Fitness recept: tökmagos lencsekrémleves

Fitness recept: tökmagos lencsekrémleves

Egy hűvös, őszi napon nincs is jobb egy meleg krémlevesnél. Mi azért imádjuk, mert könnyű elkészíteni és finom íze egyszerűen semmihez se fogható. Ráadásul, táplál és telít, más nem is kell. Ma hoztunk nektek egy isteni, tökmagos vöröslencse-krémlevest receptet, mely az alapjául szolgáló friss zöldségek és a tápanyagokban gazdag hüvelyesek minden jótékony tulajdonságát ötvözi. Kezdjük a főzést!

Hozzávalók:

A sűrű lencsekrémleves hozzávalói

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Pirítsd meg a hagymát, a fokhagymát és a fűszereket egy ghí vajjal kikent edényben. Utána mehet bele a szeletekre vágott répa és pirítsd az egészet egy kis ideig. Időközben, mosd át a lencsét, az alaplével együtt öntsd az edénybe és öntsd fel az egészet 500-700 ml forró vízzel. Főzd a levest kb. 30 percig, hogy a lencse és a répa megpuhuljon. Amikor kész a leves, mixeld össze botmixerrel. Mielőtt felszolgálnád, egy serpenyőben pirítsd meg a tökmagot és tálald a levest a magvakkal, tejszínnel vagy chili porral díszítve. Jó étvágyat!

Fitness recept: Tökmagos lencsekrémleves
Tápértékek1 adag tejszín nélkül (összesen 4 adag)
Kalória368
Fehérje21 g
Szénhidrát54 g
Zsír6 g
Rost7 g

Véleményünk szerint ez a lencsekrémleves megszépíti majd a napodat. Ha felfigyeltél a receptünkre, oszd meg a családoddal és a barátaiddal is.

végeredményt nyugodtan oszd meg közösségi oldalunkon a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük