Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Egyéb aminosavak

Egyéb aminosavak

Egyéb aminosavak - kategóriájában megtalálhatjátok az összes fontos aminosavat egyedül, tehát olyan termékekben, melyekben nincsenek kombinálva más összetevőkkel. Ide tartoznak a leucin, arginin, glutamin, lizin, taurin, citrullin-malát és továbbiak. A fehérjék, és a bennük található aminosavak mindenki számára nagyon fontosak, de főként azoknak, akik egészséges formában szeretnék növelni a minőségi izomtömegeket. Nincs mindig lehetőségünk arra, hogy az ételeinkből vigyük be a szervezetünkbe az optimális mennyiségű aminosavakat, ezért ajánlott a fogyasztásuk táplálék kiegészítő formájában. A többségük hidrolizációs folyamaton ment végig, ezért nem nehezítik az emésztési folyamatokat.

Mutass többet

A Leucin egy esszenciális aminosav, és a BCAA legfontosabb aminosava. Az izomtömeg növekedésének szempontjából a legaktívabb összetevő, támogatja a fehérjék szintézisét, fizikai tevékenység után gyorsítja a regenerációt és ellenáll az izomszövetek csökkenésének redukciós diéta folyamán is.

 

Az Arginin növeli a szervezet által termelt növekedési hormon mennyiségét, növeli a NO (nitrogén-monoxid) értékét, támogatja az izomtömeg növekedését, javítja hegek gyógyulását és támogatja a fehérjék metabolizmusát.

 

A Glutamin kiváló anyag az izomtömeg növekedésére, védelmére és regenerációjára. Ez egy olyan aminosav, mely javítja az immunrendszert, szabályozza a fehérjék egyensúlyát, ellenáll az izomtömeg csökkenésének, növeli a termelt növekedési hormon mennyiségét, gyorsítja a sejtek regenerációját és anabolikus hatású. Az izmok aminosavainak 60 %-át alkotja.

 

A Lizin egy olyan aminosav, mely fontos szerepet játszik az izomépítésben, a hegek gyógyulásában, valamint fáradtság és túledzettség során a szervezet revitalizációjában. Képes hatni a megfázással, a herpesszel, herpeszes vírusokkal szemben, valamint gyorsítja a felépülést a sportsérülések és az operációk után. Megőrzi a pozitív nitrogén egyensúlyt, mellyel hozzájárul a test anabolikus környezetének kialakításához.

 

A Citrullin-malát az L-citrulin és a malát (almasav) aminosavak kombinációja, mely növeli a teljesítményt, késlelteti a fáradtságot, valamint gyorsítja a regenerációt. A citrullin az izmokban gyorsan vérbőséget idéz elő, növeli az erő mennyiségét, és eltávolítja a testből az olyan toxinokat, mint a tejsav és az ammónia, a malát növeli az ATP értéket.

 

A Béta-alanin nem esszenciális aminosav, mely támogatja az izomerő növekedését, javítja a teljesítményt, növeli a kitartást, késlelteti a fáradtságot és ellenáll a tejsav termelésének. Alkalmas az erőnléti sportoknál, az intenzív és robbanékony edzéseknél, de az intervallum tornáknál is.

 

A Tirozin nem esszenciális aminosav, melynek antikatabolikus hatásai vannak, ami támogatja a metabolizmust, gyorsítja a regenerációt és növeli a fizikai teljesítményt.

 

A Taurin főként az energiaitalok csomagolásáról ismert, ezért a közvélemény körében az a vélemény terjedt el, hogy káros anyag. Az igazság azonban az, hogy az energiaitalokba főként pozitív hatásai miatt adják, valamint enyhíti a koffein negatív hatásait. Egy béta-amino-etánszulfonsav, melyet főként cisztinből nyernek ki, előállítása rengeteg B6-vitamint igényel. A taurin a vizelettel, valamint az epével együtt választódik ki, mivel a részét alkotja.

elrejt
Vásárlási beállítások
Category
  Gyártó
  Ízesítés
  Csomagolás (g)
  Csomagolás (ml)
   Tabletta
   Szín
    Kapszula
    Anyag
     Állag
     Összetétel
     Méret
      Fehérje feldolgozás módja
       Fehérje forrás
        Termékcímkék
        Ár
        Ár - tól - to
        Szűrés
         • Vegetáriánus (11)
         • Vegán (10)
         • Gluténmentes (15)
         • Laktózmentes (14)
         • Bio (15)
         • GMO mentes (14)
         • Mesterséges édesítő mentes (13)
         • Műanyag csomagolás mentes (15)
         • Aszpartám mentes (15)
        1. Citrullin-malát - GymBeam
         Rating:
         90% (50)
         Akciós ár 2 990 Ft
        2. Taurin - GymBeam
         Rating:
         97% (23)
         Akciós ár 1 390 Ft
        3. L-lizin - GymBeam
         Rating:
         100% (18)
         Akciós ár 1 070 Ft
        4. L-triptofán - GymBeam
         Rating:
         100% (3)
         Akciós ár 1 990 Ft
        5. L-Glutamin TABS 300 tab - GymBeam
         Rating:
         97% (23)
         Akciós ár 4 490 Ft
        6. L-leucin - GymBeam
         Rating:
         100% (8)
         Akciós ár 3 230 Ft
        7. N-acetil-L-cisztein – GymBeam
         Rating:
         0% (0)
         Akciós ár 2 990 Ft
        8. Tirozin - GymBeam
         Rating:
         0% (0)
         Akciós ár 2 990 Ft
        9. Tyrosine 120 kaps - Nutrend
         Rating:
         0% (0)
         Akciós ár 4 670 Ft
        10. L-karnozin – GymBeam
         Rating:
         0% (0)
         Akciós ár 6 490 Ft
        11. Taurine - Nutrend
         Rating:
         0% (0)
         Akciós ár 3 990 Ft
        12. Tryptophan VEGE, 90 kapsz - OstroVit
         Rating:
         0% (0)
         Akciós ár 2 490 Ft
        13. Citrullin-malát - The Protein Works
         Rating:
         100% (1)
         Akciós ár 10 990 Ft
        14. GABA 500 mg - Now Foods
         Rating:
         0% (0)
         Nincs raktáron

        15 termékek