Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Növényi alapú fehérjék

Növényi alapú fehérjék

A növényi alapú fehérjék az izomtömeg növekedését és megőrzését támogatják, emellett hozzájárulnak a csontok egészségéhez is. Növényi fehérjeforrásokból származnak, ezért vegetáriánusok, vegánok és laktózintoleranicában szenvedők számára is alkalmasak. Az állati eredetű fehérjéktől az esszenciális aminosav mennyiségében különböznek, amelyet a szervezet nem tud maga előállítani. Kizárólag a quinoa, a hajdina, a chia mag, a szója- és a kenderfehérje tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat, tehát a komplett fehérjék közé tartoznak. A többi növényi alapú fehérje nem komplett, mert egy vagy több esszenciális aminosav hiányzik belőlük. Ebből az okból születtek meg a többkomponensű növényi fehérjék, amelyek több növényi fehérjeforrást kombinálnak, ezzel pedig az összes esszenciális aminosavat pótolják.

Mutass többet

A legjobb növény alapú fehérjék közé a szója-, a borsó-, a kender-, a rizs- és a többkomponensű növényi fehérjék tartoznak. Vitaminokban, ásványi anyagokban, fitotápanyagokban, antioxidánsokban és rostban gazdagok. A könnyen oldódó és jól felszívódó fehérjék közé tartoznak, amelyeket bármikor elkészíthettek egészséges snackként a nap folyamán. A fehérje gyors pótlására szolgálnak fehérjés ital formájában, vagy a kedvenc fitt receptetekhez is hozzáadhatjátok. A növényi alapú fehérjéktől a következő cikkünkből tudhattok meg többet: Vegán és vegetáriánus fehérjék - különbségeik, hatásaik és előnyeik

  

Növényi alapú fehérjék és azok előnyei: 

  • kizárólag növényi fehérjeforrásokból származnak
  • alkalmasak vegetáriánusok, vegánok és laktóintoleranciában szenvedők számára
  • támogatják az izomtömeg növekedését és megőrzését
  • hozzájárulnak a csontok egészségéhez
  • tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és antioxidánsokkal
elrejt
Csökkenő sorrendbe
per page
Ár - tól - to
Vásárlási beállítások
Gyártó
Kevesebbet
Csomagolás (g)
Csomagolás (ml)
Tabletta
Szín
Ízesítés
Kapszula
Anyag
Form
Vegetarian
Vegan
Glutenfree
Lactose Free
Méret
GMO free
Artificial sweetener free
Plastic Packaging Free
Aspartame Free
Csökkenő sorrendbe
per page
View as Rács Lista

9 termékek