Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Diéta és egészséges életmód

 1. 12 dolog, amit tudni kell, mielőtt egy fitnesses lánnyal kezdetek randizni

  12 dolog, amit tudni kell, mielőtt egy fitnesses lánnyal kezdetek randizni

  Urak, ti is arra vágytok, hogy egy tökéletes testű hölgy legyen mellettetek, aki akkor is elvarázsol benneteket, amikor melegítő nadrágban és kinyúlt pólóban van? Még mielőtt megpróbáltok felszedni egy fitness csajt, próbáljatok belesni a világába és készüljetek fel arra, hogy mivel jár, ha egy ilyen hölggyel randiztok.

 2. Melyek a legjobb táplálékkiegészítők hölgyek számára?

  Melyek a legjobb táplálékkiegészítők hölgyek számára?

  Kedves hölgyek, egyáltalán nem kell félnetek a táplálékkiegészítőktől! A segítségükkel gyorsabban sikerül lefogyni, megerősíteni az izomzatot, javítani a bőr, haj, körmök minőségén, és segítenek elérni az összes fitness célotokat. Milyen táplálékkiegészítőknek nem szabadna hiányozniuk az igazi fitness őrült csajok felszereléséből?

 3. A tojás és a koleszterin - az igazság a tojásfogyasztásról

  A tojás és a koleszterin - az igazság a tojásfogyasztásról

  A tojásfehérje vs. tojássárgája mítosz a magas koleszterinszint veszélyéhez kapcsolódik. Ismerjétek meg az aktuális kutatások eredményeit és a tojás fogyasztásának előnyeit az emberre nézve.

 4. Az alkohol hatása a fejlődésedre

  Az alkohol hatása a fejlődésedre

  Az alkohol nem kívánt hatásokkal bír a fizikai teljesítményre az edzőteremben? Időről időre egy pohár nem okoz feltétlenül katasztrófát, azonban nem szabad túlzásba vinni. Olvasd el, hogy többek között mi az oka annak, hogy fogyás és izomépítés során miért nem javasolják a gyakori alkoholfogyasztást.

 5. 5 tipp, hogyan válasszunk futócipőt

  5 tipp, hogyan válasszunk futócipőt

  A futócipő sokunk ruhatárában megtalálható. Stílusos, kényelmes és mindennapi használatra is alkalmas. A design azonban nemcsak az egyetlen paraméter, amelyre figyelnünk kellene. 5 hasznos tippel készültünk neked, hogy hogyan válassz futócipőt, amely úgy illik majd, mintha rád öntötték volna.

 6. Ketogén diéta - az igazság a szénhidrátok nélküli fogyásról

  Ketogén diéta - az igazság a szénhidrátok nélküli fogyásról

  Fogyj heti 2 kg-ot megerőltető edzés nélkül. Vonzóan hangzik ez a mondat? Éppen ezt ígérik ugyanis azok a cégek, akik a ketogén diéta termékeit árulják. Az egészség számára is jótékony hatással van azonban az ilyen jellegű rohamos testsúlycsökkentés? Nézzétek meg velünk a ketogén diéta kockázatait, és a vele összefüggő tényeket és mítoszokat!

Oldal