A legújabb információk a fitnesz világából | GymBeam Blog

Fitness recept: felfújt szuflé palacsinta

Neked is felcsillan a szemed az „édes” szóra? Ez esetben a japán felfújt palacsinta receptje biztosan tetszeni fog! Ezek a puha felfújt palacsinták nem csak jól néznek ki, de a hihetetlenül lágy és finom íze is magával ragad. Készítheted friss gyümölccsel, tejszínhabbal vagy túróval, biztos lehetsz benne, hogy ízleni fog!

Olvass tovább >

Hogyan előzzük meg a térdek, a vállak vagy a hát sérüléseit edzés közben

Bárki megsérülhet edzés közben, függetlenül attól, hogy kezdő vagy tapasztalt testépítő. A sérülés veszélye azonban kiküszöbölhető, ha betartunk bizonyos óvintézkedéseket. Ismerd meg, melyek a sérülések leggyakoribb okai, milyen típusú sérülések leselkednek rád az edzőteremben, és hogyan előzheted meg őket sikeresen.

Olvass tovább >

A legjobb technikák a regenerációra, az izomláz és a fáradtság enyhítésére edzés után

Az intenzív edzések utáni regenerációnak óriási jelentősége van abban, hogy elérjük a fitness céljainkat. Viszont nem a pihenőnapokról beszélünk, amit esetleg a tévé előtti lustálkodással töltötök. A regeneráció egy összetett folyamat, ami erőfeszítést, időt és kemény idegeket igényel. Tudjátok meg, miért igazán fontos a regeneráció és mik a legjobb, leghatékonyabb technikái.

Olvass tovább >

Fitness recept: fehérjével teli sütőben sült lángos

A finom lángos hatalmas adag sajttal egyszerűen a nyárhoz tartozik, azonban mindenki tisztában van azzal, hogy nem a legegészségesebb ételek egyike. Éppen ezért készítettünk nektek egy meglepetés fitness lángos receptet, amely nem olajban, hanem sütőben sül, ráadásul fehérjével dúsított. Na mit szólsz? Fussunk neki!

Olvass tovább >

Fitness recept: friss vegán sárgabarackos pite

Nektek is tele van a kertetek ízletes sárgabarackkal? Készítsetek belőle egészséges és egyben finom és friss sárgabarackos pitét, ami mellesleg rendkívül egyszerűen elkészíthető! Élvezzétek az édes barack és a vaníliás fehérje édes ízének kombinációját, ami egy jó adag fehérjével gazdagítja ezt a finomságot. Fogjunk is hozzá!

Olvass tovább >