Fitness recept: vegán fehérjés keksz chia magokkal

Fitness recept: vegán fehérjés keksz chia magokkal

Úgy gondolod, hogy a diéta miatt le kell mondanod kedvenc édességeidről? Ezt alaposan megcáfoljuk ezzel a chia magos vegán fehérjés keksz recepttel. Győződj meg róla te is, hogy az egészséges keksz is lehet nagyon finom!

Hozzávalók a tésztához:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Először egy villával kásás állagúra nyomkodjuk a banánt. Utána egy nagy tálban összekeverjük az összes nyersanyagot a tésztához – a vizet, apróra vágott datolyát, fehérjét, mogyoróvaj port, chia magot, apróra vágott diófélét, a szétnyomkodott banánt és a fahéjat. Az így keletkezett keveréket körülbelül 10 percig állni hagyjuk, hogy a chia magok megszívják magukat és a massza besűrűsödjön. Az elkészült tésztát 10 egyenlő részre osztjuk és kezünkkel kekszeket formázunk belőlük. Ezután egy sütőtepsit kibélelünk sütőpapírral, rárakjuk a kekszet és előmelegített sütőbe helyezzük, ahol 200 ℃ hőmérsékleten kb. 20 percig sütjük. Sütés után a kekszeket hagyjuk kihűlni és már meg is kóstolhatjuk! Jó étvágyat hozzá!

Fitness recept: vegán fehérjés keksz chia magokkal
1 keksz tápértékei(összesen 10 keksz)
Kalória170
Fehérje12 g
Szénhidrát19 g
Zsír6 g

Reméljük, hogy ezt a chia magos vegán fehérjés keksz fitness receptet támogatod egy megosztással, hogy ismerőseid is kipróbálhassák.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük