Hogyan fogyjunk le

Ezt a cikk kategóriát mindazoknak ajánljuk, akik a lehető leggyorsabban szeretnének leadni néhány kilót. Olyan praktikus tippeket kínál, amelyekkel tartós eredményeket érhetsz el, mert legyünk őszinték, nincs az a varázslatos fogyókúrás tabletta, kávé, ital vagy bájital, amely elvégzi helyetted a nehéz munkát.

Ehelyett okosan kell megközelítened ezt a problémát, a kalóriadeficit fogalmát alkalmazva. Egyszerűen fogalmazva, ez azt jelenti, hogy kevesebb kalóriát fogyasztasz, mint amennyit elégetsz. A helyes egyensúly kiszámításához használhatsz egy kalóriabeviteli kalkulátort, amely kiszámolja az ideális kalóriamennyiséget és makrotápanyagokat számodra. Ráadásként ezek a cikkek betekintést nyújtanak abba, hogy hogyan fogyhatsz speciális diéták nélkül, mire kell koncentrálnod, ha a hasi vagy combzsírral küzdesz, és hogyan égethetsz el extra kalóriákat.

Hogyan étkezz fogyás közben?

Cikkeinkből azt is megtudhatod, hogy hogyan készíts étkezési tervet a fogyás érdekében, miért fontos, hogy fogyás közben is tartalmazzon fehérjét az étrended, és hogyan fékezheted meg az édesség utáni sóvárgást. Az egész folyamatot megkönnyíthetjük táplálékkiegészítők, például a fogyókúrás fehérjeporok vagy anyagcsere serkentők segítségével. Értékes tanácsokat kaphatnak azok is, akik a terhesség után vágnak bele a fogyásba, vagy az ünnepek utáni kilók leadását tűzték ki célul.

Hogyan eddz diéta közben?

Ebben a kategóriában testmozgással kapcsolatos cikkeket találsz, amely az egészséges fogyás szerves részét kell, hogy képezze. A leghatékonyabb megközelítésnek az erőnléti edzés és az állóképességi sportok, például a futás,a gyaloglás,a kerékpározás, vagy az úszás kombinációját tartják. 

Ezért mielőtt belevágnál a fogyókúrába, ne feledd, hogy nincs szükséged drasztikus diétákra, méregtelenítésre, és nem létezik gyors megoldás. A tartósan karcsúbb alak elérésének legjobb módja a kalóriadeficit, amelyet erőnléti edzés és élvezetes testmozgás egészít ki.

Mutass többet Mutass kevesebbet

Ozempic, Wegovy és a fogyást segítő más gyógyszerek: hogyan működnek, és kinek ajánlott az alkalmazásuk?

Hallottál már az Ozempicről és a Wegovyról? Ezek a fogyást segítő gyógyszerek jelenleg nagy hullámokat vetnek Hollywoodban. Áttörést jelentenek a fogyás területén, és képesek lehetnek megszüntetni a diéta szükségességét, de vajon tényleg ez a legjobb út? Mai cikkünkben felfedjük az igazságot.

Olvass tovább >

9 tipp a kidolgozott, kockás hashoz

Hogyan lehet szép, feszes és kockás hasizmot építeni? Először is, ne keressük tovább a csodás „5 perc hasra” edzést. Nemcsak edzésről kell hozzá, hanem étkezési szokások, alvás és regenerálódás is. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogyan közelítsük meg mindezt.

Olvass tovább >

Hogyan fogyózz az ünnepek után? Nem csak a diéta és a böjt jelenthet megoldást

Neked is az a célod az új évre, hogy leadsz pár kilót és formába hozod magad? Nos, ha tényleg híztál egy kicsit ebben az időszakban, akkor valóban nem ártana visszatérni az eredeti súlyodhoz. Mindezt azonban nem szigorú diéták és méregtelenítő kúrák tömkelegével fogod elérni. Mai cikkünkben eláruljuk, hogy akkor mégis mi a fogyás kulcsa és hogy nagyjából mennyi idő lesz megszabadulni a feleslegtől.

Olvass tovább >