Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

STRIX

 

A STRIX egy prémium minőségű sportruha márka, amelynek fő célja egy olyan közösség létrehozása, amelynek tagjait összeköti a sport iránti szeretet, valamint a funkcionális sportruházat kényelmének igénye. Számtalan órát töltöttek gondolkodással, kombinálással és a végső dizájndarabok megtervezésével, amelyek funkcionálisak és reprezentálják a sportolók erejét, odaadását és kitartását. A gondolatok valósággá váltak és most bemutathatunk nektek egy új márkát, a STRIX-et, ami elsősorban magas minőségével, modern dizájnjával, minimalista stílusával és funkcionális kialakításával tűnik ki. Ezek a ruhadarabok úgy lettek kifejlesztve, hogy összhangban legyenek a világ trendjeivel, amik a közkedvelt sportolók körében is hódítanak. Éppen ezért fontos a márka számára, hogy termékeik luxus csomagolással és precíz ismertetéssel rendelkezzenek, mivel ezek is egy szinttel feljebb emelik a termékek színvonalát

      

A modern dizájn leginkább a közismert „itt és most“ kijelentésnek felel meg, amely jól kifejezi, hogy mennyire figyelembe veszik az aktuális trendeket. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb anyagok és a modern technológiák használatára, ezáltal képesek egyedülálló ruhadarabokat gyártani kompromisszumok nélkül. A STRIX egyik fő célja olyan fizikailag aktív emberek közösségének kialakítása, akik nem csak az egészséges életmód, hanem a márka rajongói is.

Mutass többet
Vásárlási beállítások
Szín
Méret
Ár
Ár - tól - to
Szűrés
 1. Nomad kulacs 1800 ml – STRIX
  Rating:
  100% (1)
  Akciós ár 8 980 Ft
 2. Essential Black rövidnadrág - STRIX
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 9 400 Ft
 3. Fusion Shaker 700 ml – STRIX
  Rating:
  100% (2)
  Akciós ár 5 380 Ft
 4. Essential Black póló - STRIX
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 8 850 Ft
 5. Stormbreaker dzseki - STRIX
  Rating:
  100% (1)
  Akciós ár 19 080 Ft
 6. SHADE fekete baseball sapka - STRIX
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 7 380 Ft
 7. Infinity I funkcionális póló - STRIX
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 12 580 Ft
 8. Kulcstartó - STRIX
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 3 220 Ft
 9. Essential Black melegítőnadrág - STRIX
  Rating:
  100% (1)
  Akciós ár 16 430 Ft
 10. Essential Black kapucnis pulóver - STRIX
  Rating:
  0% (0)
  Akciós ár 17 690 Ft

17 termékek

Nem találod, amit keresel? Lépj velünk kapcsolatba.