Fitness recept: tökéletes fehérjés pizza túrós tésztából

Fitness recept: tökéletes fehérjés pizza túrós tésztából

Egy jó pénteki vacsora számodra is a barátokhoz fűződik egy jó film mellett, pizzával? Választhatjátok viszont a pizza egészségesebb változatát is túrós tésztával, amely nemcsak nagy adag fehérjét tartalmaz, de garantáljuk, hogy ezután a klasszikusra már gondolni sem fogtok!

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a feltéthez:

  • 75 g minőségi sonka
  • 75 g gomba
  • 100 g paradicsomsűrítmény
  • 80 g reszelt mozzarella
  • 50 g kukorica
  • 1 EK pizza fűszerkeverék
  • kalóriamentes ketchup

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A tészta elkészítésével kezdjük, amihez összekeverjük a túrót, lisztet, fehérjét, olajat, rostot és a sót. Mindent alaposan összekeverünk, hogy egyenletes tésztát kapjunk. Ezután egy lisztezett deszkára helyezzük a tésztát és kinyújtjuk kör vagy négyszögletes alakúra. A kinyújtott tésztát óvatosan sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük és 190 ℃-on 15 percig sütjük. Ezalatt elkészítjük a feltétet – összekeverjük a paradicsomsűrítményt a fűszerekkel. Miután megsült a tészta, kivesszük, megkenjük a kész feltéttel és ráhelyezzük a többi hozzávalót, majd visszatesszük újabb 10 percre és 190 ℃-on sütjük tovább. Miután a pizza elkészült, kalóriamentes ketchuppal ízesítjük és már lehet is kóstolni!

Fitness recept: tökéletes fehérjés pizza túrós tésztából
TÁPÉRTÉKEK1 ADAGBAN (ÖSSZESEN 2 ADAG)
Kalória737
Fehérje59 g
Szénhidrát68 g
Zsír23 g

Videó a recepthez: fehérjés pizza

Reméljük, hogy ez a túró alapú fehérjés pizza recept inspiráló lesz számotokra és élvezni fogjátok a vacsorát ebben a fitness változatban is! Lepd meg vele Te is a barátaid és oszd meg velük a receptet!

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük