Bejelentkezés

Gyakorlatok és edzések

Nyilvánvalóan igazi sokként ér bennünket, ha reggel hideg vizes zuhanyt veszünk, egy medvével találkozunk az erdőben, vagy a New York-i metró térképe előtt találjuk magunkat, ha előtte kietlen pusztaságban éltünk. Vajon az izmokat is “sokkolhatjuk és összezavarhatjuk” annak érdekében, hogy gyorsabban elérjük a kívánt eredményeket?

A legalapvetőbb és legismertebb gyakorlat a láb és hát erősítésére egyértelműen a guggolás. Ez semmiképpen nem hiányozhat egyetlen lábedzésről sem. De biztos vagy benne, hogy jól csinálod? Ismered a guggolás összes fajtáját, amivel feldobhatod a lábedzésed? Milyen más előnyökkel jár még ez a gyakorlat? Az alábbi és más kérdésekre a választ a következő cikkünkben találhatjátok.  

Zraniť sa počas cvičenia môže každý, bez rozdielu toho, či ide o začiatočníka alebo skúseného bodybuildera. Riziko vzniku zranenia však možno eliminovať, ak budete dodržiavať určité bezpečnostné opatrenia. Prečítajte si, aké sú najčastejšie dôvody vzniku zranení, aké druhy zranenia na vás v posilňovni číhajú a ako im úspešne predísť.

Az intenzív edzések utáni regenerációnak óriási jelentősége van abban, hogy elérjük a fitness céljainkat. Viszont nem a pihenőnapokról beszélünk, amit esetleg a tévé előtti lustálkodással töltötök. A regeneráció egy összetett folyamat, ami erőfeszítést, időt és kemény idegeket igényel. Tudjátok meg, miért igazán fontos a regeneráció és mik a legjobb, leghatékonyabb technikái.