Fitness recept: Piña Coladás krémtúró torta

Fitness recept: Piña Coladás krémtúró torta

Kétség sem fér hozzá, hogy a kókusz és az ananász kapcsolata az égben köttetett, és ennek egy csodás, egzotikus íz az eredménye. Mai receptünkben ezt a kettőst nem koktélban, hanem egy krémtúró tortában használjuk fel. Ez a finomság tele van fehérjével, és tökéletes választás nassolnivalóként vagy reggelire.

Hozzávalók:

A díszítéshez az alábbiakra lesz szükséged:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy tálban keverd össze a tojást, a kókuszszirupot és a krémtúrót. Ezután add hozzá a fehérjeport, a mandulavajat, a pudingport és a kókuszos Flavor Dropst.

Piña Coladás krémtúró torta – elkészítés

Alaposan dolgozd össze a hozzávalókat. Ezután fogj egy tortaformát (mi 20 cm átmérőjűt használtunk), és béleld ki sütőpapírral. Ha nincs, fújd be főzőspray-vel. Öntsd a tésztát a tortaformába, és rakd 180 °C-ra előmelegített sütőbe.

Süsd a tortát körülbelül 45-50 percig. Ezután vedd ki a sütőből, hagyd kihűlni, és díszítsd a fagyasztva szárított ananásszal, a kókuszchipsszel és a sziruppal.

Piña Coladás krémtúró torta

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápérték

1 adagban (összesen 10 adag készíthető)

Energia123 kcal
Fehérje12 g
Szénhidrát12 g
Zsír3 g

Fehérjével teli desszert kitűnő tápanyagprofillal reggelire, nassolnivalóként vagy desszertként, akár fogyókúra idején is.

Oszd meg az elkészült tortát a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük