BIO sütőpor - Wolfberry
A BIO sütőpor a sütemények és desszertek tömegének növelésére és állagának könnyedebbé tételére szolgál. Nem tartalmaz foszfátokat és természetes úton gluténmentes. Íztelen és élesztő helyett használható, amely nem kívánt ízt hagy maga után sütés közben.
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)
BIO sütőpor - természetesen gluténmentes, nem tartalmaz foszfátokat
A foszfátmentes BIO sütőpor a sütemények és desszertek tömegének növelésére és állagának könnyedebbé tételére szolgál. Szén-dioxidot bocsát ki a tésztába, amely buborékokat hoz létre, amellyel tökéletesen szellősé teszi a tésztát. A por természetes úton gluténmentes. Íztelen és ugyanúgy használható, akárcsak a klasszikus sütőpor. Élesztő helyett is a tésztába tehetjük, amely nem kívánt ízt hagy maga után sütés közben.
A BIO sütőpor és annak előnyei
- BIO minőség
- növeli a tészta tömegét és könnyedebbé teszi az állagát
- glutén- és foszfátmentes
- élesztő helyett használható
Összetevők
BIO kukorica keményítő, 27,4% savanyúságot szabályozó anyag - borkőpor (dikálium-tartrát), nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna - E500)
Tápérték táblázat
Tápérték | 100 g |
---|---|
Energia | 1004 kJ / 253 kcal |
Zsír | 0 g |
melyből telített zsír | 0 g |
Szénhidrát | 44 g |
melyből cukor | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 17.5 g |
BIO sütőpor - Wolfberry
Összesített termék értékelés
Teljes értékelés
igazolt vásárlóktól
0 %
A termék leghasznosabb pozitív értékelése
A termék leghasznosabb negatív értékelése
Figyelmeztetés:
Tárold száraz, hűvös helyen.