Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gyakorlatok és edzések

 1. Gyakorlatok listája: a tricepsz és az alkar izmai

  Gyakorlatok listája: a tricepsz és az alkar izmai

  Nagy és izmos tricepszre vágysz? Hatalmas alkart szeretnél, látható izmokkal és erekkel? Kitűnő, olvass tovább! Összegyűjtöttük neked a legjobb tricepsz gyakorlatok listáját, amelyek nem hiányozhatnak az edzéstervedből a karizmok kidolgozásához.

 2. Hamstring gyakorlatok - hogyan erősítsük a hátsó combizmokat?

  Hamstring gyakorlatok - hogyan erősítsük a hátsó combizmokat?

  Ismered a legjobb hamstring gyakorlatokat? A hátsó combizmok ugyanolyan fontosak, mint a négyfejű combizom vagy a vádli. Erősítsd combizmaidat, amelyek javítják a térd stabilitását és ráadásul nagyon jól néznek ki. Ismerd meg a legszuperebb gyakorlatokat a kidolgozott hamstring izmokért!

 3. 9 érv a reggeli edzés mellett

  9 érv a reggeli edzés mellett

  A reggeli edzés energiával tölt fel, este pedig könnyebben elalszol a reggeli edzésnek köszönhetően. Ennek ellenére nem érzed, hogy a reggeli sportolás neked való lenne? Olvasd el a 9 érvünket, amelyek biztosan megváltoztatják a véleményed a reggeli edzéssel kapcsolatban.

 4. Conor McGregor - az MMA legenda története, étkezése és edzései

  Conor McGregor - az MMA legenda története, étkezése és edzései

  Conor McGregor manapság a legismertebb MMA sportoló, aki két UFC súlycsoport világbajnoka, és kétségkívül a legszórakoztatóbb bunyós, akit valaha is az octagon arénában láthattunk. A cikkünkből megtudhatjátok, hogyan étkezik és készül a versenyeire napjaink harcművészetének legendája. Olvassátok el az ír szerelő történetét, aki MMA csillaggá vált.

 5. 6 lépés az önfegyelem megtartásához a fitness célok elérése érdekében

  6 lépés az önfegyelem megtartásához a fitness célok elérése érdekében

  A rendszeres sport, a  határaink túllépése, a kalóriabevitel figyelemmel követése és a helyes étkezés - ez mind fegyelmet igényel. Próbáld ki ezt a 6 egyszerű lépést, melyeknek köszönhetően sziklaszilárd önfegyelmed lesz!

 6. Arnold Schwarzenegger: A testépítő legenda edzésterve, étrendje és motivációja

  Arnold Schwarzenegger: A testépítő legenda edzésterve, étrendje és motivációja

  Arnold Schwarzenegger. Egy név, amelyet mindenki jól ismer, nem csak a fitness és a testépítés világában. Arnold a színészkedést is kipróbálta, továbbá politikai körökben is láthattuk. De milyen volt a csúcsra vezető útja, az edzései és mi rejtőzik az üzenet mögött, amit megalkotott?

Oldal