Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Egyéb aminosavak

Egyéb aminosavak

Egyéb aminosavak - kategóriájában megtalálhatjátok az összes fontos aminosavat egyedül, tehát olyan termékekben, melyekben nincsenek kombinálva más összetevőkkel. Ide tartoznak a leucin, arginin, glutamin, lizin, taurin, citrullin-malát és továbbiak. A fehérjék, és a bennük található aminosavak mindenki számára nagyon fontosak, de főként azoknak, akik egészséges formában szeretnék növelni a minőségi izomtömegeket. Nincs mindig lehetőségünk arra, hogy az ételeinkből vigyük be a szervezetünkbe az optimális mennyiségű aminosavakat, ezért ajánlott a fogyasztásuk táplálék kiegészítő formájában. A többségük hidrolizációs folyamaton ment végig, ezért nem nehezítik az emésztési folyamatokat.

Mutass többet

A Leucin egy esszenciális aminosav, és a BCAA legfontosabb aminosava. Az izomtömeg növekedésének szempontjából a legaktívabb összetevő, támogatja a fehérjék szintézisét, fizikai tevékenység után gyorsítja a regenerációt és ellenáll az izomszövetek csökkenésének redukciós diéta folyamán is.

 

Az Arginin növeli a szervezet által termelt növekedési hormon mennyiségét, növeli a NO (nitrogén-monoxid) értékét, támogatja az izomtömeg növekedését, javítja hegek gyógyulását és támogatja a fehérjék metabolizmusát.

 

A Glutamin kiváló anyag az izomtömeg növekedésére, védelmére és regenerációjára. Ez egy olyan aminosav, mely javítja az immunrendszert, szabályozza a fehérjék egyensúlyát, ellenáll az izomtömeg csökkenésének, növeli a termelt növekedési hormon mennyiségét, gyorsítja a sejtek regenerációját és anabolikus hatású. Az izmok aminosavainak 60 %-át alkotja.

 

A Lizin egy olyan aminosav, mely fontos szerepet játszik az izomépítésben, a hegek gyógyulásában, valamint fáradtság és túledzettség során a szervezet revitalizációjában. Képes hatni a megfázással, a herpesszel, herpeszes vírusokkal szemben, valamint gyorsítja a felépülést a sportsérülések és az operációk után. Megőrzi a pozitív nitrogén egyensúlyt, mellyel hozzájárul a test anabolikus környezetének kialakításához.

 

A Citrullin-malát az L-citrulin és a malát (almasav) aminosavak kombinációja, mely növeli a teljesítményt, késlelteti a fáradtságot, valamint gyorsítja a regenerációt. A citrullin az izmokban gyorsan vérbőséget idéz elő, növeli az erő mennyiségét, és eltávolítja a testből az olyan toxinokat, mint a tejsav és az ammónia, a malát növeli az ATP értéket.

 

A Béta-alanin nem esszenciális aminosav, mely támogatja az izomerő növekedését, javítja a teljesítményt, növeli a kitartást, késlelteti a fáradtságot és ellenáll a tejsav termelésének. Alkalmas az erőnléti sportoknál, az intenzív és robbanékony edzéseknél, de az intervallum tornáknál is.

 

A Tirozin nem esszenciális aminosav, melynek antikatabolikus hatásai vannak, ami támogatja a metabolizmust, gyorsítja a regenerációt és növeli a fizikai teljesítményt.

 

A Taurin főként az energiaitalok csomagolásáról ismert, ezért a közvélemény körében az a vélemény terjedt el, hogy káros anyag. Az igazság azonban az, hogy az energiaitalokba főként pozitív hatásai miatt adják, valamint enyhíti a koffein negatív hatásait. Egy béta-amino-etánszulfonsav, melyet főként cisztinből nyernek ki, előállítása rengeteg B6-vitamint igényel. A taurin a vizelettel, valamint az epével együtt választódik ki, mivel a részét alkotja.

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Ízesítés
  Csomagolás (g)
  Kapszula
  Állag
  Összetétel
  Termékcímkék
  Ár
  Ár - tól - to
  Szűrés
   • Vegetáriánus (19)
   • Vegán (18)
   • Gluténmentes (25)
   • Laktózmentes (23)
   • Bio (25)
   • GMO mentes (23)
   • Mesterséges édesítő mentes (18)
   • Műanyag csomagolás mentes (25)
   • Aszpartám mentes (25)
  1. Citrullin-malát - GymBeam
   Rating:
   90% (53)
   Akciós ár 2 990 Ft
  2. L-triptofán - GymBeam
   Rating:
   100% (5)
   Akciós ár 1 990 Ft
  3. Taurin - GymBeam
   Rating:
   97% (25)
   Akciós ár 1 390 Ft
  4. L-Lysine - GymBeam
   Rating:
   100% (21)
   Akciós ár 1 070 Ft
  5. N-acetil-L-cisztein – GymBeam
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 2 990 Ft
  6. L-leucin - GymBeam
   Rating:
   100% (8)
   Akciós ár 3 230 Ft
  7. GABA 500 mg - Now Foods
   Rating:
   100% (2)
   Akciós ár 2 990 Ft
  8. Citrullin-malát - The Protein Works
   Rating:
   100% (1)
   Akciós ár 8 150 Ft
  9. Tyrosine 120 kaps - Nutrend
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 4 670 Ft
  10. L-karnozin – GymBeam
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 6 490 Ft
  11. L-triptofán 500 mg - NOW foods
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 3 990 Ft
  12. Citrullin Xtra - ActivLab
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 4 690 Ft
  13. Taurine - Nutrend
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 3 990 Ft
  14. GABA Pure Powder - NOW Foods
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 3 990 Ft
  15. L-Ornithine 500 mg - NOW Foods
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 6 990 Ft
  16. Tryptophan VEGE, 90 kapsz - OstroVit
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 2 490 Ft
  17. Béta-alanin – Redcon1
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 2 860 Ft
  18. L-citrullin – Redcon1
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 3 790 Ft
  19. L-teanin 100 mg - NOW Foods
   Rating:
   0% (0)
   Akciós ár 7 990 Ft
  20. L-ornitin-HCl – GymBeam
   Rating:
   0% (0)
   Nincs raktáron
  21. L-teanin - GymBeam
   Rating:
   0% (0)
   Nincs raktáron
  22. L-Leucin – Bodylab24
   Rating:
   0% (0)
   Nincs raktáron
  23. Tirozin - GymBeam
   Rating:
   0% (0)
   Nincs raktáron

  25 termékek

  Nem találod, amit keresel? Lépj velünk kapcsolatba.