Fitness recept: vegán kiwi muffin zöld szuperélelmiszerekből

Fitness recept: vegán kiwi muffin zöld szuperélelmiszerekből

Mit szólnátok egy ízletes, és ráadásul egészséges finomsághoz reggelire? Készítettünk nektek egy fitt vegán kiwis muffin receptet, melyhez szuperélelmiszereket is használtunk. A muffint fogyaszthatod reggelire, vagy délutáni snack-ként is. Lássunk is hozzá s sütéshez!

A tészta hozzávalói:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A mandulatejet egy nagyobb tálba öntjük és összekeverjük a kókuszcukorral. Ezután hozzáadjuk a tönkölylisztet, sütőport, a Bio Greens Mix keveréket, és addig keverjük, míg sima tésztát nem kapunk. Miután elkészült a tészta, előkészítjük a muffinformákat, befújjuk spray formájú kókuszolajjal, majd fokozatosan megtöltjük tésztával. Ezután a kiwit 8 egyforma részre szeleteljük, és mindegyik muffin tetejére teszünk egy szeletet. Az így elkészült muffinokat 190 °C-ra előmelegített sütőben körülbelül 30 percig sütjük. Miután a muffinok megsültek, hagyjuk kihűlni, majd mogyoróvajjal megkenve tálalhatjuk. Jó étvágyat!

Fitness recept: vegán kiwis muffin zöld szuperélelmiszerekből
Tápértékek1 muffinban (összesen 8 muffin)
Kalória100
Fehérje4 g
Szénhidrát19 g
Zsír1 g

Ti is azonnal beleszerettetek ebbe a kiwis muffin receptbe, mely zöld szuperélelmiszerekből készül? Ne hagyjátok meg csak magatoknak, és osszátok meg a barátaitokkal is.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük