Fitness recept: lágy répatorta magas fehérjetartalommal

Fitness recept: lágy répatorta magas fehérjetartalommal

Mára egy igazán gyors és egészséges sütirecepettel készültünk, melyet vegánoknak is nyugodt szívvel ajánlunk. Nézzük is! Biztos te is tudod, hogy a répa milyen népszerű hozzávaló desszertek készítésekor. Ez alól a mai receptünk sem kivétel. Próbáld ki ezt a tökéletesen lágy, fehérjedús répatortát, mely kiegyensúlyozott tápanyagtartalmának köszönhetően szuper napindító vagy kávé melletti desszert is lehet.

Hozzávalók:

Hozzávalók a díszítéshez:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Helyezz sütőpapírt egy 16-18 cm átmérőjű tepsire vagy fújd be olajjal. Keverd össze az összes hozzávalót, vagyis a vizet, a répát, a pelyheket, a fehérjét, az őrölt lenmagot, a karobport, a kókusztejet, a sütőport, a fahéjat és az almaecetet. Amint az egészet csomómentesre keverted, mehet is a sütőpapírra, majd 180 fokon süsd 30 percig előmelegített sütőben. Végül, szeleteld fel a süteményt és díszítsd a tetejét gyümölcsökkel és kalóriamentes öntetekkel. Jó étvágyat!

Fitness recept: Lágy répatorta magas fehérjetartalommal
Tápértékek1 adag (összesen 2 adag)
Kalória340
Fehérje21 g
Szénhidrát46 g
Zsír8 g

Lefogadjuk, hogy ez a puha répatorta neked is ízleni fog és reméljük, hogy a szeretteidnek is elkészíted majd. Küldd el a receptet a családodnak és a barátaidnak is.

végeredményt nyugodtan oszd meg közösségi oldalunkon a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük