Fitness recept: fehérjés cupcakes mandulás bevonattal

Fitness recept: fehérjés cupcakes mandulás bevonattal

Szeretnéd magad valami édessel kényeztetni, de minimális mértékben szeretnél cukrot fogyasztani? Ebben az esetben mindenképpen ki kell próbálnod a fantasztikus fitness cupcake receptünket. Garantáltan örömet fog szerezni az alacsony szénhidrát- és cukortartalma. Vágjunk bele együtt a sütésbe!

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a bevonathoz:

Hozzávalók a díszítéshez:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Először készítsük el a tésztát. Egy habverő segítségével keverjük el az összes folyékony hozzávalót, majd adjuk hozzá a lisztet, a földimogyoróvajat, a sütőport és a fehérjét. Mindezt így együtt jól keverjük el és a kapott tésztakeveréket adagoljuk szilikon muffinformákba. A tésztát csak a forma ¾-ébe töltsük, nehogy sütés közben kifolyjon. Az így elkészült kosárkákat tegyük sütőbe és süssük 170 °C-on 18 percen át.

Amíg sül a tészta, vágjunk bele a bevonat elkészítésébe. Tegyük egy tálba a túrót, a fehérjét, a Flavor Dropsot és a mandulavajat kókusszal és fehér csokoládéval, majd alaposan keverjük el. Ha a massza túl híg, adjunk hozzá még egy kis fehérjét és ismét keverjük jól el. Ezután hűtőszekrényben hagyjuk a mázat megdermedni.

Vegyük ki a megsült muffinokat a sütőből, hagyjuk kihűlni, öntsük le az elkészült mázzal és szórjuk meg a zúzott mandulával. Javasoljuk, hogy hűtőszekrényben tárold, nehogy elolvadjon a máz. Nyami!

Fitness recept: fehérjés cupcakes mandulás bevonattal
1 cupcake tápértéke(összesen 9 cupcake)
Kalória155
Szénhidrát9 g
Fehérje16 g
Zsír6 g

Süss édes fitness cupcake-eket és élvezd az ízét lelkiismeret furdalás nélkül. Ne feledd, hogy a sütemény nem hizlal, hanem boldoggá tesz. Főleg, ha szinte egyáltalán nem tartalmaz cukrot. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a recept, akkor támogasd egy megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük