Fitness recept: vaníliás palacsinta cottage cheese-zel és erdei gyümölcsökkel

Fitness recept: vaníliás palacsinta cottage cheese-zel és erdei gyümölcsökkel

Nem jut eszedbe semmi, amivel meglephetnéd a párod? Ezek a rózsaszín palszacsinták helyetted is mindent elmondanak. A vanília, az erdei gyümölcs és a scottage cheese kiváló kombinációja a legideálisabb választás a szerelmed kifejezésére. Ez azt édességet amellett, hogy finom és istenien néz ki, elkészíteni is eszméletlenül egyszerű. A recept pedig akkor is jól jöhet, ha épp farkaséhesen érsz haza edzésről és olyan nassolnivalóhoz nyúlnál, ami minden fontos tápanyaggal feltölt.

A palacsintatésztához az alábbiakra lesz szükséged:

Hozzávalók a töltelékhez, az öntethez és a díszítéshez:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Először is, készítsük el a palacsintatésztát. Egy tálba rakj lisztet, 2 tk xilitolt, tojásokat, a MoiMüv Protein Milkshake-t, valamint a céklaport és keverd simára. A gyorsabb haladás érdekáben mixert is használhatsz. Ha szeretnéd, pár csepp eper ízű ízesítőt is csöpögtethetsz bele. Ha megvagy, forrosíts fel egy serpenyőt és fújd be olíva spray-jel, majd süsd át a palacsinták mindkét oldalát. Ahogy ezzel elkészültél, olvasd tovább a receptet.

Egy kisebb lábasban melegítsd fel a fagyasztott gyümölcsöt és adj hozzá két teáskanál xilitolt. Egy külön tálban keverd össze a cottage cheese-tt a vaníliás fehérjével. Következhet a tálalás. A palacsinták négy adagot tesznek ki, melyeket érdemes egy kis cottage cheese-zel, gyümölcssel és kb. 10 g darabolt dióval díszíteni.

A mi tippünk: A cottage cheese öntetként vagy töltelékként is szolgálhat.

Vaníliás palacsinta szemcsés sajttal és erdei gyümölcsökkel
Tápértékek1 adag (összesen 4 adag)
Kalória314 
Fehérje24,5 g
Szénhidrát27,5 g
Zsír11 g
Élelmi rost3,5 g

A palacsinták tökéletesek reggelire, nasiként vagy lightos délutáni uzsinak. Mindegy, milyen napszak van, egy kemény edzés után remek választás, ha valamit ennél a pároddal. Jó étvágyat!

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük