Fitness recept: Banános palacsinta 3 összetevőből

Fitness recept: Banános palacsinta 3 összetevőből

Jólesne egy finom reggeli, de nincs sok alapanyagod otthon. Ismerős? Akkor ki kell próbálnod ezt a könnyű palacsintát! Nincs szükséged hozzá másra, mint banánra, fehérjeporra és tojásra. Ennyi. Ezután csak rajtad múlik, mivel díszíted. Mi banánt, Jammy Spredet és liofilizált gyümölcsöket választottunk, de valójában önmagában, esetleg egy kis joghurttal vagy akár dióvajjal is nagyszerű íze van.

Hozzávalók:

Ötletek a díszítéshez:

3 összetevős banános palacsinta – hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Tedd egy tálba a banánt, a tojást és a fehérjeport, és keverd simára.

3 összetevős banános palacsinta – elkészítés

Fogj egy serpenyőt, fújj rá egy kevés főzőspray-t, és forrósítsd fel. Ezután süsd a palacsintákat, amíg mindkét oldaluk aranybarna nem lesz. 1 adag tésztából 12 darab palacsintát készíthetsz, és csak rajtad múlik, hogy egyedül eszed meg az összeset, vagy megosztod valakivel.

A palacsintát bármivel díszítheted, amivel csak szeretnéd. Mi friss és liofilizált epret és a Jammy Spreadet választottuk. Remekül passzol hozzá azonban a joghurt, a dióvaj vagy a Zero szirup is. Az utolsó simításoknak  csak a képzeleted szabhat határt.

3 összetevős banános palacsinta

Tápérték

1 teljes adagban (feltét nélkül)

Energia517 kcal
Fehérje50 g
Szénhidrát43 g
Zsír15 g
Rost5 g

Ha szereted a gyorsan és egyszerűen elkészíthető, finom recepteket, ez a mai tökéletes kényeztetés lesz ízlelőbimbóid számára.

Oszd meg az elkészült palacsintát a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük