Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Push Up Bar fekvőtámasz állvány - GymBeam

Gyártó: GymBeam
Rating:
100 %

Push up Bar fekvőtámasz állvány egy egyedülálló fitness segédeszköz, mely az ergonomikus alakjának köszönhetően minimalizálja az ízületekre, a vállakra és a könyökökre gyakorolt nyomást. A tartó helyzetének a változtatásával mindig más izomcsoportot edzhetünk. Próbáld ki Te is a Push up Bart!

Raktáron
Akciós ár 3 480 Ft Lista ár 0 Ft Szállítási költség 590 Ft -tól
(INGYENES szállítás 21 000 Ft feletti rendelés esetén)

Push up Bar fekvőtámasz állvány - erősítsd és formáld az egyes izomcsoportokat az egyedülálló fitness segédeszköz segítségével

A Push up Bar fekvőtámasz állvány egy nagyszerű fitness segédeszköz, amely lehetővé teszi a különböző izomcsoportok formálásátk és erősítését, a tartó helyzetének egyszerű megváltoztatásával. Az ergonomikus alakjának köszönhetően minimalizálja az ízületekre, a vállakra és a könyökökre gyakorolt nyomást.

 

Push up Bar fekvőtámasz állvány - gymbeam

 

 

Ezzel az egyedülálló fitness eszközzel alakíthatod a mellkasod, a hátad, a tricepszed, a bicepszed, a hasad de a farizmokat is. A Push up Bar fekvőtámasz állvány a praktikus méretének és használatának közönhetően az otthon kényelmében és a konditerembe is használható. A megerősített, enyhén előformázott fogantyú biztosítja, hogy edzés közben kényelmesen érezd magad. Ezen kívül, a stabil és az erős konstrukció lehetővé teszi a nehezebb súlyok használatát is, ami még hatékonyabbá teszi az edzést.

 

A Push up Bar fekvőtámasz állvány előnyei

  • hatékony fitness segédeszköz
  • erősíti a mellkast, a tricepszeket, a bicepszeket, a hasat és a farizmokat is
  • erős, stabil konstrukció
  • praktikus méret és könnyű használat
  • otthon és konditeremben is használható
A vásárlók véleményei

Push Up Bar fekvőtámasz állvány - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Push Up Bar fekvőtámasz állvány - GymBeam
A Te értékelésed
A vásárlók kérdései

Push Up Bar fekvőtámasz állvány - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ