Kiszállítás és visszaküldés

Kiszállítás

Megrendelt csomagodat a GLS vagy az Express One futárszolgálat segítségével szállítjuk ki.

  • GLS szállítás esetén a 16:00-ig leadott rendelések jellemzően 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, míg a határidő után leadott rendeléseket leghamarabb 2 munkanapon belül szállítjuk ki.
  • Express One szállítás esetén a 17:30-ig leadott rendelések szintén 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek az ezután leadott rendeléseket pedig ugyanúgy leghamarabb 2 munkanapon belül szállítjuk ki.

A szállítási költség a GLS futárszolgálatnál utánvételes és kártyás fizetés esetén is 990 forint, az Express One esetében 990 Ft, míg a 15.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt árut. 

A futárszolgálatok minden ügyfelet a kiszállítást megelőző napon SMS-ben értesítenek, a szállítás napján pedig telefonon. Abban az esetben, ha futár nem talál a megadott helyen, úgy a futár még egyszer megkíséreli kézbesíteni a csomagot a következő napon.
A fizetési folyamat teljes mértékben biztonságos, fizethetsz bankkártyával, banki utalással, vagy utánvéttel a kézbesítéskor. A futárnál fizethetsz készpénzben és kártyával is.

                

Személyes átvétel

Csomagodat átveheted a budapesti GymBeam Fitness Hub üzletünkben is, ahová akár utánvéttel is kérheted a csomagot, amelyet készpénzzel vagy bankkártyával is kifizethetsz a helyszínen.
A GymBeam Fitness Hub-ban átvételre kerülő csomagok esetén a szállítás ingyenes.
Amennyiben a rendelést 21:30-ig leadod (munkanapokon), úgy a csomagod a következő munkanapon átvehető az üzletben, miután megkaptad az erről szóló emailes értesítést.

Cím: 1133 Budapest, Váci út 80. Promenade Gardens irodaház.

Nyitvatartás:

Üzletünk augusztus 7-től ideiglenesen zárva tart felújítás miatt. Ezen időszak alatt sajnos nincs lehetőség személyes csomagátvételre.

        

Termékvisszaküldés

Ha valamilyen okból kifolyólag nem megfelelő számodra a termék (pl. nem megfelelő ruhaméret), 30 napon belül ingyenesen visszaküldheted azt. 

             

Visszaküldési kérelmedet csak abban az esetben áll módunkban elfogadni, ha:

  • Élelmiszer termékek esetében, azokat bontatlan a csomagolásban
  • Ruházati és fitness kellék termékek esetében eredeti állapotban, címkével együtt, hordatlanul küldöd vissza nekünk.

                

Termékvisszaküldési a igényedet jelezd az [email protected] e-mail címen, vagy hívd fel a +36 80 206 006-os információs vonalunkat és kollégáink segítenek a folyamatban.
A visszaküldésre szánt termékekért küldünk egy futárt, majd visszafizetjük a termék árát, a termék visszaérkezését követő 14 napon belül. Fontos, hogy ez az opció csak a webshopról rendelt termékekre érvényes.

                     

Figyelem! A webshopon megvásárolható alsónemű ruhadarabokat, maszkokat, bontott táplálékkiegészítőket és élelmiszer jellegű termékeket higiéniai okoknál fogva tudjuk áll módunkban cserélni vagy visszavásárolni.