Edzés előtti stimulánsok

 

Edzés előtti stimulánsok

Edzés előtti stimulánsok

Ebben a kategóriában jelenleg a piacon a legerősebb edzés előtti stimulánsok találhatóak meg. Ezeknek a funkciója felkészíteni a sportolókat és beindítani a szervezetüket pszichikai és fizikai oldalról a legintenzívebb edzésre is, vagy valamilyen nagyobb megterhelés kibírására. Ezen készítmények használata után, legyen az folyékony vagy kapszula formájában, a sportoló biztos lehet benne, hogy a fizikai teljesítőképessége 100%-os lesz még fáradtság esetén is. Az edzés előtti stimulánsok biztosítják, hogy a tápanyagok gyorsabban jussanak be az izmokba, ami a fáradtság elnyomását, a teljesítmény-, koncentráció-, pszichikai aktivitás növelését, zsírégetést mint energiaforrást, izomnövekedés gyorsítását és a regenerálódás gyorsítását idézi elő.

Mutass többet

Citrulin malát

A citrulin malát a citrulin aminosav, a húgyúti ciklus köztes terméke és a malát, ami az almasav anionjának az összekapcsolódása. A citrulin az arginin raktározója, amely segít azt hosszabban megtartani a testben. 

 

Koffein

A koffein az egyik legismertebb és legelterjedtebb stimuláló a világon. Számos pozitív hatása van, ám vigyázni kell a koffeinre való érzékenységre, mivel ez mindenkinél más, és jelentősen befolyásolja az anyagcserét. 

 

Zöld tea

A mai világban a zöld tea egyre közkedveltebb és többféle formában található meg. Hasznos a testépítőknek és erőnléti sportolóknak, mivel segít védeni az ízületeket. Ún. katechin összetevőt tartalmaznak, amelynek antioxidáns hatása van, de koffeint is, épp ezért figyelni kell arra, hogy a nap melyik szakaszában fogyasztjuk. Ha érzékeny a koffeinre, akkor nem javasoljuk az esti órákban vagy lefekvés előtt fogyasztani.

 

Taurin

A taurin főleg az energiaitalok csomagolásáról ismert, és ezért a köztudatban az a nézet terjedt el, hogy ez egy káros anyag. Az igazság azonban az, hogy az energiaitalokba is épp a pozitív hatásai miatt teszik, a koffein negatív hatásainak enyhítésére. Ez egy béta-amino-etánszulfánsav, amely főleg a cisztinből alakul ki és a termelését a B6 vitamin mennyisége is befolyásolja. A taurin a vizelet és az epe által választódik ki, mivel ennek a része.

 

Folsav

A folsav vagy más néven folacin, B9 vitamin vagy M vitamin. Részt vesz az aminosavak, mint a triptofán, cisztin vagy a metionin termelésében. A folsav bevitelt nem kellene hanyagolnunk és ajánlatos rendszeresen pótolni azt, vagy az étkezések által vagy táplálékkiegészítőkként.  

 

Kreatin

A kreatin egy szerves anyag, amely glicinből, metioninből és argininből áll. Az össztartalék legtöbb kreatinja épp a csontizomzatban van, ez 95%. Valószínűleg a kreatin legismertebb formája a kreatin mondohidrát.  

 

Tesztoszterol

A tesztoszterol a növényi szterolok hatékonyságára alapul, tehát a sztearinsavból elvezetett kémiai kötésekből, amelyek fontosak a tesztoszteron szintéziséhez. A tesztoszterol ideális kiegészítő lehet nagyobb fehérjebevitellel, minőségi étrenddel és ésszerű edzéssel. 

 

Protosztrol

A protosztrol az egyik legerősebb anabolikum, amely jelenleg a piacon található. Nagy pozitívum, hogy nem tartalmaz semmilyen tiltott anyagot. A protosztrol szedése a fizikailag aktív embereknek, erőnléti és állóképességi sportolóknak javasolt.

 

Lizin

A lizin, más néven gyógyító csodának is nevezik, egy esszenciális aminosav, amely nagyon értékes. Ez minden fehérje pótolhatatlan építőeleme és arra van hatással, hogy hogyan tudja a test felhasználni a többi aminosavat. 

 

Tribulus terrestris

A tribulus terrestris az ún. tribulus terrestris növényből ered, már az ókori kínai, indiai és mezopotámiai gyógyítók is használták. Növeli a tesztoszterin szintjét, épp ezért alkalmas a kirobbanóbb és a fizikailag megterhelőbb edzésekhez az erőnlét növeléséhez és az izomtömeg növekedésének elősegítéséhez. A tribulus ideális stimuláló a teljesítmény, erőnlét, kitartás növeléséhez és az izmok regenerálásához, de segít a fizikai aktivitásnál is. 

 

Tirozin

A tirozin egy nem esszenciális aminosav, amely kulcsfontosságú a szervezet számára, fizikai és pszichikai szempontból is. Ez egy kiindulási anyag a dopaminnak és noradrenalinnak. Ez azt jelenti, hogy a hiánya depressziós állapotot és szorongást okoz. A tirozin hiánya növeli az étvágyat, amely elhízáshoz vezethet. A tirozin ideális az atlétáknak, valamint olyan embereknek, akik fogyni akarnak és idősebbeknek is.

 

Glicin

A glicin a legegyszerűbb aminosav, a kollagénen és elasztinon kívül a fehérjékben csak nagyon kis mennyiségben fordul elő. Ám fontos az epesav és hemoglobin termeléséhez. Az édes ízének köszönhetően sokszor, mint édesítőt használják az ízek és illatok kiemeléséhez.

elrejt
Csökkenő sorrendbe
per oldal
View as Rács Lista

1-9
termék a 114 - ból

Oldal
 1. Edzés előtti serkentő C4 G4 - Cellucor
  Értékelés:
  Vélemények 99% (20)
  6 780,00 Ft - tól
 2. N.O. Xplode 3.0 - BSN
  Értékelés:
  Vélemények 80% (24)
  4 500,00 Ft - tól
 3. Thor edzés előtti stimuláns - GymBeam
  Értékelés:
  Vélemények 76% (5)
  4 490,00 Ft - tól
 4. Thor Fuel + Vitargo edzés előtti serkentő 600 g - GymBeam
  Rating:
  0%
  Vélemények 0% (0)
  5 080,00 Ft
 5. Nitrix 2.0 - BSN
  Értékelés:
  Vélemények 0% (0)
  9 380,00 Ft - tól
 6. Edzés előtti stimuláló Neurocore 215 g - MuscleTech
  Értékelés:
  Vélemények 73% (3)
  7 860,00 Ft
 7. Edzés előtti stimuláló Shadow-X 270 g - Cobra Labs
  Értékelés:
  Vélemények 0% (0)
  9 190,00 Ft
 8. Edzés előtti stimuláns Assault Sport - MusclePharm
  Értékelés:
  Vélemények 80% (1)
  8 490,00 Ft - tól
Mutass több terméket
Csökkenő sorrendbe
per oldal
View as Rács Lista

1-9
termék a 114 - ból

Oldal