Fitness recept: Csirke barbeque, quinoás ananászsalátával

Fitness recept: Csirke barbeque, quinoás ananászsalátával

 Az edzés utáni étel az izmok regenerációjához, a glikogén és a fehérje szintézishez szükséges tápanyagforrás. Ez az oka annak, miért kéne tornázás után pótolni a fehérjéket, szénhidrátokat és egészséges zsírokat.

Próbáld ki a csirke barbeque fitnesz receptünket quinoa és ananász salátával, amely magas arányban tartalmaz fehérjéket és rostanyagokat. Remek íze van, gazdag tápértékkel rendelkezik és energiával lát el. Továbbá elkészítése nagyon gyors és egyszerű, edzés utáni ételként, ebédként vagy vacsoraként ideális.

2 adaghoz szükséges hozzávalók: 

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A csirkemelleket alaposan megmossék és felvagdossuk. Ezután összekeverjük a kalóriamentes BBQ szósszal és pár órát állni hagyjuk a hűtőben. A csirkedarabokat ezután megsütjük a serpenyőben, amelyet olivaolaj spay-el bepermetezünk.

Sós vízben puhára főzzük a quinoát. Ezután összekeverjük a spenóttal, ananásszal, összevagdalt dióval és korianderrel. Ízlés szerint hozzáadunk citromlevet, esetleg hozzáöntünk egy kicsit az ananászkompót levéből. A salátát alaposan összekeverjük és tálaljuk a csirkehússal. Jó étvágyat! 

Fitness recept: Csirke barbeque, quinoás ananászsalátával
Tápérték1 adag
Kalóriák457
Fehérjek46 g
Szénhidrátok57 g
Zsírok15 g
Rostanyagok6 g

Kipróbálod ennek a BBQ szószos fantasztikus csirkemellnek a receptjét? Írd meg, melyik a te kedvenc ételed az edzés után, és mit szoktál ebédelni és vacsorázni. Ha tetszett a recept, oszd meg idővonaladon másokkal is.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük