Fitness recept: csokis-fehérjés bonbon

Fitness recept: csokis-fehérjés bonbon

Szeretsz a konyhában kísérletezgetni? Ez esetben meg kell kóstolnod a csokis bonbon receptünket, amely a családodat, vendégeidet, barátaidat is megörvendezteti majd. A mogyoróvaj, törökmogyoró, csokoládé és kakaó keverékének köszönhetően egy olyan finom falatot készíthetsz, ami elolvad a szádban. Készítsük el!

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Először hagyjuk a datolyát néhány percig vízben ázni, hogy egy kicsit megpuhuljanak. Ezután jól keverjük össze őket egy elektromos keverővel, amíg sima keveréket kapunk. Adjuk hozzá a keveréket a fehérjéhez és mindkét mogyoróvajhoz, és addig keverjük, amíg egységes, szilárdabb masszát kapunk. Ezután egy serpenyőben pirítsuk szárazra a törökmogyorót, majd távolítsuk el a héját.

Készítsünk elő egy szilikon bonbon öntőformát és adagonként osszuk el benne a masszát. Nyomjunk mindegyik előkészített szem közepébe egy törökmogyorót. Aztán tegyük a bonbont pár percre a fagyasztóba. Közben olvasszuk meg a csokoládét vízfürdőben, majd adjuk hozzá a kakaót, kakaóvajat, és keverjük össze, amíg az összetevők jól összeállnak. Mártsuk bele a megszilárdult bonbon szemeket az olvasztott csokoládéba, és helyezzük egy lapos tálcára. Végül díszítsük a bonbonokat apróra vágott törökmogyoróval , és tegyük vissza a hűtőbe néhány percre, amíg megkeményedik. Az utolsó lépés már csak az, hogy megkóstoljuk és élvezzük ezt a tökéletes édes finomságot!

Fitness recept: Csokis-fehérjés bonbon
Tápértékek
1 adagban (összesen 30 adag)
Kalória55
Fehérje3 g
Szénhidrát1,7 g
Zsír3,2 g

Nos, sikerült meggyőznünk téged? Ha úgy döntöttél, hogy kipróbálod ezt a receptet, mindenképpen tudasd velünk, hogy ízlett. Ha tetszett a recept, oszd meg.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük