Energy Powder - XBEAM

Rating:
86 % of 100
86 % (18)
Gyártó: XBEAM

Az XBEAM Energy Powder egy jól oldódó, por formájú készítmény, ami gondosan válogatott összetevőket tartalmaz, hogy a játék soha ne érjen véget. 21-féle aktív összetevője az e-sport világában otthonosan mozgó játékosok által keresett anyagok, amik támogatják a teljesítményt játék közben. Az összetevők között adaptogének is találhatók, amik segíthetnek jobban kezelni a feszült helyzeteket stresszes, online meccsek során. A készítmény nagy segítséget nyújthat a győzelemhez vezető utad során minden egyes meccseden.

Raktáron
11490 Ft

XBEAM Energy Powder – jól oldódó, por formájú készítmény, ami támogatja a teljesítményt játék közben, hogy minden egyes online meccsen a győzelemért küzdhess

Az XBEAM Energy Powder étrend-kiegészítő jól oldódó por formában tartalmaz 21-féle, gondosan válogatott összetevőt, amik az e-sportok világában tevékenykedő játékosok és azok körében keresettek, akik a lehető legjobb játékteljesítményre vágynak. Mivel a ranglisták legelőkelőbb helyeinek üldözése sokszor jár feszültséggel és stresszel, a termék összetevői között l-tirozin található, ami a dopamin és a norepinefrin (noradrenalin) előanyagaként szolgál szintézisük során. Utóbbit stresszhormonként is ismerik, ami felkészíti a szervezetet az akcióra és a stresszre, amivel minden e-sportoló szembekerül a kemény meccsek során.

                               

Hogy még hatékonyabban csökkentse a legjobb eredményekért való küzdelem során megélt feszültséget, és kiélesítse a játékhoz szükséges legfontosabb érzékeket, az étrend-kiegészítő bakopa kivonatot is tartalmaz. A brahmiként is ismert növény, az acetil-l-karnitinnel együtt, a népszerű nootropikumok közé tartozik. Ezek az anyagok a memória, a gondolkodás és a koncentráció javítására gyakorolt hatásaik miatt ismertek, ezek a kulcsfontosságú mentális folyamatok pedig sokszor eldönthetik egy-egy online meccs kimenetelét.

                             

Miközben a győzelem felé tartasz, az is előnyödre válhat, hogy a bakopa, valamint a termékben szintén megtalálható ashwagandha, aranygyökér-kivonat (Rhodiola rosea) és a koreai vörös ginzeng (Panax ginseng) kivonata az adaptogének közé tartoznak. Ezek az anyagok segítik a stressz jobb kezelését, a hozzá való alkalmazkodást, és ezáltal fokozzák a szervezet általános ellenállóképességét. Ez hozzásegíthet, hogy hideg fejjel gondolkodhass a legintenzívebb helyzetekben is, hogy még jobb eredményeket érhess el, legyen szó csapatban való küzdelemről League of Legendsben, egy gyors leszámolásról Call of Dutyban, egy adrenalinnal teli F1-futamról vagy a győztes gól utáni hajszáról FIFA-ban.

                                                    

A termék összetevői között 150 mg koffein is található - ez a mennyiség körülbelül egy dupla eszpresszónak felel meg. A koffein az egyik legnépszerűbb stimuláns, és, a taurinnal együtt, energiaitalok gyakori összetevője, hogy késleltessék a fáradtság kialakulását és feltöltsenek energiával. Energizál és kiélesíti az érzékeket, függetlenül attól, hogy milyen e-sportot űzöl épp. Hatása van továbbá a reakcióidőre is, ami hozzásegíthet, hogy bevidd a döntő találatot. Az összetevők listájának következő tagja az l-teanin, ami a koffeinnel együttesen fejti ki hatását, és szintén a nootropikumok közé tartozik. Jelenléte segít, hogy a koffein hatásai fokozatosan jelentkezzenek, ami nagy segítség olyan játékosoknak, akik érzékenyek erre a stimulánsra. Az aktív összetevők hatékony formuláját a kolin-bitartarát egészíti ki, ami, az l-glicinnel együtt, az e-sport világában döntő fontossággal bíró kognitív funkciók támogatásának köszönhetően népszerű anyag.

                    

A fentiek mellett ezen funkciók közé tartozik a figyelem, az észlelés és a problémamegoldóképesség is, amik különösen a taktikai és stratégiai játékok szerelmesei számára fontosak. A kolin ráadásul nélkülözhetetlen az acetilkolin nevű neurotranszmitter szintéziséhez is, ami nélkül az idegrendszer nem tudna megfelelően működni. Ez ráadásul az agyba irányuló idegingerületek fő transzmittere is, ezáltal hatása van a figyelemre, a memóriára és a mozgáskoordinációra is, ami pedig a reakcióidőt befolyásolhatja. Ezek a legjobb e-sportolók LEGFONTOSABB tulajdonságai közé tartoznak.

                            

Az XBEAM Energy Powder összetevőinek listáját azonban a játékosok vitalitását is szem előtt tartva állították össze, amire kedvező hatásokat gyakorol a treonin, az egyik legfontosabb esszenciális aminosav. Az aminosavak olyan anyagok, amik a szervezet minden alapvető folyamatában fontos szerepet játszanak. A termékben szintén megtalálható B-vitaminok, köztük a B6-, a B9- és a B12-vitamin, támogatják az e-sportolók általános egészségét, mivel hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. A B6-vitamin emellett segít megőrizni a mentális egészséget is, amit komoly kihívások elé állítunk tornák vagy edzések során. A B12-vitaminnak jótékony hatásai vannak az immunrendszerre és az anyagcserére, ami az energiatermeléshez szükséges. Ennek köszönhetően semmi sem tarthat távol a játéktól, és teljes mértékben a teljesítményedre koncentrálhatsz, hogy végigsöpörj a ranglistákon.

                         

A B12-vitamin a mentális jólétet és az idegrendszer működését is támogatja. Utóbbi felelős többek között a mozdulatok kontrollálásáért, megfelelő működése pedig javíthatja a reakcióidődet is a mérkőzések során. Nem szabad megfeledkezni az inozitol szerepéről sem, amit elsősorban az általános hangulatra gyakorolt hatásai miatt alkalmaznak, hiszen ez is kulcsfontosságú eleme az e-sportolóról alkotott képnek.

                          

Ahogy a hidratáció is, amit sokszor elhanyagolnak az órákon keresztül tartó játék során. Ezt nem csak az elégséges folyadékbevitellel, valamint az XBEAM Energy Powder feloldásához felhasznált vízzel orvosolhatod, hanem a termékben található káliummal is. Ez az ásványi anyag az elektrolitok közé tartozik, amik a szervezet optimális hidratációját támogató anyagok. A hidratációról nem szabad megfeledkezni, mivel értékes pontokba kerülhet, ha nem gondoskodsz róla. A kálium emellett hozzájárul a megfelelő izomműködés fenntartásához is, ami fontos, amikor a játékosok kapcsolatba kerülnek a kontrollerrel.

                              

A készítményben található A- és C-vitamin segít, hogy mindig kényelmesen érezhesd magad a székedben, mivel jótékony hatásokat gyakorolnak az immunrendszerre. Az A-vitamin emellett a jó látás megőrzését is támogatja, és mivel a szemünk állja ki a legnagyobb terhelést a játék és az e-sport edzések hosszú órái során, különösen fontos a lehető legnagyobb mértékben támogatni. Az összetevők listáján megtalálható a BioPerine® is, ami javítja a termék összetevőinek felszívódását.

                                   

Az XBEAM Energy Powder komplex formuláját úgy fejlesztették ki, hogy hozzájáruljon a játékosok képességeinek fejlesztéséhez, és segítse őket a ranglisták megmászásában, legyen szó profi e-sportolókról vagy amatőr rajongókról. Ráadásul nem csak az online játékosok számára garantál jótékony hatásokat. Energiával tölti fel az egyszemélyes játékok kedvelőit is, akik egy hosszú nap után szeretnek leülni, hogy kedvenc címeiket élvezzék. A hab a tortán az XBEAM Energy Powder frissítő, cukor felhasználása nélkül nyújtott, íze. Nincs más dolgod, mint vízzel összekeverni, és indulhat a játék!

                            

Az XBEAM Energy Powder előnyei

 • 21-féle aktív összetevőt tartalmazó por
 • adaptogénekkel gazdagítva
 • a játékteljesítmény javítására tervezve
 • a memóriát, a gondolkodást és a koncentrációt támogató nootropikumokkal
 • frissítő íz és kitűnő oldódás
 • nem tartalmaz cukrot
 • segíti a stressz elleni küzdelmet, és javítja a mentális ellenállóképességet
 • adagonként 150 mg koffeint tartalmaz
 • hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez
 • jótékony hatásokat gyakorol az immunrendszerre
 • támogatja a mentális jólétet és az idegrendszer működését
 • javítja a reakcióidőt játék közben
 • segíti az anyagcserét
 • profi e-sportolók és hobbijátékosok is alkalmazhatják
 • kiélesíti az érzékeket a meccsek során

                                      

Összetevők

Erdei gyümölcsös ízesítés: l-tirozin, l-treonin, l-taurin, inozitol, l-glicin, kálium-citrát, vízmentes koffein, kolin-bitartarát, C-vitamin (l-aszkorbinsav), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B9-vitamin (pteroilmonoglutaminsav), B12-vitamin (cianokobalamin), l-teanin, acetil-l-karnitin, A-vitamin (retinol), ashwagandha gyökér kivonat (Withania somnifera) (5% vitanolid), koreai vörös ginzeng kivonat (Panax ginseng) (gyökér) (10% ginzenozid), bakopa kivonat (Bacopa monnieri) (55% bakozid), aranygyökér-kivonat (Rhodiola rosea) (3% rozavin), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav, almasav), aroma, édesítőszer (szukralóz), színezék (cékla), inulin.

Epres-kiwis ízesítés: l-tirozin, l-treonin, l-taurin, inozitol, l-glicin, kálium-citrát, vízmentes koffein, kolin-bitartarát, C-vitamin (l-aszkorbinsav), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B9-vitamin (pteroilmonoglutaminsav), B12-vitamin (cianokobalamin), l-teanin, acetil-l-karnitin, A-vitamin (retinol), ashwagandha gyökér kivonat (Withania somnifera) (5% vitanolid), koreai vörös ginzeng kivonat (Panax ginseng) (gyökér) (10% ginzenozid), bakopa kivonat (Bacopa monnieri) (55% bakozid), aranygyökér-kivonat (Rhodiola rosea) (3% rozavin), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav, almasav), aroma, édesítőszer (szukralóz), színezék (cékla), inulin.

Zöldalmás ízesítés: l-tirozin, l-treonin, l-taurin, inozitol, l-glicin, kálium-citrát, vízmentes koffein, kolin-bitartarát, C-vitamin (l-aszkorbinsav), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B3-vitamin (nikotinamid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B9-vitamin (pteroilmonoglutaminsav), B12-vitamin (cianokobalamin), l-teanin, acetil-l-karnitin, A-vitamin (retinol), ashwagandha gyökér kivonat (Withania somnifera) (5% vitanolid), koreai vörös ginzeng kivonat (Panax ginseng) (gyökér) (10% ginzenozid), bakopa kivonat (Bacopa monnieri) (55% bakozid), aranygyökér-kivonat (Rhodiola rosea) (3% rozavin), csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav, almasav), aroma, édesítőszer (szukralóz), színezék (kék spirulina, sáfrányos szeklice), inulin.

                                       

Felhasználási javaslat

Keverj össze 1 adagolókanálnyi (9 g) terméket 300-500 ml vízzel. Fogyaszd játék előtt vagy közben.

                                   

Tápérték táblázat

Tápérték

1 adagolókanál (9 g)

*RBÉ

L-tirozin

1000 mg

-

L-treonin

500 mg

-

L-taurin

1000 mg

-

Inozitol

1000 mg

-

L-glicin

1000 mg

-

Kálium

100 mg

5 %

Koffein

150 mg

-

Kolin-bitartarát

400 mg

-

     - ebből kolin

164 mg

-

C-vitamin

100 mg

125 %

B1-vitamin

2 mg

182 %

B3-vitamin

16 mg

100 %

B6-vitamin

3 mg

214.3 %

B9-vitamin

0.2 mg 

100 %

B12-vitamin

5 mcg

200 %

L-teanin

100 mg

-

Acetil-l-karnitin

400 mg

-

A-vitamin

0.4 mg

50 %

Ashwagandha gyökér kivonat (Withania somnifera)

200 mg

-

     - ebből vitanolidok

10 mg

-

Koreai vörös ginzeng kivonat (Panax ginseng)

50 mg

-

     - ebből ginzenozidok

5 mg

-

Bakopa kivonat (Bacopa monnieri)

150 mg

-

     - ebből bakozidok

82.5 mg

-

Aranygyökér-kivonat (Rhodiola rosea)

100 mg

-

     - ebből rozavin

3 mg

-

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

                                   

Figyelmeztetés

Magas koffeintartalom (adagonként 150 mg). A termék fogyasztása gyermekek, valamint várandós és szoptató nők számára nem ajánlott. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet. Gyógyászati célra nem alkalmas. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz, maximum 25°C-os helyen tárolandó. Óvd a fagypont alatti hőmérsékletektől és a közvetlen napfénytől.

További Információ
EAN 8586022218583
Készült EU
BIO nem
Gluténmentes igen
Laktózmentes igen
Vegetáriánus igen
Vegán igen
Összetétel Keverék
Állag Por
Termék kategóriája Táplálékkiegészítő
Termékcímkék Vegan, BLACKFRIDAY55
Height (cm) 9.00 ??
Termék kód 21069098: --- Ostatné
Width (cm) 10.50 ??
Length (cm) 10.50 ??
Bruttó súly 0.42 Kg
Ízcsoport gyümölcs
Műanyag csomagolás mentes nem
Mesterséges édesítő mentes nem
GMO mentes igen
Db per csomag 40 db.
Db per raklap 1440 db.
Nettó súly 0.36 Kg
Főkategória Gaming
Egyéb kategóriák Egyéb táplálékkiegészítők
Táplálékkiegészítők
Ajándékok férfiaknak
Diéták
Gluténmentes termékek
Laktózmentes termékek
Vegán termékek
Vegetáriánus termékek

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények Energy Powder - XBEAM
Write Your Own Review

Ízesítés

Véleményt ír:Energy Powder - XBEAM
Te értékelésed

Összesített termék értékelés

86 %
86 %
Értékelési átlag 18 értékelésből
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

86 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

100 %
10/10 nagyon finom és hozza a kellő hatást + nem túl sok benne a koffein

Hasznosnak találta a véleményt?

Csomagolás (g) Ízesítés Rating Price Speciális ár Raktáron
360 g zöldalma
(10) 
80%
13790 Ft 11490 Ft
Szállításra kész
360 g eper-kiwi
(8) 
78%
13790 Ft 11490 Ft
Szállításra kész
360 g erdei gyümölcs
(12) 
78%
13790 Ft 11490 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ