Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gyakorlatok és edzések

 1. Outdoor edzés - miért és hogyan kezdjünk el a friss levegőn edzeni

  Outdoor edzés - miért és hogyan kezdjünk el a friss levegőn edzeni

  A szabadtéri edzés hatékony alternatíva lehet az edzőterem helyett. Ha szívesen vagytok a friss levegőn, használjátok ki a gyönyörű időt az outdoor edzésre. Tudjátok meg, hogy milyen előnyöket rejteget és olvassátok el a tippjeinket a gyakorlatokra, amelyekkel formázhatjátok az alakotokat, miközben élvezhetitek a természetet.

 2. Kreatív edzés: tánc ihlette saját testsúlyos gyakorlatok

  Kreatív edzés: tánc ihlette saját testsúlyos gyakorlatok

  Unod már a rutinszerű edzést otthon vagy az edzőteremben? A várakozás a gépekre és a szigorú edzésterv sincs már a kedvedre? Mit szólsz a tánc inspirálta edzésekhez, amelyekkel életet lehelhetnél az edzéstervedbe? A tánc már hosszú évek óta erősíti az aerob mozdulatokat és az izmokat, valamint boldogsággal tölt el. Olvasd el, hogy melyek a legnépszerűbb táncos edzések és hagyd, hogy inspiráljanak.

 3. 5 ok, miért nem látjátok az edzés eredményét

  5 ok, miért nem látjátok az edzés eredményét

  Az edzés igényes folyamat, amely türelmet, elhatározást és motivációt igényel. Javulás nélkül kiégünk és elvesztjük a az érdeklődést, ami passzív életstílushoz vezet. Ismerjétek meg a fő okokat, amelyek gátolnak a haladásban és az edzősből származó örömben.

 4. Edzés otthon - saját testsúlyos és eszközös edzés

  Edzés otthon - saját testsúlyos és eszközös edzés

  Nincs mindig alkalmatok eljutni az edzőterembe, és ott edzeni egy jót. Lehet, hogy éppen túl sok a feladat a munkahelyen, nem találtátok még meg a számotokra megfelelő edzőtermet, vagy csak egyszerűen nem szívesen edzetek más emberek társaságában. Ez azonban nem szabadna, hogy gátoljon abban, hogy elérjétek álmaitok alakját. Nézzétek meg velünk együtt a leghatékonyabb saját testsúllyal végezhető gyakorlatokat, melyekkel az otthonotok kényelmében is edzhettek.

 5. Gyakorlatok listája: a tricepsz és az alkar izmai

  Gyakorlatok listája: a tricepsz és az alkar izmai

  Nagy és izmos tricepszre vágysz? Hatalmas alkart szeretnél, látható izmokkal és erekkel? Kitűnő, olvass tovább! Összegyűjtöttük neked a legjobb tricepsz gyakorlatok listáját, amelyek nem hiányozhatnak az edzéstervedből a karizmok kidolgozásához.

 6. Hamstring gyakorlatok - hogyan erősítsük a hátsó combizmokat?

  Hamstring gyakorlatok - hogyan erősítsük a hátsó combizmokat?

  Ismered a legjobb hamstring gyakorlatokat? A hátsó combizmok ugyanolyan fontosak, mint a négyfejű combizom vagy a vádli. Erősítsd combizmaidat, amelyek javítják a térd stabilitását és ráadásul nagyon jól néznek ki. Ismerd meg a legszuperebb gyakorlatokat a kidolgozott hamstring izmokért!

Oldal