Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Diéta és egészséges életmód

 1. Hogyan erősítsük a szervezet immunitását a betegségekkel szemben?

  Hogyan erősítsük a szervezet immunitását a betegségekkel szemben?

  Az immunrendszernek állandóan készenlétben kell lennie, hogy védeni tudja a szervezetet a káros anyagoktól a környezetünkben. Feladata, hogy védjen és reagláljon a vírusokra, baktériumokra vagy élősködőkre. Tudjatok meg többet arról, hogyan segíthetünk az immunrendszerünknek, hogy ellenállóbb legyen a betegségekkel szemben és hogyan tartsuk meg az egészségünket és életerőnket.

 2. Mit együnk edzés előtt és után a maximális eredmények eléréséért?

  Mit együnk edzés előtt és után a maximális eredmények eléréséért?

  Edzés előtt és után elegendő ételt és folyadékot szükséges fogyasztani, főleg azért, hogy normál szinten tartsuk a vér glükózkoncentrációját. Ennek köszönhetően képesek leszünk maximalizálni a teljesítményünket és lerövidíteni az izmok regenerálódásának idejét. Azonban mint mondják, az éhség álcázott szomjúság, s ez egy bizonyos szinten az edzésnél is érvényes. Kulcsfontosságú tehát az elegendő folyadékpótlás!

 3. Glutén - tényleg mindenki számára káros?

  Glutén - tényleg mindenki számára káros?

  glutén még nemrégiben ismeretlen fogalom volt a legtöbb ember számára, azonban a cöliákia és a gluténmentes diéta előfordulásának megnövekedésével egyre többen szereztek róla tudomást. Főként egészségügyi okokból adódóan lettek egyre keresettebbek a gluténmentes termékek, de sokan az étkezési szokásaik változtatása miatt is megismerkedtek az ilyen ételekkel. A cikkünkből megtudhatjátok, mi a glutén, a gluténintolerancia, mit jelent a gluténmentesés alkalmas-e egyáltalán a gluténmentes étrend azoknak, akik nem „gluténérzékenyek”.

 4. A top 13 inspiráló film a testépítésről, amelyeket muszáj megnéznetek

  A top 13 inspiráló film a testépítésről, amelyeket muszáj megnéznetek

  A testépítés sok kulturista és sportkedvelő számára nem csak hobbit, hanem életstílust jelent. Arnold Schwarzenegger és Lou Ferrigno nemcsak színészek és izompacsirták, hanem példaképek és idolok. Összeválogattuk tehát a top 13 inspiráló filmet a testépítéssel és motivációval a középpontban, amelyek garantáltan felpumpálnak a még jobb eredményekhez és megmutatják, hogyan változott az idő során a "kulturisztika" fogalma.

 5. Probiotikumok: a hasznos baktériumok jelentősége a sportolók immunitására és egészségére nézve

  Probiotikumok: a hasznos baktériumok jelentősége a sportolók immunitására és egészségére nézve

  A probiotikumok az étrendünk nagyon fontos részét képezik, mely lényeges hatással van az emésztőrendszer bakteriális mikroflórájára és a természetes immunitásra. A fogyasztásukkal biztosítható a baktériumok megfelelő aránya, valamint a szervezet ellenállóképessége a vírusokkal, baktériumokkal és más káros anyagokkal szemben. A megerőltető edzések legyengítik az emberi szervezetet, és a gyenge immunrendszer többek között lényegesen befolyásolhatja az edzés utáni regeneráció gyorsaságát is.

 6. Cellulit - mi okozza és hogyan lehet megszabadulni tőle?

  Cellulit - mi okozza és hogyan lehet megszabadulni tőle?

  Zavar a narancsbőr nem túl hízelgő látványa? Ne ess kétségbe! A világon a nők 90%-a szenved a cellulitnak nevezett kellemetlen problémától. Ebben a cikkben annak járunk utána, hogy milyen tényezők befolyásolják a cellulit keletkezését, hogyan mérsékelhetjük a következményeit és miért nem csak a súlyfelesleggel küzdő nőket érinti. Lássunk hozzá!

Oldal