Fitness recept: könnyű saláta mangóval, csicseriborsóval és feta sajttal

Fitness recept: könnyű saláta mangóval, csicseriborsóval és feta sajttal

Miért olyan csodásak a saláták? Nos, nemcsak nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthetők, de kiélheted benne a kreativitásodat is. És az eredményért szinte mindig megéri! Kicsit elragadtattuk magunkat ezzel a finom fekete rizses, csicseriborsós, mangós és feta sajtos salátával. Habár ez a kombináció kicsit furcsának tűnhet, de bízz bennünk, egyszerűen fenomenális!  Három, kettő, egy és máris  kész van a táplálékdús ebéded! 

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Az utasításoknak megfelelően először főzd meg a rizst. Ezután aprítsd fel a vörös káposztát. Hámozd meg, magozd ki, majd kockázd fel a mangót. Kockázd fel a feta sajtot, vagy morzsold össze. Főzd meg a csicseriborsót, szűrd le, majd öblítsd le vízzel, vagy használj csicseriborsót sós lében és szintén öblítsd le. Vágd össze a tökmagot kisebb darabokra. Keverd össze az összes hozzávalót egy tálban. Ezután ízesítsd olívaolajjal, citromlével, sóval és borssal. Végül díszítsd a salátádat a kedvenc fűszernövényeddel és tálald az ételt! Jó étvágyat!

Fitness recept: Könnyű saláta mangóval, csicseriborsóval és feta sajttal
Tápértékek1 adag (4 adag összesen)
Kalória322
Fehérje12 g
Szénhidrát43 g
Rost3 g
Zsír12 g

Reméljük, hogy ez a fekete rizses, mangós, csicseriborsós, fetasajtos saláta felkeltette az érdeklődésedet és hamarosan te is elkészíted. Oszd meg a receptet a családtagjaiddal és a barátaiddal, hogy ők is elkészíthessék ezt a csemegét.

Bátran oszd meg velünk a közösségi média platformokon, amit készítettél és használd a #gymbeamhu hashtaget.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük