Fitness recept: gyors banános chia puding mandulatejjel

Fitness recept: gyors banános chia puding mandulatejjel

Hogyan élvezhetünk egy nyugodt reggelt egy kellemes, egészséges reggelivel, anélkül, hogy egy órával korábban kellene felkelni? Csak nyugi. Nyerj egy napot! Ráadásul csak három összetevőre és néhány percre van szükség a reggeli elkészítéséhez. Próbálj ki egy finom banános chia pudingot, amely feltölti a szervezeted a szükséges tápanyagokkal és energiával egész reggel. Na lássuk!

Hozzávalók:

  • 250 ml mandulatej
  • 1 közepes méretű banán (kb. 100 g)
  • 50 g chia mag

Összetevők a tálaláshoz:

A Chia puding összetevői

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Pépesítsd a banánt kézi mixerrel, és keverj bele mandulatejet és chia magot. Hagyd legalább 2-3 órán át a hűtőszekrényben (ideális esetben egész éjszakára) állni, hogy a chia mag megduzzadjon. A chia pudingot hűtve kínáld banánnal, kókuszchips-szel, és liofilizált banánnal.Jó étvágyat!

Tipp: Készítsd el ezt a gyors pudingot egy visszazárható üvegben, hogy nagyszerű tízórai vagy uzsonnaként élvezhesd a munkahelyeden vagy ahol jólesik. Ezen kívül hozzáadhatod kedvenc mogyoróvajadat is, ezzel gazdagítva az ízét!

Fitness recept: Gyors banános chia puding mandulatejjel

Tápértékek

Tápértékek 1 adagban (összesen 2 adag)

Kalória190
Fehérje6 g
Szénhidrát19 g
Zsír10 g

Bízunk benne, hogy a banános chia puding receptünk feldobja a reggelt, vagy jóllaksz tőle tízóraira vagy uzsonnára! Küldd el a receptet a barátaidnak, hogy ők is megkósolják.

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük