Fitnesz recept: Paradicsomszószos spagetti tempeh-vel

Fitnesz recept: Paradicsomszószos spagetti tempeh-vel

Gyorsan elkészíthető fogásokat keresel ebédre vagy vacsorára, amiket akár munkahelyedre vagy máshová is magaddal vihetsz? Akkor ez a recept lesz számodra a tökéletes megoldás. Mire a spagettitészta megfő, a tempeh-mártás már kész is. Nincs más dolgod, mint mindent összekeverni, és már tálalhatod is, ráadásul még rakétatudományból sem kell doktorálnod hozzá. Ez a finomság vegánok számára is remek választás.

Hozzávalók:

Paradicsomszószos spagetti tempeh-vel – hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Első lépésként főzd meg a spagettitésztát az instrukcióknak megfelelően. Amíg a tészta fő, készítsd el a mártást. Ehhez hámozd meg és vágd apróra a sárgarépát és a hagymát, majd a tempeh-t is szeleteld fel kis darabokra. Melegítsd fel az olívaolajat, és pirítsd a három összetevőt 5 percig. Ezután add hozzá a finomra vágott fokhagymát, chilit és oregánót, öntsd bele a darabolt paradicsomot és a paradicsompürét, majd főzd a mártást körülbelül 5 percig, közben pedig néha keverd meg.

Paradicsomszószos spagetti tempeh-vel – a mártás elkészítése

Ízesítsd a mártást sóval, őrölt fekete borssal, nádcukorral, vörösborecettel és apróra vágott bazsalikommal. Keverd az al dentére főzött spagettitésztát a mártásba. Az elkészült fogást bazsalikommal és étkezési élesztővel megszórva tálald.

Paradicsomszószos spagetti tempeh-vel

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápérték

1 adagban (összesen 3 adag készíthető)

Energia532 kcal
Fehérje27 g
Szénhidrát79 g
Zsír10 g
Rost9 g

Ha gyorsan elkészíthető, finom receptet keresel, ez a fogás számodra a tökéletes választás. És ne feledd, ezt a finomságot akár vegánok is élvezhetik.

Oszd meg az elkészült spagettit a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük