Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Masszázspisztoly VI Black - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
94 %

A Masszázspisztoly VI Black egy innovatív regenerációs eszköz a sportolók számára széleskörű használattal. Fejlett technológiájának és egyszerű használatának köszönhetően csökkentheti az izmok merevségét és feszültségét, javíthatja a véráramlást a masszírozott izmokban, és így még hatékonyabbá teheti az általános regenerációt vagy rehabilitációt.

Nincs raktáron
Becsült ár 28 800 Ft

Masszázspistoly VI Black - forradalmi segédeszköz sportolóknak a regeneráció felgyorsítására és az izmok merevségének enyhítésére

A Masszázspisztoly VI Black egy forradalmi eszköz sportolók, masszőrök és gyógytornászok számára a regeneráció felgyorsítására és hatékonyabbá tételére. Erőteljes motorjának köszönhetően akár 3200 fordulat/perc sebességet képes fejleszteni, ami segít enyhíteni az izmok merevségét, feszültségét és javítani a véráramlást a masszírozott területen. Ez biztosítja a hatékonyabb „anyagcsere-tisztítást” az energia-anyagcsere különféle salakanyagainak eltávolítása, valamint az izomszövetek gyors és hatékony regenerálásához szükséges oxigén- és egyéb tápanyagellátás fokozása révén. Sok esetben nagy teljesítménye lehetővé teszi a „kiváltó pontok”, 2-6 mm nagyságú, tapintható csomók aktiválását is, amelyek fájdalmasak, és aktiválásuk sok esetben jelentősen enyhítheti a fájdalmat, a merevséget és az izomfeszültséget. Jól szolgál a fascia masszázshoz is.

                      

A Masszázspisztoly VI Black érintőképernyős LCD kijelzővel és 30 fokozatú intenzitással rendelkezik. Könnyű súlya (1200 gramm) és csúszásgátló markolata biztosítja a könnyű tartást, így remek masszázst tehet magának. A stílusos tokzsák 6 cserélhető fejet tartalmaz, amelyeknek köszönhetően különböző intenzitással masszírozhatja izmait. A csomag tartalmazza a 2500 mAh kapacitású akkumulátor töltőjét is, amely 4-6 órányi vezeték nélküli használatig tart. Különösen értékelni fogja ezt a természetben tett igényes túra vagy kerékpározás, vagy egy nehéz edzés után.

          

Masszázspisztoly VI Black - GymBeam

   

A Masszázspisztoly VI Black előnyei

 • masszázspisztoly 30 fokozatú intenzitással és 3200 fordulat/perc sebességgel
 • vezeték nélküli akkumulátor, 4-6 óra élettartammal
 • érintőképernyős LCD kijelzővel felszerelve
 • könnyű súly - 1200 gramm és ergonomikus kialakítás
 • egy csomag 6 cserélhető fejet tartalmaz
 • stílusos tokzsákban kapható
 • enyhíti az izmok merevségét és feszültségét
 • javíthatja a vérkeringést a masszírozott területen és enyhítheti a fájdalmat
 • innovatív regenerációs eszköz a sportolók számára

               

      

Műszaki adatok
Előnyök LCD érintőképernyő
Akkumulátor újratölthető, 24V Li-Ion 2500mAh
Akku élettartama 4-6 óra (a választott sebességtől függően)
Töltési idő 2 óra
Sebességszintek 30 állítható sebességszint
Massage Heads 6 csrélhető maszsázsfej
Frekvancia 3200 rpm
Amplitúdó 10 mm
Hangerő 45 dB-ig
Súly 1,2 kg

 

Hogyan használjuk a masszázspisztolyt? 

Feltöltés:

 • Az első használat előtt a termék akkumulátorát teljesen fel kell tölteni, ami körülbelül 6 órát vesz igénybe. A töltőt elég hagyományos dugaljhoz csatlakoztatni. Ezután csatlakoztasd a töltő konnektort az akkumulátor töltőportjához, amelyet a masszázspisztoly fogantyújának alsó részén találsz a készülék be-/kikapcsológombjánál.
 • Az előző utasítások teljesítése után a fogantyún a LED sáv zöld színben kezd el villogni. Ez azt jelzi, hogy az akkumulátor töltése folyamatban van. Ha a LED sáv folyamatosan zölden fog világítani, akkor az akkumulátor teljesen feltöltődött.
 • Az akkumulátor bármikor feltölthető, a töltöttségi szinttől függetlenül (természetesen ha nincs teljesen feltöltve).
 • Az akkumulátor átlagos üzemideje egy feltöltéssel nagyjából 46 óra, a választott masszázsprogram sebességétől és a masszázs kifejtett nyomásától függően a használat alatt.
 • A töltés befejezte után mindig húzd ki a töltőt a dugaljból.
 • Ha szeretnéd levenni az akkumulátort tartalmazó fogantyút a pisztolyról, nyomd meg a fogantyú (akkumulátor) és a pisztoly hűtést biztosító szellőzőjének tengelyén elhelyezett műanyag gombot. Ezután az akkumulátort tartalmazó fogantyút óvatosan, megfelelő erőt kifejtve húzd ki. Az akkumulátort tartalmazó fogantyút ugyanolyan szögben nyomd vissza a fogantyúba, mint ahogy kihúztad.

Üzemeltetés: 

 • Válaszd ki a kívánt masszázsfejet és óvatosan dugd be a pisztolyba. Győződj meg róla, hogy a fejet megfelelően helyezted-e fel.
 • A fogantyú alsó felén egy kapcsoló található, “ON” és “OFF” állapottal. Állítsd a kapcsolót “ON” állapotba.
 • A készülék bekapcsolása után a fogantyún található LED sáv zölden fog világítani, valamint a készülék LCD kijelzője is bekapcsol.
 • A masszázspisztolyt az LCD kijelző közepén található piros gomb megnyomásával helyezed üzembe.
 • Az LCD kijelzőn található + és - gombokkal a kívánt intenzitást (sebességet) választhatod ki, 1-30 fokozat között.
 • A kijelző jobb oldalán található numerikus skála mutatja, hogy milyen az akkumulátor töltöttségi szintje, ahol a teljesen feltöltött akkumulátort 100-as szám jelöli.
 • A masszázspisztolyt csak teljesen száraz testrészeken használd, kívánt nyomású és intenzitású masszázsra. A kívánt területet nagyjából 60 másodpercen át masszírozd, majd lassan térj át egy másik részre.
 • Ha szeretnéd befejezni a masszázst, újra nyomd meg az LCD kijelzőn található piros gombot.
 • A fogantyú alsó részén található “ON” és “OFF” állapotba tehető kapcsolóval válts “OFF” állapotba, hogy teljesen kikapcsold a készüléket.
 • Ezután óvatosan, egyenes irányban húzd ki a készülékből a masszázsfejet.
 • A masszázspisztoly használata után töröld meg a készülék felületét és a használt masszázsfejet egy enyhén nedves törölközővel, majd töröld szárazra egy száraz ronggyal.

Masszázsfejek:

 • Fork (villa, elágazó masszázsfej): Hosszú és keskeny izmok ellazítására és masszírozására szolgál, amelyeket például a gerinc mentén találhatunk, gerincstabilizáló izmok formájában. Óvatosan és lassan a nyak, az Achilles-ín és a sípcsont környékét is masszírozhatod vele.
 • Bullet (kúp alakú masszázsfej): A kerek csúccsal intenzívebben és mélyebben masszírozhatod az izmaid. A masszázsfej feszültségcsomók Trigger Pointok) masszírozására és aktiválására is alkalmas.
 • Round (gömb alakú masszázsfej): Ez a leguniverzálisabb masszázsfej, széleskörű használatra alkalmas nagyobb izomcsoportok és azok közepes intenzitású masszázsára. Például hát, váll, kar, csípő, farizom, négyfejű combizom, lábhajlítóizom és vádli masszírozására használhatod.
 • Flat (lapos masszázsfej): Az egész test masszírozására, azon belül főleg a lapos izmok területére, valamint az érzékeny és csontos részekre alkalmas. Használhatod például a hát és az alkar izmaira.
 • Golden finger (ujj alakú masszázsfej): A kúp alakú masszázsfej finomabb alternatívájaként használhatod a feszültségcsomók (Trigger Pointov) aktiválására és ellazítására, amely segíthet megszabadítani az izommerevségtől, -fájdalomtól és -feszültségtől. Ezt a masszázsfejet puha szövetek és kisebb testrészek, például a tenyér és a talp masszírozására is használhatod.
 • Adze (ék alakú masszázsfej): A kis érintkezési felületnek köszönhetően ez a masszázsfej a nehezen elérhető helyekhez is hozzáfér. Segítségével hatékonyan masszírozhatod például a nyaki gerinc környékét, a tenyered vagy a talpad. A hát izomcsoportjainak masszírozására is alkalmas. A nyaki gerinc környékén azonban fokozott óvatosságra van szükség, finom mozdulatokkal járj el és alacsonyabb intenzitást használj.

Garancia

A termékre 2 év szavatosságot nyújtunk a vásárlás dátumától számítva, a következő esetek azonban a szavatosság elvesztését vonják maguk után:

 • Ha a termék baleset, nem megfelelő használat, nem megfelelő kezelés vagy nem megfelelő szállítás miatt sérül.
 • Ha a termék illetéktelen javításon vagy manipuláción esett át.
 • Ha a terméket nem az utasításoknak megfelelően használtad.
 • A kár meghaladja a termék értékét.
 • A termék állapota a helytelen tárolásból, használatból vagy a felhasználó hanyagsága miatt rosszabbodott.

Figyelmeztetés

Használat előtt konzultálj a kezelőorvosoddal. Különösen abban az esetben, ha bármilyen jellegű egészségügyi problémád van, akut vagy krónikus megbetegedésben szenvedsz, illetve ha állapotos vagy ízületcsere után vagy. A termék csak felnőtt személyeknek alkalmas. A masszázspisztolyt ne használd ízületekre, fejre vagy a test más csontos részeire. Használat után véraláfutások jelenhetnek meg. Ha a masszírozott területen bármilyen kellemetlen érzést vagy fájdalmat tapasztalsz, azonnal hagyd abba a termék használatát. A hajad és a test bármilyen részét tartsd megfelelő távolságban a készülék mozgó részétől és a motor hátsó oldalán található hűtőnyílástól, nehogy becsípődjön. Ne tegyél semmilyen tárgyat a motor hátsó oldalán található hűtőnyílásba. A termék víz alatt nem használható, sem olyan feltételek mellett, amelyek esetében a víz a termék belsejébe kerülhet, például a motor hűtőnyílásán keresztül. Mindig kerüld annak esélyét, hogy víz kerüljön a készülék belsejébe. A terméket tárold és használd megfelelő távolságra a folyadékoktól és hőforrásoktól. Csak a termék csomagolásában mellékelt töltőt használd. Minden használat előtt alaposan ellenőrizd a terméket. Semmilyen módon ne avatkozz bele a termék működési rendszerébe. Ne hagyd a terméket felügyelet nélkül bekapcsolva vagy töltés közben.  Ne használd a terméket olyan veszélyes módon, amellyel károsíthatod a terméket vagy a felhasználó sérüléséhez vezethet. Ne távolítsd el a csavarokat és ne próbáld meg szétszedni a terméket. Ha egy órán át folyamatosan használtad, akkor kapcsold ki a terméket és az ismételt használat előtt hagyd fél órán át kikapcsolt állapotban. A terméket száraz helyen tárold, védd a hőtől, a nedvességtől és a közvetlen napsugárzástól.

A vásárlók véleményei

Masszázspisztoly VI Black - GymBeam

Összesített termék értékelés

94%
94%
Értékelési átlag 16 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Teljes értékelés

igazolt vásárlóktól

97.8 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100.0000 %
18 vásárló ezt a véleményt hasznosnak találták
10 vásárló ezt a véleményt nem találták hasznosnak
Rögtön meg rendeltem ahogy elérhető volt anyag használat szuper oda veri a nagyobb ár kategóriás gépeket!

Hasznosnak találta a véleményt?

A termék leghasznosabb negatív értékelése

40.0000 %
2 vásárló ezt a véleményt hasznosnak találták
1 vásárló ezt a véleményt nem találták hasznosnak
Én jobbra számítottam...Kicsit csalódás

Hasznosnak találta a véleményt?

Összes vélemény Masszázspisztoly VI Black - GymBeam

 1. 100%

  Marci

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Ajánlott
  Nagyon jó!
  Rögtön meg rendeltem ahogy elérhető volt anyag használat szuper oda veri a nagyobb ár kategóriás gépeket!
 2. 40%

  Anita

  Hozzáadva:

  Hasznosnak találta a véleményt?

  Nem ajánlott
  Én jobbra számítottam...Kicsit csalódás
  Én jobbra számítottam...Kicsit csalódás
Write Your Own Review
Véleményt ír:Masszázspisztoly VI Black - GymBeam
A Te értékelésed
Készült
Kína
Forgalmazó
GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
8586022212864
Db per raklap
1 db.
Db per csomag
50 db.
Bruttó súly
1.52 kg
Hosszúság
23.50 cm
Szélesség
11.00 cm
Magasság
29.00 cm
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Masszázspisztoly VI Black - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ

Floyd Mayweather: 50:0 pontszámmal egy igazi csoda a professzionális bokszban, még egyetlen meccset sem veszített el

Floyd Mayweather, avagy az 50: 0 -ás bajnok, aki nem tudja, mi az a vereség. Lássuk Floyd sikerének receptjét.

Edzéslista: Lábizmok, comb, térdín és vádli

A láb nagy izomzatnak számít, és merjük állítani, hogy, akinek kidolgozott lábai vannak, az jó alapokkal rendelkezik. Erről az izomcsoportról azonban gyakran megfeledkezünk!

Edzéslista: hasizmok

Ha szeretnétek, hogy szép lapos, ráadásul kockás hasatok legyen, a megfelelő, rendszeres, hatékony edzés és étrend valóban kulcsfontosságú.

Az újoncok 5 leggyakoribb hibája és azok elkerülésének módja

Újonc az edzőteremben és lelkes, hogy a teste hamarosan változni fog? Íme az újoncok által elkövetett 5 leggyakoribb hiba, elmondjuk, hogyan kerülhetik el őket!

Items 1 to 5 of 5 total

Oldal