Masszázspisztoly VI Black - GymBeam

Rating:
96 % of 100
96 % (59)
Gyártó: GymBeam

A Masszázspisztoly VI Black egy innovatív regenerációs eszköz a sportolók számára széleskörű használattal. Fejlett technológiájának és egyszerű használatának köszönhetően csökkentheti az izmok merevségét és feszültségét, javíthatja a véráramlást a masszírozott izmokban, és így még hatékonyabbá teheti az általános regenerációt vagy rehabilitációt.

 

Raktáron
27990 Ft

 

Masszázspistoly VI Black - forradalmi segédeszköz sportolóknak a regeneráció felgyorsítására és az izmok merevségének enyhítésére

 

A Masszázspisztoly VI Black egy forradalmi eszköz sportolók, masszőrök és gyógytornászok számára a regeneráció felgyorsítására és hatékonyabbá tételére. Erőteljes motorjának köszönhetően akár 3200 fordulat/perc sebességet képes fejleszteni, ami segít enyhíteni az izmok merevségét, feszültségét és javítani a véráramlást a masszírozott területen. Ez biztosítja a hatékonyabb „anyagcsere-tisztítást” az energia-anyagcsere különféle salakanyagainak eltávolítása, valamint az izomszövetek gyors és hatékony regenerálásához szükséges oxigén- és egyéb tápanyagellátás fokozása révén. Sok esetben nagy teljesítménye lehetővé teszi a „kiváltó pontok”, 2-6 mm nagyságú, tapintható csomók aktiválását is, amelyek fájdalmasak, és aktiválásuk sok esetben jelentősen enyhítheti a fájdalmat, a merevséget és az izomfeszültséget. Jól szolgál a fascia masszázshoz is.

                      

A Masszázspisztoly VI Black érintőképernyős LCD kijelzővel és 30 fokozatú intenzitással rendelkezik. Könnyű súlya (1200 gramm) és csúszásgátló markolata biztosítja a könnyű tartást, így remek masszázst tehet magának. A stílusos tokzsák 6 cserélhető fejet tartalmaz, amelyeknek köszönhetően különböző intenzitással masszírozhatja izmait. A csomag tartalmazza a 2500 mAh kapacitású akkumulátor töltőjét is, amely 4-6 órányi vezeték nélküli használatig tart. Különösen értékelni fogja ezt a természetben tett igényes túra vagy kerékpározás, vagy egy nehéz edzés után.

          

Masszázspisztoly VI Black - GymBeam

 

   

A Masszázspisztoly VI Black előnyei

 

 • masszázspisztoly 30 fokozatú intenzitással és 3200 fordulat/perc sebességgel
 • vezeték nélküli akkumulátor, 4-6 óra élettartammal
 • érintőképernyős LCD kijelzővel felszerelve
 • könnyű súly - 1200 gramm és ergonomikus kialakítás
 • egy csomag 6 cserélhető fejet tartalmaz
 • stílusos tokzsákban kapható
 • enyhíti az izmok merevségét és feszültségét
 • javíthatja a vérkeringést a masszírozott területen és enyhítheti a fájdalmat
 • innovatív regenerációs eszköz a sportolók számára

               

      

Műszaki adatok  
Előnyök LCD érintőképernyő
Teljesítmény 40 W
Akkumulátor újratölthető, 16.8V Li-Ion 2500mAh
Akku élettartama 4-6 óra (a választott sebességtől függően)
Töltési idő 2 óra
Sebességszintek 30 állítható sebességszint
Massage Heads 6 cserélhető maszsázsfej
Frekvencia 3200 rpm
Amplitúdó 10 mm
Hangerő 45 dB-ig
Súly 1,2 kg

 

Hogyan használjuk a masszázspisztolyt? 

Feltöltés:

 • Az első használat előtt a termék akkumulátorát teljesen fel kell tölteni, ami körülbelül 6 órát vesz igénybe. A töltőt elég hagyományos dugaljhoz csatlakoztatni. Ezután csatlakoztasd a töltő konnektort az akkumulátor töltőportjához, amelyet a masszázspisztoly fogantyújának alsó részén találsz a készülék be-/kikapcsológombjánál.
 • Az előző utasítások teljesítése után a fogantyún a LED sáv zöld színben kezd el villogni. Ez azt jelzi, hogy az akkumulátor töltése folyamatban van. Ha a LED sáv folyamatosan zölden fog világítani, akkor az akkumulátor teljesen feltöltődött.
 • Az akkumulátor bármikor feltölthető, a töltöttségi szinttől függetlenül (természetesen ha nincs teljesen feltöltve).
 • Az akkumulátor átlagos üzemideje egy feltöltéssel nagyjából 46 óra, a választott masszázsprogram sebességétől és a masszázs kifejtett nyomásától függően a használat alatt.
 • A töltés befejezte után mindig húzd ki a töltőt a dugaljból.
 • Ha szeretnéd levenni az akkumulátort tartalmazó fogantyút a pisztolyról, nyomd meg a fogantyú (akkumulátor) és a pisztoly hűtést biztosító szellőzőjének tengelyén elhelyezett műanyag gombot. Ezután az akkumulátort tartalmazó fogantyút óvatosan, megfelelő erőt kifejtve húzd ki. Az akkumulátort tartalmazó fogantyút ugyanolyan szögben nyomd vissza a fogantyúba, mint ahogy kihúztad.

Üzemeltetés: 

 • Válaszd ki a kívánt masszázsfejet és óvatosan dugd be a pisztolyba. Győződj meg róla, hogy a fejet megfelelően helyezted-e fel.
 • A fogantyú alsó felén egy kapcsoló található, “ON” és “OFF” állapottal. Állítsd a kapcsolót “ON” állapotba.
 • A készülék bekapcsolása után a fogantyún található LED sáv zölden fog világítani, valamint a készülék LCD kijelzője is bekapcsol.
 • A masszázspisztolyt az LCD kijelző közepén található piros gomb megnyomásával helyezed üzembe.
 • Az LCD kijelzőn található + és - gombokkal a kívánt intenzitást (sebességet) választhatod ki, 1-30 fokozat között.
 • A kijelző jobb oldalán található numerikus skála mutatja, hogy milyen az akkumulátor töltöttségi szintje, ahol a teljesen feltöltött akkumulátort 100-as szám jelöli.
 • A masszázspisztolyt csak teljesen száraz testrészeken használd, kívánt nyomású és intenzitású masszázsra. A kívánt területet nagyjából 60 másodpercen át masszírozd, majd lassan térj át egy másik részre.
 • Ha szeretnéd befejezni a masszázst, újra nyomd meg az LCD kijelzőn található piros gombot.
 • A fogantyú alsó részén található “ON” és “OFF” állapotba tehető kapcsolóval válts “OFF” állapotba, hogy teljesen kikapcsold a készüléket.
 • Ezután óvatosan, egyenes irányban húzd ki a készülékből a masszázsfejet.
 • A masszázspisztoly használata után töröld meg a készülék felületét és a használt masszázsfejet egy enyhén nedves törölközővel, majd töröld szárazra egy száraz ronggyal.

Masszázsfejek:

 • Fork (villa, elágazó masszázsfej): Hosszú és keskeny izmok ellazítására és masszírozására szolgál, amelyeket például a gerinc mentén találhatunk, gerincstabilizáló izmok formájában. Óvatosan és lassan a nyak, az Achilles-ín és a sípcsont környékét is masszírozhatod vele.
 • Bullet (kúp alakú masszázsfej): A kerek csúccsal intenzívebben és mélyebben masszírozhatod az izmaid. A masszázsfej feszültségcsomók Trigger Pointok) masszírozására és aktiválására is alkalmas.
 • Round (gömb alakú masszázsfej): Ez a leguniverzálisabb masszázsfej, széleskörű használatra alkalmas nagyobb izomcsoportok és azok közepes intenzitású masszázsára. Például hát, váll, kar, csípő, farizom, négyfejű combizom, lábhajlítóizom és vádli masszírozására használhatod.
 • Flat (lapos masszázsfej): Az egész test masszírozására, azon belül főleg a lapos izmok területére, valamint az érzékeny és csontos részekre alkalmas. Használhatod például a hát és az alkar izmaira.
 • Golden finger (ujj alakú masszázsfej): A kúp alakú masszázsfej finomabb alternatívájaként használhatod a feszültségcsomók (Trigger Pointov) aktiválására és ellazítására, amely segíthet megszabadítani az izommerevségtől, -fájdalomtól és -feszültségtől. Ezt a masszázsfejet puha szövetek és kisebb testrészek, például a tenyér és a talp masszírozására is használhatod.
 • Adze (ék alakú masszázsfej): A kis érintkezési felületnek köszönhetően ez a masszázsfej a nehezen elérhető helyekhez is hozzáfér. Segítségével hatékonyan masszírozhatod például a nyaki gerinc környékét, a tenyered vagy a talpad. A hát izomcsoportjainak masszírozására is alkalmas. A nyaki gerinc környékén azonban fokozott óvatosságra van szükség, finom mozdulatokkal járj el és alacsonyabb intenzitást használj.

Garancia

A termékre 2 év szavatosságot nyújtunk a vásárlás dátumától számítva, a következő esetek azonban a szavatosság elvesztését vonják maguk után:

 • Ha a termék baleset, nem megfelelő használat, nem megfelelő kezelés vagy nem megfelelő szállítás miatt sérül.
 • Ha a termék illetéktelen javításon vagy manipuláción esett át.
 • Ha a terméket nem az utasításoknak megfelelően használtad.
 • A kár meghaladja a termék értékét.
 • A termék állapota a helytelen tárolásból, használatból vagy a felhasználó hanyagsága miatt rosszabbodott.

Figyelmeztetés

Használat előtt konzultálj a kezelőorvosoddal. Különösen abban az esetben, ha bármilyen jellegű egészségügyi problémád van, akut vagy krónikus megbetegedésben szenvedsz, illetve ha állapotos vagy ízületcsere után vagy. A termék csak felnőtt személyeknek alkalmas. A masszázspisztolyt ne használd ízületekre, fejre vagy a test más csontos részeire. Használat után véraláfutások jelenhetnek meg. Ha a masszírozott területen bármilyen kellemetlen érzést vagy fájdalmat tapasztalsz, azonnal hagyd abba a termék használatát. A hajad és a test bármilyen részét tartsd megfelelő távolságban a készülék mozgó részétől és a motor hátsó oldalán található hűtőnyílástól, nehogy becsípődjön. Ne tegyél semmilyen tárgyat a motor hátsó oldalán található hűtőnyílásba. A termék víz alatt nem használható, sem olyan feltételek mellett, amelyek esetében a víz a termék belsejébe kerülhet, például a motor hűtőnyílásán keresztül. Mindig kerüld annak esélyét, hogy víz kerüljön a készülék belsejébe. A terméket tárold és használd megfelelő távolságra a folyadékoktól és hőforrásoktól. Csak a termék csomagolásában mellékelt töltőt használd. Minden használat előtt alaposan ellenőrizd a terméket. Semmilyen módon ne avatkozz bele a termék működési rendszerébe. Ne hagyd a terméket felügyelet nélkül bekapcsolva vagy töltés közben.  Ne használd a terméket olyan veszélyes módon, amellyel károsíthatod a terméket vagy a felhasználó sérüléséhez vezethet. Ne távolítsd el a csavarokat és ne próbáld meg szétszedni a terméket. Ha egy órán át folyamatosan használtad, akkor kapcsold ki a terméket és az ismételt használat előtt hagyd fél órán át kikapcsolt állapotban. A terméket száraz helyen tárold, védd a hőtől, a nedvességtől és a közvetlen napsugárzástól.

További Információ
EAN 8586022212864
Termék kód 90191010: -- Elektrické vibračné masážne prístroje
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 1.46 Kg
Db per raklap 120 db.
Db per csomag 10 db.
Bruttó súly 1.46 Kg
Length (cm) 23.50 ??
Width (cm) 11.00 ??
Height (cm) 28.00 ??
Készült Kína
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Smart kellékek
Egyéb kategóriák Termékek
Kellékek
Ajándékok
Otthoni edzés
Ajándékok nőknek
Ajándékok férfiaknak
Regeneráció elősegítése
Ajándékok az egész családnak
Eszközök edzéshez

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Masszázspisztoly VI Black - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:Masszázspisztoly VI Black - GymBeam
Te értékelésed

Összesített termék értékelés

96 %
96 %
Értékelési átlag 59 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

98 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
Rögtön meg rendeltem ahogy elérhető volt anyag használat szuper oda veri a nagyobb ár kategóriás gépeket!

Hasznosnak találta a véleményt?

A termék leghasznosabb negatív értékelése

40 %
Én jobbra számítottam...Kicsit csalódás

Hasznosnak találta a véleményt?

Variants Price Speciális ár Raktáron
single_variant 43490 Ft 27990 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ
1. Kérdes:
Kipróbálás
Kipróbálás
Üdv!
Ha személyesen bemegyek egy üzletükbe, akkor van lehetőség kipróbálni a terméket?
Köszönöm!
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Kipróbálás
Válasz:
Kedves Kérdező,

Van 1 kirakott példány amit kiprobálhat, ha ellátogat a budapesti üzletünkbe, ami a Váci út 80 alatt található.
Hasznos ez a kérdés?
2. Kérdes:
Teljesítmény és akkumulátor
Teljesítmény és akkumulátor
Üdv!
Érdeklődnék, hogy a kiírt 40W-os Teljesítmény a minimuma vagy a maximuma a készüléknek?
és
Van-e lehetőség külön (plusz) akkumulátort venni a készülékhez?
Köszönöm!
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Teljesítmény és akkumulátor
Válasz:
Jó napot kívánunk, a termék maximális teljesítménye 40kW, a termékhez alkatrészeket külön nem forgalmazunk.
Hasznos ez a kérdés?
3. Kérdes:
Szabó Emese
Szabó Emese
Arról érdeklődnék, hogy a csomagban található 4 db kis "gyűrű" is, leírásban nem olvastam erről. Mire való ? Illetve használat közben, ahogy nyomja az ember, nem fog (még) jobban lötyögni az aksi ? ha így már használtathatatlan lesz, mert annyira "visszaráz" az belefér a cseregaranciába ?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Szabó Emese
Válasz:
Helló,

A gyűrűk tartalék tömítésként szolgálnak. A pisztolyban már gyárilag benne vannak, ezek extra darabok.

A termékre 2 év garanciát vállalunk. Sajnos a csere lehetőségét beszüntették cégünkben, viszont ha meghibásodik vissza tudjuk vásárolni és visszatéríteni a termék vételárát. Ügyfélszolgálatunkat keresse bizalommal telefonon, vagy e-mailen keresztül.

Üdvözlettel,
GymBeam Team
Hasznos ez a kérdés?
4. Kérdes:
Érdeklődés
Érdeklődés
Szép napot!
Az lenne a kérdésem hogy 10 percenként durvan megáll a gép de nem kapcsol ki. Ez normális?
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Érdeklődés
Válasz:
Igen, természetesen :)
Hasznos ez a kérdés?
5. Kérdes:
Lajos
Lajos
Üdvözlöm, az oldalán levő gomb mire való?

Előre is köszönöm
Válaszol
Hasznos ez a kérdés?
Válasz:
Lajos
Válasz:
Kedves Lajos,

A gomb megnyomásának segítségével az elemek vehetőek/cserélhetőek ki a masszázspisztolyban. :)

Üdvözlettel,
GymBeam Team
Hasznos ez a kérdés?

Items 1 to 5 of 8 total

Oldal