Az árut a GLS vagy az Express One futárszolgálat segítségével szállítjuk ki, amely minden ügyfelet előző nap SMS-ben értesít, a szállítás napján pedig telefonon. Abban az esetben, ha futár nem talál az adott helyen, úgy a futár még egyszer kézbesíti a megrendelt árut, másik időpontban és másik napon

GLS szállítás esetén a 16:00-ig leadott rendeléseket jellemzően 1-2 munkanapon belül teljesíteni tudjuk, a határidő után leadott rendeléseket leghamarabb 2 munkanapon belül szállítjuk ki.

Express One szállítás esetén a 17:30-ig leadott rendeléseket szintén 1-2 munkanapon belül teljesíteni tudjuk, az ezután leadott rendeléseket pedig ugyanúgy leghamarabb 2 munkanapon belül szállítjuk ki.

          

A rendelés teljes mértékben biztonságos, fizethetsz bankkártyával, banki utalással, vagy csak a kézbesítéskor. A futárnál fizethetsz készpénzben és kártyával is.

FIGYELEM! Az Express One futárcég az online vásárlások megnövekedett számai miatt rohamosan bővül. Emiatt előfordulhat, hogy egyes esetekben a kártyás fizetés nem lehetséges a futárnál, mivel az Express One nem tud olyan gyors ütemben kártyás terminált biztosítani minden új futárnak. Kérjük ennek figyelembe vételét a vásárlás során. Köszönüjk a megértést.


A szállítási költség a GLS futárszolgálatnál utánvételes és kártyás fizetés esetén is 990 forint, az Express One esetében 790 Ft, míg a 18.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenesen szállítjuk ki a megrendelt árut.

A törékeny árut fóliába csomagolva szállítjuk, így nem kell aggódnod, hogy hibásan érkezik meg hozzád. Amennyiben nem így történne, jogodban áll nem átvenni az árut és mi újra kézbesítjük hibátlan állapotban.

          

FIGYELEM!

Csomagodat átveheted a budapesti GymBeam Fitness Hub üzletünkben is, ahová akár utánvéttel is kérheted a csomagot, amelyet készpénzzel vagy bankkártyával is kifizethetsz a helyszínen. 

Amennyiben a rendelést 17:30-ig leadod (munkanapokon), úgy a csomagod a következő munkanapon átvehető az üzletben, miután megkaptad az erről szóló emailes értesítést.

GymBeam Fitness Hub-ban átvételre kerülő csomagok esetén a szállítás ingyenes.

     

Cím: 1133 Budapest, Váci út 80. Promenade Gardens irodaház.

Nyitvatartás:

H-P: 9:00 - 19:00 h

Sz: 10:00 - 18:00 h

V: Zárva           

          

Expressz kiszállítás Budapest

Az Expressz kiszállítás egy új szállítási mód, mely lehetővé teszi, hogy Budapest határain belül akár már aznap kézbesítjük a csomagodat. 

Ennek ára 1690 ft és kizárólag kártyás fizetés esetén érvényes.

3 órán belül kiszállítjuk Budapest határán belüli címekre a hétfőtől péntekig 9:00-16:00 óra között leadott rendeléseket. A 16-24 óra között leadott megrendelések a következő munkanapon délig, míg a 0-9 óra között leadottak aznap délig kerülnek kiszállításra, ha ezzel a szállítási móddal kéred a csomagod.

További információkat itt találsz: Expressz kiszállítás Budapest