Fitness recept: házi készítésű gluténmentes fehérjés kenyér

Fitness recept: házi készítésű gluténmentes fehérjés kenyér

Az aranyra sült ropogós héj, finom illat és íz, segít megfeledkezni a diétázásról, és arról a tényről, hogy tegnap egy gyilkos 2 órás edzésen voltál. Olyan kenyérről van szó, ami ízletes és gyors megoldás reggelire, vacsorára vagy egy gyors harapnivalóként, hogy napközben feltöltsön energiával! De még annál is jobb, mint gondoltad! Van egy fehérjével teli, és rostokkal dúsított gluténmentes kenyér receptünk a számodra Alacsony a szénhidráttartalma és hihetetlenül finom íze van! Úgy hangzik, mint egy álom? Nem is kell, hogy az legyen! Gyere és süsd meg velünk ezt a vegán kenyeret.

Hozzávalók a tésztához:

Egyéb hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Keverj össze minden lisztet, napraforgómagot, chiamagot, psylliumot, sütőport, sót egy nagy tálban, majd adj hozzá mandulatejet és almaecetet. Keverj össze mindent jól, hogy egy finom tésztát kapj, és pihentesd 5-10 percig. Készíts elő egy kenyérsütő formát, és permetezd be olajos spray-vel, vagy béleld ki sütőpapírral. Tedd a tésztát a formába, és süsd 180 ℃ -on kb. 70 percig. Amikor a kenyér elkészült, vedd ki a sütőből, és vágj 20 egyenlő szeletet. Kesudió vaj réteggel és banán körettel élvezd! Jó étvágyat hozzá!

Fitness recept: Házi készítésű gluténmentes fehérjés kenyér

Tápértékek1 szelet (összesen 20 szelet)
Energiatartalom113
Fehérje10 g
Szénhidrát4 g
Zsír4,5 g

Reméljük, hogy hamarosan te magad is megkóstolod ezt a gluténmentes kenyeret, amely a kedvenc kenyérféléd nagyszerű és egészségesebb változataként szolgál majd! Oszd meg a receptet, hogy barátaid is megkóstolhassák.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük