Fitness recept: gyors mogyoróvajas-csokis kosárkák

Fitness recept: gyors mogyoróvajas-csokis kosárkák

Mindenki szeret sütni, te meg olyan elfoglalt vagy, hogy örülsz, ha egy percre le tudsz dőlni? Ne aggódj! Adunk egy jó tippet a családodnak és a vendégeidnek, olyan alkalmakra is, amikor nincs időd vagy energiád a sütésre. Kóstold meg ezt a kiváló, fehérjés, gyors mogyoróvajas-csokis kosár receptet, sütés nélkül. Ez az ízletes finomság egy pillanat alatt elkészül !

Hozzávalók:

Mogyoróvajas kosárkák hozzávalói

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Hozzávalók:

Olvasszuk meg acsokoládét, és adjunk hozzá kókuszolajat. Ezután készítsünk elő 10 formát (mi 5 cm átmérőjű szilikon muffin formát használtunk). Töltsd meg őket olvasztott csokoládéval, és tedd 15 percre a fagyasztóba. Ezután alaposan keverd össze a mogyoróvajat a fehérjével és juharsziruppal. Töltsd meg a muffinokat a mogyoróvajas krémmel, és szórd meg apróra tört maggal. Tedd be még 15 percre fagyasztóba, és az ízletes desszert tálalásra kész!

Fitness recept: Mogyoróvajas kosárkák csokoládéval, sütés nélkül

Tápértékek

1 kosár (összesen 10 kosár)

Kalória229
Fehérje8,3 g
Szénhidrát7,5 g
Zsír18,2 g
Rost0,9 g

Bízunk benne, hogy beleszeretsz a sütés nélküli, gyors mogyoróvajas kosárkák receptjébe, és ezután nem vágysz majd több édességre. Dobd fel családtagjaid és barátaid, és küldd el nekik is a receptet.

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük