Fitness recept: vegán trüffel mogyoróvajjal

Fitness recept: vegán trüffel mogyoróvajjal

Vendégeket vársz, de nincs ötleted, milyen desszertet készíts? Próbáld ki kitűnő fitness receptünket, a vegán trüffelt, amelyhez mindössze 5 összetevő szükséges és elkészítése sem vesz igénybe sok időt. Egy trüffel golyó csupán 3,9 g szénhidráto, viszont 8 g fehérjét tartalmaz. Kóstoljátok meg!

Összetevők:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy nagy tálban összekeverjük a földimogyoróvajat, a vegán fehérjét és a Jammy Spread-et és sűrű masszát készítünk. Az így keletkezett keverékből 20 golyót formázunk, majd néhány órára hűtőszerkénybe helyezzük őket.

Amíg a golyók megszilárdulnak, gőz felett felolvasztjuk a csokoládét. Egy fazékba ⅓-ig vizet töltünk és felforraljuk. Ezután ráhelyezünk egy másik fazekat, amelybe a darabokra tört csokoládét és a kókuszolajat tettük. Habverő segítségével lassan kevergetjük, amíg a csokoládé teljesen fel nem olvad, majd levesszük a tűzről.

Előkészítünk egy lapos tepsit, sütőpapírral kibéleljük, s elővesszük a hűtőszekrényből a behűtött, megszilárdult golyókat. Óvatosan rácsorgatjuk a golyók teljes felületére az olvasztott csokoládét. Az elkészült golyókat a tepsire helyezzük egymástól kellő távolságra, majd ismét hűtőszekrényben tároljuk tovább, hogy a csokoládé tökéletesen megszilárduljon. Ezután pedig fogyaszthatjuk is!

Fitness recept: vegán truffles mogyoróvajjal
Tápértékek1 golyóban (összesen 20 golyó)
Kalória123
Fehérje8 g
Szénhidrát3.6 g
Zsír8 g

Ti is kipróbáltátok a földimogyoróvajas vegán trüffel fitness receptünket és beleszerettetek? Akkor ne felejtsétek el megosztani a barátaitokkal és dicsekedjetek el egy fotóval is kommentben!

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük