10 karácsonyi ajándékötlet fitness imádóknak

A karácsony villámsebességgel közeledik, és ha Ti sem tudjátok, hogy milyen ajándékkal lepjétek meg a rokonaitokat és barátaitokat, akkor most jól figyeljetek. Összeállítottunk számotokra egy 10 pontból álló listát karácsonyi ajándékötletekkel, minden fitness és egészséges életstílus imádó számára. Helyezzétek magatokat kényelembe, kezdődik!

 

1. Ételhordó táska

Fantasztikus ajándék olyan emberek számára, akik azt akarják, hogy a jó minőségű és egészséges étel mindig kéznél legyen, vagy „dobozolnak“. Különböző rekeszeket, zsebeket és elegendő tárolóhelyet biztosítanak az egészséges ételek és élelmiszerek számára. Az ételhordó táskák különböző színekben és minőségben elérhetők, szóval van miből választani.


ételhordó táska - fitmark


2. Super Heroes Shaker

Vagytok olyan szerencsések, hogy az egyik barátotok vagy ismerősötök DC és Marvel comics szuperhős rajongó? Nagyszerű! Egyszerűbb és ötletesebb ajándékot elképzelni sem tudunk! A PerfectShaker egy 800 ml űrtartalmű kiváló minőségű shaker és olyan szuperhős logókkal kapható, mint a Superman, a Supergirl, a Batman, a Flash és a Wonderwoman. Igen, ez azt jelenti, hogy ezzel a shakerrel mindenki úgy fog edzeni, mint egy igazi szuperhős!


Super Heroes Shaker - dc perfectshaker


3. Foam Roller

Nem fontos, hogy az ismerősötök erőemelő, testépítő, crossfites, futó, vagy olyasvalaki, aki csak úgy hobbi szinten eljár edzeni. A Foam Roller egy nagyszerű segítség mindenki számára, akinek szüksége van a megmerevedett izmok ellazítására, a flexibilitás, a mobilitás és a regeneráció javítására. A Foam Roller szivacshenger 3D-s masszázsfelülettel csökkenti a sérülés kockázatát és elősegíti a gyorsabb felépülést. Ezenkívül az otthon kényelmében és használható.


foam roller - gymbeam


4. Erősítő kerék – Ab roller Wheel

Ismét egy nagyszerű segédeszköz, amit a barátotok otthon vagy a konditeremben is használhat. Még ha első ránézésre könnyűnek is néz ki, jól meg fog izzasztani! Az Ab roller Wheel nem csak a hasizmot erősíti, de a széles hátizmot, a feneket, a vállakat és a tricepszet is.

 

ab roller wheel


5. Fitness könyvek

Fitness könyvek tele tanácsokkal, ötletekkel, tippekkel arról, hogyan kell edzeni, vagy hogyan táplálkozzunk helyesen, sőt fitness recepteket vagy naplót is találtok bennük. Végtelen lehetőség létezik. De az összes garantáltan örömöt fog szerezni minden egészséges és aktív életstílust folytató személy számára. Inspiráljátok és motiváljátok az ismerőseiteket!

fitness könyvek

6. Fitness napló

A fitness napló nagyszerű edzéstervezőt kínál, amely ezenkívül tele van motivációval, tanáccsal és tippel a kiegyensúlyozott étrendhez és edzéshez. Ezzel örömöt szerezhettek a barátnőtöknek, és biztosak lehettek abban, hogy már egy edzést sem fog kihagyni!


fitness napló


7. Yoga Mat jógaszőnyeg

Amennyiben az ismerősötök jógázik, pilateszezik, vagy más nyújtó és erősítő gyakorlatot végez, a Yoga Mat-ra biztosan szüksége van. És nem akármilyenre! A Yoga Mat csúszásmentes felülettel elkíséri a jobb flexibilitáshoz és stabilitáshoz vezető úton, de erősítésnél, alakformálásnál és relaxációnál is. Komfortot és kényelmet biztosít minden helyzetben.


yoga mat


8. Fitness karkötő

Az intelligens karkötők az utóbbi időben közkedvelt trendnek számítanak, annak ellenére is, hogy első ránézésre nem különböznek a hagyományos karkötőktől. Azonban chip-et tartalmaznak, amely érzékeli és figyeli a mindennapi fizikai aktivitást. A legtöbbször lépésszámlálót, kalóriaégetést, pulzusérzékelést vagy alvásfigyelést és alvásanalizálást képesek végezni. Az összegyűjtött adatokat érdekes grafikonokon láthatjátok majd.


intelligens fitness karkötő


9. Öv / kesztyű / gurtni / kampó

Egyszerűen ideális segédeszközök minden sportoló számára, aki az edzést valóban komolyan veszi. Kezdjük azonban szépen az elejéről. Ha az ismerősötök edzéstervéből nem hiányozhatnak a felhúzások és a guggolások, akkor biztosan meglepetést fog okozni neki egy edző öv. Stabilan tartja a hasat és hátat a gyakorlat során a sérülések elkerüléséért. Az edzőkesztyű a következő hasznos kiegészítő. Védi a kezeket a sérülésektől, a véraláfutásoktól és hólyagoktól, amelyek sportolás közben jönnek létre. A következő lehetőség a gurtni és a kampó, amit körbetekertek a csuklótokon és a súlyzón, amivel erősítitek majd a fogást. Ez jobb teljesítményt, és jobb komfortot is biztosít az edzés alatt.


Öv, kesztyű, gurtni, kampó


10. Fitness ruházat

A fitness ruházat minden edzés része, és ha biztosra szeretnétek menni, akkor ragadjatok meg egy darabot. Itt számos lehetőség van, legyen szó melegítőről és rövidnadrágról, pulcsiról, stílusos leggingsről, vagy férfi és női pólókról motivációs felirattal. A kompressziós ruházatot is érdemes megemlíteni, amely elősegíti a véráramlást és csökkenti a tejsav termelését az izmokban. Nagyszerű választás!


női és férfi fitness ruházat


Bízunk abban, hogy segítettünk a megfelelő ajándékok kiválasztásában, amelyek örömöt szereznek majd a szeretteiteknek. Amennyiben tetszett a cikk és szeretnétek megosztani másokkal is, támogassátok egy megosztással!