabban jussanak be az izmokba, ami a fáradtság elnyomását, a teljesítmény-, koncentráció-, pszichikai aktivitás növelését, zsírégetést mint energiaforrást, izomnövekedés gyorsítását és a regenerálódás gyorsítását idézi elő.

olvasd tovább

Citrulin malát

A citrulin malát a citrulin aminosav, a húgyúti ciklus köztes terméke és a malát, ami az almasav anionjának az összekapcsolódása. A citrulin az arginin raktározója, amely segít azt hosszabban megtartani a testben. 

 

Koffein

A koffein az egyik legismertebb és legelterjedtebb stimuláló a világon. Számos pozitív hatása van, ám vigyázni kell a koffeinre való érzékenységre, mivel ez mindenkinél más, és jelentősen befolyásolja az anyagcserét. 

 

Zöld tea

A mai világban a zöld tea egyre közkedveltebb és többféle formában található meg. Hasznos a testépítőknek és erőnléti sportolóknak, mivel segít védeni az ízületeket. Ún. katechin összetevőt tartalmaznak, amelynek antioxidáns hatása van, de koffeint is, épp ezért figyelni kell arra, hogy a nap melyik szakaszában fogyasztjuk. Ha érzékeny a koffeinre, akkor nem javasoljuk az esti órákban vagy lefekvés előtt fogyasztani.

 

Taurin

A taurin főleg az energiaitalok csomagolásáról ismert, és ezért a köztudatban az a nézet terjedt el, hogy ez egy káros anyag. Az igazság azonban az, hogy az energiaitalokba is épp a pozitív hatásai miatt teszik, a koffein negatív hatásainak enyhítésére. Ez egy béta-amino-etánszulfánsav, amely főleg a cisztinből alakul ki és a termelését a B6 vitamin mennyisége is befolyásolja. A taurin a vizelet és az epe által választódik ki, mivel ennek a része.

 

Folsav

A folsav vagy más néven folacin, B9 vitamin vagy M vitamin. Részt vesz az aminosavak, mint a triptofán, cisztin vagy a metionin termelésében. A folsav bevitelt nem kellene hanyagolnunk és ajánlatos rendszeresen pótolni azt, vagy az étkezések által vagy táplálékkiegészítőkként.  

 

Kreatin

A kreatin egy szerves anyag, amely glicinből, metioninből és argininből áll. Az össztartalék legtöbb kreatinja épp a csontizomzatban van, ez 95%. Valószínűleg a kreatin legismertebb formája a kreatin mondohidrát.  

 

Tesztoszterol

A tesztoszterol a növényi szterolok hatékonyságára alapul, tehát a sztearinsavból elvezetett kémiai kötésekből, amelyek fontosak a tesztoszteron szintéziséhez. A tesztoszterol ideális kiegészítő lehet nagyobb fehérjebevitellel, minőségi étrenddel és ésszerű edzéssel. 

 

Protosztrol

A protosztrol az egyik legerősebb anabolikum, amely jelenleg a piacon található. Nagy pozitívum, hogy nem tartalmaz semmilyen tiltott anyagot. A protosztrol szedése a fizikailag aktív embereknek, erőnléti és állóképességi sportolóknak javasolt.

 

Lizin

A lizin, más néven gyógyító csodának is nevezik, egy esszenciális aminosav, amely nagyon értékes. Ez minden fehérje pótolhatatlan építőeleme és arra van hatással, hogy hogyan tudja a test felhasználni a többi aminosavat. 

 

Tribulus terrestris

A tribulus terrestris az ún. tribulus terrestris növényből ered, már az ókori kínai, indiai és mezopotámiai gyógyítók is használták. Növeli a tesztoszterin szintjét, épp ezért alkalmas a kirobbanóbb és a fizikailag megterhelőbb edzésekhez az erőnlét növeléséhez és az izomtömeg növekedésének elősegítéséhez. A tribulus ideális stimuláló a teljesítmény, erőnlét, kitartás növeléséhez és az izmok regenerálásához, de segít a fizikai aktivitásnál is. 

 

Tirozin

A tirozin egy nem esszenciális aminosav, amely kulcsfontosságú a szervezet számára, fizikai és pszichikai szempontból is. Ez egy kiindulási anyag a dopaminnak és noradrenalinnak. Ez azt jelenti, hogy a hiánya depressziós állapotot és szorongást okoz. A tirozin hiánya növeli az étvágyat, amely elhízáshoz vezethet. A tirozin ideális az atlétáknak, valamint olyan embereknek, akik fogyni akarnak és idősebbeknek is.

 

Glicin

A glicin a legegyszerűbb aminosav, a kollagénen és elasztinon kívül a fehérjékben csak nagyon kis mennyiségben fordul elő. Ám fontos az epesav és hemoglobin termeléséhez. Az édes ízének köszönhetően sokszor, mint édesítőt használják az ízek és illatok kiemeléséhez.

elrejteni a leírást
terméket
Tételek 1-12-ig. Össz: 113
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Új
The Curse 250 g - Cobra Labs

10 190,00 Ft

8 090,00 Ft

Új
N.O. Xplode 3.0 - BSN

3 490,00 Ft - tól

Új
Edzés előtti stimuláló Neurocore 215 g - MuscleTech

11 290,00 Ft

8 890,00 Ft

Új
Nitrix 2.0 - BSN

10 990,00 Ft - tól

Új
Edzés előtti stimuláns Assault Black 351 g - MusclePharm

10 190,00 Ft

5 890,00 Ft

Új
NO Muscle Pump 750 g - Activlab

5 790,00 Ft

5 090,00 Ft

NO Muscle Pump 750 g - ActivlabNO Muscle Pump 750 g - Activlab
NO Muscle Pump 750 g - Activlab
Új

5 790,00 Ft

5 090,00 Ft

Új
Edzés előtti stimuláló Shadow-X 270 g - Cobra Labs

12 990,00 Ft

9 290,00 Ft

Új
Wreckage Hardcore Series edzés előtti fokozó 418 g - MusclePharm

8 890,00 Ft

5 790,00 Ft

terméket
Tételek 1-12-ig. Össz: 113
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Kategóriák
Kiszerelés+
Ízek+
Ár
Ft315
Ft15855