Fitness recept: földimogyorós szelet eperdzsemmel

Fitness recept: földimogyorós szelet eperdzsemmel

Biztos találkoztál már a földimogyoróvaj és dzsem kombinációjával a régi amerikai filmekben és valószínűleg nem értetted, hogy mit esznek rajta. Mi sem. De miután kipróbáltuk ezt az új földimogyorós szelet receptet eperdzsemmel, azt kell, hogy mondjuk, hogy már minden világos. A finom mogyorós íz kombinációja a gyümölcsös dzsemmel tökéletes párost alkot. Próbáld ki ezt a lisztmentes szeletet te is!

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Őröld lisztté a mandulát és 60 g zabpelyhet. Keverd össze a maradék zabpehellyel, a fahéjjal és a kókuszcukorral. Utána add hozzá a tojást, a földimogyoróvajat és mixerelj mindent alaposan össze, amíg ragadós tésztát nem kapsz. Nyomd a tészta ¾-ét egy kisebb sütőformába (mi egy 20 x 20 cm méretű sütőformát használtunk), amelyet sütőpapírral béleltél ki. Ezután kenj egy réteg dzsemet a tésztára és morzsold szét rajta a tészta ¼-ét. Süsd a süteményt 180 °C-on 15 percen át. Hagyd teljesen kihűlni, szeleteld fel, díszítsd földimogyoróvajjal és élvezd az ízét!

Fitness recept: Földimogyorós szelet eperdzsemmel
Tápérték1 szelet (összesen 9 szelet)
Kalória179
Fehérje5 g
Szénhidrát23 g
Zsír7 g

Ne habozz és próbáld ki ezt a lisztmentes földimogyorós szeletet, amelynek az egész család örülni fog! Ne felejtsd el megosztani a receptet, mert egy ilyen finomság nagy figyelmet érdemel!

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük