Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

 

Az árut a GLS vagy az Express One futárszolgálat segítségével szállítjuk ki, amely minden ügyfelet előző nap

SMS-ben értesít, a szállítás napján pedig telefonon. Abban az esetben, ha futár nem találja Önt az adott

helyen, úgy a futár még egyszer kézbesíti a megrendelt árut, másik időpontban és másik napon

GLS szállítás esetén a 16:00h-ig leadott rendeléseket 24 órán belül teljesíteni tudjuk (munkanapokon), ezután az árut 2 napon belül szállítjuk ki.

Express One szállítás esetén a 17:30h-ig leadott rendeléseket 24 órán belül teljesíteni tudjuk (munkanapokon), ezután az árut 2 napon belül szállítjuk ki.

FIGYELEM!

Csomagodat átveheted a budapesti GymBeam Fitness Hub üzletünkben is, ahová akár utánvéttel is kérheted a csomagot, amelyet készpénzzel vagy bankkártyával is kifizethetsz a helyszínen.

Amennyiben a rendelést 17:30-ig leadod (munkanapokon), úgy a csomagod a következő munkanapon átvehető az üzletben, miután megkaptad az erről szóló emailes értesítést. 

Cím: 1133 Budapest, Váci út 80. Promenade Gardens irodaház.

Nyitvatartás:

H-P: 9:00 - 19:00 h

Sz: 10:00 - 18:00 h

V: Zárva

 

A karácsonyi kézbesítés és nyitvatartás ide kattintva tekinthető meg.

 

A rendelés teljes mértékben biztonságos, fizethetsz bankkártyával, banki utalással, vagy csak a kézbesítéskor. A futárnál fizethetsz készpénzben és kártyával is.

 

A szállítási költség utánvételes és kártyás fizetés esetén is 590 forint, míg a 21.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt árut. 

A GymBeam Fitness Hub-ban átvételre kerülő csomagok esetén a szállítás ingyenes.

 

A törékeny árut fóliába csomagolva szállítjuk, így nem kell aggódnod, hogy hibásan érkezik meg hozzád. Amennyiben nem így történne, jogodban áll nem átvenni az árut és mi újra kézbesítjük az árut hibátlan állapotban.