Fitness recept: vegán mandulás kocka puha málnakrémmel

Fitness recept: vegán mandulás kocka puha málnakrémmel

Imádunk vegán receptek alapján sütni, hiszen ilyenkor hagyjuk, hogy a képzeletünk szárnyaljon és új, izgalmas összetevőket próbálunk ki. A végeredmény pedig mindig magáért beszél. Ráadásul, ezek a receptek nem csak vegánoknak, hanem gurméknak és ételintolarenciával küzdőknek is jól jöhetnek. Mai választottunk is tökéletesen illik majd a recepttáradba, hiszen ezzel a rostokban dús finomsággal mindenki arcára mosolyt fogsz csalni.

Hozzávalók az alaphoz:

Hozzávalók a krémhez:

Hozzávalók a díszítéshez:

A liofilizált gyümölcsökkel borított vegán süti hozzávalói

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Keverd össze a tejet, a tönköly- és mandulalisztet, a cukrot, a kakaót, az olvaszott kókuszolajat, a zúzott málnát, a fehérjét és a sütőport. Készíts sima, folyékony masszát, öntsd az egészet egy tepsibe (mi 27×27 cm-et használtunk) és süsd 35-45 percig 180 fokon. Akkor jó, ha beleszúrod a fogpiszkálót és szárazon kitudod húzni a tésztából. Közben dobd össze a krémet is. Ehhez keverd össze a vegán tejfölt a liofilizált gyümölcsökkel. Azt javasoljuk, hogy addig törd a málnát és az epret, ameddig gyönyörű rózsaszínessé nem válik a krém. Ha kész, mehet is a lehűlt alapra és már díszítheted is a tetejét zúzott gyümölcsökkel. Jó sütizést!

Fitness recept: Vegán mandulás kocka puha málnakrémmel
Tápértékek1 darab (12 darab összesen)
Kalória231
Fehérje8 g
Szénhidrát20 g
Zsír12 g
Rost5,5 g

Szerintünk odaleszel a puha málnakrémmel borított mandulás kockák vegán receptjéért. Ne felejtsd el megosztani a barátaiddal is, hogy támogasd őket az egészséges sütögetés felé vezető úton.

végeredményt nyugodtan oszd meg közösségi oldalunkon a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük