Fitness recept: tökös curry serpenyőben sült tofuval és jázmin rizzsel

Fitness recept: tökös curry serpenyőben sült tofuval és jázmin rizzsel

Receptjeink összetevőjeként gyakran használunk zöldségeket. Nemcsak azért, mert táplálóak, hanem az ízek változatossága és a színes tálalás miatt is. Új receptünk örömet okoz az ízlelőbimbóidnak, a kalóriabevitelnek és a szemnek is! Készítsük el ezt a Hokkaido tökből készült zöldséges curryt serpenyőben sült tofuval és jázmin rizzsel.

Hozzávalók:

Hozzávalók Tökös curry tofuval recepthez

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Főzzük meg a rizst 1:2 mennyiségű vízben. Közben vágjuk fel a hagymát, és pirítsuk meg a ghee-ben. Ezután adjunk hozzá curry port, fekete borsot és egy csipet sót. Mossuk meg a tököt, vágjuk félbe, és tisztítsuk meg a magoktól. Aztán kockázzuk fel héjastól. Tegyük rá a pirított hagymára, és adjunk hozzá kb. 200 ml vizet. Süssük a curryt fedővel a tetején kb. 15-20 percig, amíg a sütőtök meg nem puhul. Fogjuk a massza felét, és keverjük simára. Öntsük vissza a keveréket a serpenyőbe, és tegyük hozzá az apróra vágott paprikát. Pirítsuk meg a tofut külön, olivaolajban. A curryt tofuval, rizzsel és magokkal megszórva tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!

Fitness recept: Sütőtökös curry serpenyőben sült tofuval és jázmin rizzsel

Tápértékek

Tápértékek 1 adagban (összesen 2 adag)

Kalória614,5
Fehérje27 g
Szénhidrát92 g
Zsír14,5 g
Rost4 g

Reméljük, hogy ízleni fog a Hokkaido curry tofuval és jázmin rizzsel. Okozz örömet a recept elküldésével a barátaidnak is.

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaid a közösségi hálózatokon és taggeld # gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük