Fitness recept: fehérjével teli sütőben sült lángos

Fitness recept: fehérjével teli sütőben sült lángos

A finom lángos hatalmas adag sajttal egyszerűen a nyárhoz tartozik, azonban mindenki tisztában van azzal, hogy nem a legegészségesebb ételek egyike. Éppen ezért készítettünk nektek egy meglepetés fitness lángos receptet, amely nem olajban, hanem sütőben sül, ráadásul fehérjével dúsított. Na mit szólsz? Fussunk neki!

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A tészta elkészítéséhez összekeverjük a lisztet a sütőporral, majd hozzáadjuk a vizet, a fehérjét, az olívaolajat és a sót. Mindezeket alaposan összekeverjük, amíg nem keletkezik egységes tészta. Az elkészített tésztát egy kanál segítségével egy sütőpapírral bélelt tepsire adagoljuk. A lángosok tetejét befújjuk olívaolaj spray-jel, hogy ropogósabbak legyenek. 170℃ hőmérsékleten körülbelül 10 – 12 perc alatt aranybarnára sütjük. Amikor megsült, megkenjük kalóriamentes ketchuppal, megszórjuk tetszés szerinti sajttal és már tálalhatjuk is!

Fitness recept: fehérjével teli sütőben sült lángos
TÁPÉRTÉKEI1 ADAG sima lángos (ÖSSZESEN 2 ADAG)
Kalória489
Fehérje24 g
Szénhidrát53 g
Zsír16 g

Videó a recepthez: fehérjével teli sütőben sült lángos

Reméljük, hogy a közkedvelt lángos egészséges verziója téged is megfogott és hamarosan elkészíted. Amennyiben tetszik a recept, örülnénk ha támogatnád egy megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük