Kétség sem fér hozzá, hogy a kókusz és az ananász kapcsolata az égben köttetett, és ennek egy csodás, egzotikus íz az eredménye. Mai receptünkben ezt a kettőst nem koktélban, hanem egy krémtúró tortában használjuk fel. Ez a finomság tele van fehérjével, és tökéletes választás nassolnivalóként vagy reggelire.
Hozzávalók:
- 600 g puha, zsírszegény krémtúró (quark)
- 50 ml kókuszszirup
- 30 g kókuszos-fehér csokis fehérjepor
- 15 g kókuszos mandulavaj
- 3 tojás
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- kókuszos Flavor Drops az ízesítéshez
A díszítéshez az alábbiakra lesz szükséged:
- 10 g fagyasztva szárított ananász
- 10 g kókuszchips
- 10 g kókuszszirup
Ezek a termékek érdekelhetnek:
Elkészítés:
Egy tálban keverd össze a tojást, a kókuszszirupot és a krémtúrót. Ezután add hozzá a fehérjeport, a mandulavajat, a pudingport és a kókuszos Flavor Dropst.
Alaposan dolgozd össze a hozzávalókat. Ezután fogj egy tortaformát (mi 20 cm átmérőjűt használtunk), és béleld ki sütőpapírral. Ha nincs, fújd be főzőspray-vel. Öntsd a tésztát a tortaformába, és rakd 180 °C-ra előmelegített sütőbe.
Süsd a tortát körülbelül 45-50 percig. Ezután vedd ki a sütőből, hagyd kihűlni, és díszítsd a fagyasztva szárított ananásszal, a kókuszchipsszel és a sziruppal.
Fedezd fel bestsellereinket:
Tápérték | 1 adagban (összesen 10 adag készíthető) |
---|---|
Energia | 123 kcal |
Fehérje | 12 g |
Szénhidrát | 12 g |
Zsír | 3 g |
Fehérjével teli desszert kitűnő tápanyagprofillal reggelire, nassolnivalóként vagy desszertként, akár fogyókúra idején is.
Oszd meg az elkészült tortát a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.
Komment hozzáadása