Fitness recept: sajttortás brownie mogyoróvajjal

Fitness recept: sajttortás brownie mogyoróvajjal

A brownie és a sajttorta két népszerű sütike, amit mindenki szeret. És mi lehet jobb annál, mint hogy a két desszertből egyet csinálunk? Az elkészítése rendkívül egyszerű, így azok is bátran elkészíthetik, akik nem mozognak olyan otthonosan a konyhában. A végén pedig tetszés szerint díszítheted és élvezheted a tökéletes snacket vagy éppen desszertet.

Hozzávalók a brownie-hoz:

Hozzávalók a sajttortához:

Hozzávalók a díszítéshez:

Brownie-s sajttorta mogyoróvajjal - hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy nagyobb edényben keverd össze az összes száraz hozzávalót a brownie-s réteghez – a kókuszlisztet, a xylitolt, a kakaót, a csokis fehérjeport és a sütőport. Majd add hozzá a tojásokat és keverd össze egy botmixerrel. Ha a keverék túl sűrűnek tűnik, akkor adj hozzá egy kis vizet. Olvaszd meg az étcsokoládét (40 g) mikróban vagy gőz felett, majd öntsd bele a tésztába és keverd alaposan össze. Öntsd a keveréket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe (mi egy 20×20 cm-eset használtunk) és süsd meg 180 °C-on kb. 20-25 percig.

Brownie-s sajttorta mogyoróvajjal - az alap

Eközben keverd össze a krémsajtot a vaníliás fehérjeporral és adj hozzá néhány csepp vaníliás cseppet. Amint az alsó réteg megsült, vedd ki a sütőből és tedd rá a krémsajtot, majd süsd még egy húsz percig.

Brownie-s sajttorta mogyoróvajjal - az alapréteg krémsajttal

Miután megsült, hagyd kihűlni és díszítsd ki az egész tortát mogyoróvajjal és étcsokoládé darabkákkal.

Gymbeam tipp: Ha még kifinomultabb ízt szeretnél elérni, akkor adj hozzá egy kis liofolizált gyümölcsöt vagy a ZERO szirupjainkat.

Brownie-s sajttorta mogyoróvajjal
Tápérték1 adag díszítés nélkül (12 adag összesen)
Energia133 kcal
Fehérje12 g
Szénhidrát10 g
Zsír4,5 g
Rost2 g

A brownie-s sajttorta egy különleges desszert vagy snack, amely garantáltan fog mindenkinek ízleni. A díszítés pedig csak is rajtad múlik.

Bátran oszd meg a közösségi média oldalain, amit készítettél és használd a #gymbeamhu hashtaget.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük