Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Egyéb

 1. Vajon a víz fogyasztása valóban felgyorsítja és elősegíti az anyagcserét és a fogyást?

  Vajon a víz fogyasztása valóban felgyorsítja és elősegíti az anyagcserét és a fogyást?

  Tényleg felgyorsítja az anyagcserét, ha több vizet iszunk? Milyen előnyei vannak a hideg víznek vagy a reggel éhgyomorra fogyasztott citromos víznek? A következő cikkben utánajártunk minden közkedvelt kijelentésnek az edzőteremből. Melyik igaz közülük?

 2. Detoxikáció – hogyan változtatja meg az életed 10 nap alatt?

  Detoxikáció – hogyan változtatja meg az életed 10 nap alatt?

  Detoxikáció, detox, méregtelenítés. Nevezzük akárhogyan, a cél a test megtisztítása a káros anyagoktól – toxinoktól. Valamely méregtelenítő kúra konkrét szervre összpontosít, valamely pedig az egész testünket megtisztítja. Azonban mi az igazság a detoxban? Valóban szüksége van rá a testünknek? Nem átverés?

 3. Valóban lehetséges a zsírt izmokká alakítani?

  Valóban lehetséges a zsírt izmokká alakítani?

  Lehetséges a zsír izmokká való változtatása? Egyre gyakrabban találkozhatunk ezzel az elmélettel, de egyáltalán reális ez? Honnan származik ez az állítás? Ebben a cikkünkben elmagyarázzuk, mi az igazság a zsír izmokká történő átalakulásáról.

 4. Paige Hathaway: edzésterv, étrend és inspiráló interjú

  Paige Hathaway: edzésterv, étrend és inspiráló interjú

  Paige Hathaway az egyik leghíresebb fitness modell a világon. A közösségi médiának és a fotóinak köszönhetően elnyerte több millió ember tetszését, és ez motiválja őt. Olvassa el Paige történetét, példaértékű edzéstervét, étrendjét és az inspiráló interjút.

 5. Jen Selter az edzésről, a célok eléréséről és a magabiztosságról

  Jen Selter az edzésről, a célok eléréséről és a magabiztosságról

  Jen Selter világhírű sztár, akit a feneke tett híressé. Nézzétek meg a fiatal fitness modell karrierjének a kezdetét, aki óráról órára vált híressé. A vele készített interjúban mesélt az inspirációról, a motivációról és az önbizalomról.

 6. Kesudió: minden, amit tudnunk kell róla

  Kesudió: minden, amit tudnunk kell róla

  A kesudió pozitív hatással van a szervezetünkre és az egészségünkre. Segít a fogyásnál, megakadályozza az epekő kialakulását és felveszi a harcot az emésztőszervek rákos megbetegedéseivel szemben. Tudjatok meg többet arról, hogy miért hívják szuperélelmiszernek is. 

Oldal